Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σκάουτ του ΠΑΟΚ στο Αννόβερο-Φορτούνα

 Σκάουτ του ΠΑΟΚ στο Αννόβερο-Φορτούνα
 
Σκάουτ που συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε το Σάββατο στο παιχνίδι του Αννόβερου με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Σέρτζιο Πίντο αλλά και για τον… Στέλιο Μαλεζά.

Φοίβος-Βανδή: Συνεργασία τέλος!


Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας κάνναβης σε φορτηγόΒΙΝΤΕΟ-Έτσι μεταφέρουν τα ναρκωτικά


ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι μεταφέρουν τα ναρκωτικά


ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι μεταφέρουν τα ναρκωτικά 



  

  Κρυμμένα κάτω από καυσόξυλα στην καρότσα ενός φορτηγού εντοπίστηκαν 197 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, από τους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών. Από τις αρχές συνελήφθησαν ο 67χρονος οδηγός του φορτηγού και δυο ακόμη άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και ένας Ιταλός. 

Kleine Zeitung: Η Ελλάδα χάνει τα καλύτερα ταλέντα της

Kleine Zeitung: Η Ελλάδα χάνει τα καλύτερα ταλέντα της

Η ανεργία είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες, αλλά όλη την Ευρώπη. Η αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung καταπιάστηκε με το θέμα που απασχολεί τους νέους σε χώρες που βιώνουν την οικονομική κρίση και κατάληξε στο συμπέρασμα πως η χώρα μας χάνει τα καλύτερα ταλέντα της που επιλέγουν να μεταναστεύσουν προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας στο εξωτερικό.

ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.Βγάζουν στο «σφυρί» το σπίτι άνεργου, πατέρα δύο παιδιών, για 831 ευρώ



Βγάζουν στο «σφυρί» το σπίτι άνεργου, πατέρα δύο παιδιών, για 831 ευρώ
Ο άνεργος μεταλλεργάτης, πατέρας δύο παιδιών, δεν κατάφερε να εξοφλήσει στην ΕΥΔΑΠ τους λογαριασμούς από το 2012, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

μπραβο.στοΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚη. ΕΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!

O Samaras xoreyei toys Germanous

Ο κίνδυνος της «Διαδικτυακής Εξάρτησης


Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail


Το λειτούργημα των ρόλων της μάνας και του πατέρα ήταν ανέκαθεν απαιτητικό και δύσκολο αλλά έχει γίνει ακόμη πιο περίπλοκο στην εποχή μας, την εποχή της Υψηλής Τεχνολογίας και της πληροφορικής, που συχνά μεταλλάσσεται και σε παρά-πληροφόρηση.


Πρόθεσή μου δεν είναι να δαιμονολογήσω την υψηλή τεχνολογία ούτε να «τρομάξω» τους αναγνώστες γονείς αλλά μάλλον να ενεργοποιήσω την προσοχή τους στους κινδύνους, (ουδέν καλόν αμιγές κακού), των κομπιούτερ και μαζί των DVD και CD. Οι έγχρωμες οθόνες εντυπωσιακών και ταχυτάτων απεικονίσεων της ψηφιακής τεχνολογίας και αναμεταδόσεως μηνυμάτων θέλγουν και βοηθούν τους ειδικούς αλλά, αλλοίμονο, μπορεί και να εμπλέξουν σε “περιπέτειες” συνανθρώπους μας και των δύο φύλων, ιδιαίτερα μάλιστα τους νεότερους που βρίσκονται στην παιδική ή εφηβική ηλικία.

Εκαναν εννέα χρόνια να ανακαλύψουν ότι έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του

Εκαναν εννέα χρόνια να ανακαλύψουν ότι έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του
Αλλη μια ιστορία ελληνικής τρέλας που διαρκούσε εννέα χρόνια, καθώς οι αρχές συνέλαβαν στην Τρίπολη έναν 54χρονο ο οποίος εισέπραττε όλο αυτό το διάστημα τη σύνταξη της μητέρας του από το ΙΚΑ.

Τα εχωσε ο Ιβάν!

Τα μπινελίκια του Ιβάν!

www.newsbomb.gr - Πορνό στο δελτίο της ΕΡΤ

Αυτός είναι ο Αλβανός που παρέσυρε στην Καβάλα την 13χρονη Χριστίνα


Αυτός είναι ο Αλβανός που παρέσυρε στην Καβάλα την 13χρονη Χριστίνα
Τα στοιχεία και τη φωτογραφία ενός 23χρονου Αλβανού, ονόματι Marjon Αjaji, ο οποίος καταζητείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας Κρασσά από τα Σπάτα έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Rihanna ποζάρει με τον άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη συναυλία στην Πορτογαλί

Rihanna και Κριστιάνο Ρονάλντο
Η τραγουδίστρια του “Stay” βρέθηκε για την παγκόσμια περιοδεία της στη Πορτογαλία και από το show δεν έλειπε ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τσίπρας: Ξεκινά η μεγάλη κοινωνική αντεπίθεση

Με δικό του αντιρατσιστικό ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη Δευτέρα καταθέτει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ το δικό του αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ομιλία με σαφές προεκλογικό περιεχόμενο και υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Μόνο η Σάλκε στο μυαλό του Παπαδόπουλου


Μόνο η Σάλκε στο μυαλό του Παπαδόπουλου




  

   Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση του κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, ωστόσο ο ίδιος δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Σάλκε. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Πολ Κουτσολιάκος μιλώντας στην «Bild», υποστήριξε πως ο πελάτης του είναι αφοσιωμένος στους «βασιλικούς μπλε». 

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον για μεταγραφή. Ο Κυριάκος είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στο να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της Σάλκε».


Βέροια: Συνελήφθη ο Αρβανιτίδης!

Βέροια: Συνελήφθη ο Αρβανιτίδης! (photos) | onsports.gr
Ο αδερφός του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Βέροια συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (29/05) για παραλαβή «μαϊμού» προϊόντων τα οποία πωλούσε στη συνέχεια στα σούπερ μάρκετ που έχει υπό την ιδιοκτησία του, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-Η "επίθεση" της Λουκά στον Τσαλίκη πάνω στη σκηνή


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013



ΒΙΝΤΕΟ-Η επίθεση της Λουκά στον Τσαλίκη πάνω στη σκηνή  



  Η Ελένη Λουκά ξέρει να κάνει την έκπληξη και επειδή δεν σταματά πουθενά, πήγε στο νυχτερινό κέντρο, που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και του έκανε κήρυγμα, ρωτώντας τον "Εξομολογήθηκες;"... 

Βατικανό: 100.000 νεκροί Χριστιανοί κάθε χρόνο για την πίστη τους


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013




   


  

    Περίπου 100.000 Χριστιανοί σκοτώνονται κάθε χρόνο για λόγους που έχουν σχέση με την πίστη τους, κατήγγειλε αξιωματούχος του Βατικανού, μόνιμος παρατηρητής της Αγίας Έδρας στα Ηνωμένα Έθνη, μετέδωσε σήμερα ο ραδιοσταθμός του Βατικανού. 

που παμε.ελλαδα




θελω να μοιραστω καποιες σκεψης μαζι σας.ο χριστος ηρθε σαυτον το τοπο να μοιρασει χαρα αγαπη και αλληλοσεβασμο.
αλλα μετα ηρθε ενας αλλος θεος το χρημα. και ισοπεδοσε τα παντα αξιες αγαπη φιλιες.και διμιουργησε αντιπαραθεσης,δολοπλοκιες για τα συμφεροντα μερικων ανθρωπων που κυβερνανε εμας χωρις να το γνωριζουμε και ομως μπορουμε να τους εξαφανισουμε οποτε θελουμε το μονο που εχουμε να κανουμε.ειναι οταν ερθει η μερα που ψηφιζουμε τους διαγραφουμε απο καθε τι που μας ενωνει με αυτους . για να ερθει παλι η γαληνη και το χαμογελο σε μας και οχι σε αυτους.πιστευω οτι οθεος ειναι ενας και οχι το χρημα.

Πέθανε ο τραγουδιστής του Άστα τα μαλλάκια σου, Φώτης Πολυμέρης (BINTEO)






  


    Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές και δημιουργούς, ο Φώτης Πολυμέρης.

Σε κατάσταση συναγερμού η Γαλλία για τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων σήμερα



Σε κατάσταση συναγερμού η Γαλλία για τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων σήμερα
Η Γαλλία αναμένει την Τετάρτη την επισημοποίηση του πρώτου γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου λίγες ημέρες αφότου θεσπίστηκε το νομικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τους γάμους ομοφυλοφίλων κάτι που προκάλεσε βίαιες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.

NASA: βραβείο σε Έλληνες επιστήμονες για διαστημικό θερμοκήπιο σπανακιού στον Άρη



Την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Mission Concept», στον διεθνή διαγωνισμό διαστημικών εφαρμογών της NASA κέρδισαν Έλληνες επιστήμονες για την πρόταση ανάπτυξης ενός επαναχρησιμοποιούμενου θερμοκηπίου σπανακιού στον πλανήτη Άρη, με τίτλο «Popeye on Mars» (ο Ποπάϋ στον Άρη).

Φρύδια: πώς να βρείτε το σχήμα που σας ταιριάζει!


Φρύδια: πώς να βρείτε το σχήμα που σας ταιριάζει!

Τα μάτια μας αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου, που καθορίζουν όλη μας την έκφραση. Όμως για να αναδειχθεί η ομορφιά τους, πρέπει να έχουν το σωστό πλαίσιο, το οποίο είναι τα φρύδια. Το σωστό σχήμα των φρυδιών είναι καθοριστικό για την όψη τους και όλη την έκφραση του προσώπου. Για να αποφασίσετε το σχήμα που πρέπει να έχουν τα φρύδια σας, πρέπει να το μελετήσετε σε σχέση με το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου σας. Διαβάστε πώς θα βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!

Τα επενδυτικά σχέδια Ρώσων και Κινέζων για την Ελλάδα



Τρία χρόνια από το πακέτο διάσωσης προς τη χώρα, από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ η Ελλάδα, επιτέλους ξεκινά την καθυστερημένη της εκστρατεία για τις ιδιωτικοποιήσεις" σημειώνει η εφημερίδα.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στην Ντόρτμουντ και επισήμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Στην Ντόρτμουντ και επισήμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Η φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ Μπορούσια Ντόρτμουντανακοίνωσε και επισήμως την Τρίτη την απόκτηση από τη Βέρντερ Βρέμης του έλληνα αμυντικού Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

ΣΟΚ!! Η Βάνα Μπάρμπα -η γνωστή- ΤΟΠΛΕΣ σε μπαλκόνι ξενοδοχείου

ΣΟΚ!! Η Βάνα Μπάρμπα -η γνωστή- ΤΟΠΛΕΣ σε μπαλκόνι ξενοδοχείου
Μπορεί να έχει φτάσει 45 ετών, όμως η Βάνα Μπάρμπα επιβεβαιώνει διαρκώς τον τίτλο της sex symbol που της είχαν αποδώσει στο παρελθόν.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ



 

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Τρίτη, 28 Μάιος 2013 14:46
ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ;;;;;;;
ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!
Τα χορτάρια φτάσανε στο 1,5 μέτρο ύψος. Σε κεντρική διασταύρωση δεν βλέπεις δεξιά αριστερά.
 Εκστρατεία ενημέρωσης των δημοτών για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους και των ακάλυπτων χώρων που υπάρχουν ξεκίνησε η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η Ελλάδα «αδύναμος» τουριστικός προορισμός, σύμφωνα με έρευνα γερμανικού ινστιτούτου

Η Ελλάδα «αδύναμος» τουριστικός προορισμός, σύμφωνα με έρευνα γερμανικού ινστιτούτου

Οι γερμανοί τουρίστες θεωρούν την Ελλάδα «αδύναμο» προορισμό, αλλά τον επισκέπτονται λόγω των προσφορών της τελευταίας στιγμής!

Το βίντεο του Animal Planet που κάνει το γύρο του κόσμου: Γοργόνα λιάζεται σε βράχια στο Ισραήλ [βίντεο]


Το βίντεο του Animal Planet που κάνει το γύρο του κόσμου: Γοργόνα λιάζεται σε βράχια στο Ισραήλ [βίντεο]

Το βίντεο του Animal Planet που κάνει το γύρο του κόσμου: Γοργόνα λιάζεται σε βράχια στο Ισραήλ [βίντεο]

28.05.2013 18:45
To γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που προέβαλε αποκλειστικά την περασμένη Κυριακή το κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης «Animal Planet» και στην οποία διακρίνεται στα βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα.
Στο συγκεκριμένο βίντεο που προβλήθηκε διεθνώς από το «Animal Planet» απεικονίζεται ένας νεαρός σε μια πόλη του Ισραήλ κοντά στη Χάιφα, ο οποίος ενώ μιλά προς την κάμερα διακρίνει στα βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα.
Το πλάσμα αυτό με ουρά ψαριού, σώμα και κεφάλι ανθρώπου, ξεγλιστρά και χάνεται στα νερά με το που αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία.
Οπως είναι φυσικό το βίντεο από τη στιγμή που προβλήθηκε προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τους τηλεθεατές του συνδρομητικού καναλιού να χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα: Αυτούς που πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο της ύπαρξης γοργονών του Animal Planet και τους υπολοίπους που θεωρούν ότι είναι ένα κατασκευασμένο βίντεο προς χάριν της τηλεθέασης.
Δείτε το βίντεο του Animal Planet πατώντας ΕΔΩ.
Διαβάστε περισσότερα

Οι Σκανδιναβοί «ψηφίζουν» Χανιά!


Η Κρήτη αναδεικνύεται ως η «επίσημη αγαπημένη» των Σκανδιναβών, οι οποίοι θα επιλέξουν τη χώρα μας, και συγκεκριμένα τα Χανιά, προκειμένου να περάσουν φέτος τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Κοιμόμουν μόνο 1-2 ώρες το 24ωρο και όλη μέρα έπινα.Θοδωρής Αθερίδης»


Θοδωρής Αθερίδης

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

David Beckham: Κρέμασε τα παπούτσια του!

Αντίο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα είπε ο David Beckham.  Ο 38χρονος άσος ανακοίνωσε, μετά το τέλος της προπόνησης που έκανε με την Παρί Σεν Ζερμέν, ότι αποχωρεί από το ποδόσφαιρο! Πλέον θα έχει περισσότερο χρόνο για τη Victoria και τα τέσσερα τους παιδιά.

Σε δημοπρασία πορτρέτο της Αντζελίνα Τζολί χωρίς... στήθη!


 

Σε δημοπρασία πορτρέτο της Αντζελίνα Τζολί χωρίς... στήθη!
Σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η Αντζελίνα Τζολί μοιράστηκε με τον κόσμο την επιλογή της να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, ο Σουηδός ζωγράφος Γιόχαν Άντερσον αποκάλυψε ένα αμφιλεγόμενο πορτρέτο της ηθοποιού μετά την εγχείριση.

Σκληρή μάχη για το δήμο της Ρώμης


Στο δεύτερο γύρο αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους ο κεντροδεξιός Αλεμάνο και ο κεντροαριστερός Μαρίνο στις δημοτικές εκλογές της Ρώμης. "Νικήτρια" η αποχή με 50%.

δειτε το καινουργιο αστερι της τσελσι ετον 3 βιντεο

Δε θα πιστεύετε πόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη το μήνα!

Δε θα πιστεύετε πόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη το μήνα!

Δε θα πιστεύετε πόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη το μήνα!

Πόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη το μήνα; Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο διαρρήκτης έβαλε μπουγάδα και πότισε τα λουλούδια



Ένας άστεγος Τούρκος επωφελήθηκε από την απουσία των ιδιοκτητών ενός σπιτιού στο Μόναχο, στη νότια Γερμανία, για να το διαρρήξει και να. . . ποτίσει τα λουλούδια του κήπου τους.

Γερμανία: Πάει Μπάγερν και ο Λεβαντόφσκι



Μετά τον Μάριο Γκέτσε η πρωταθλήτρια Ευρώπης αγοράζει και τον πολωνό σέντερ φορ
Γερμανία: Πάει Μπάγερν και ο Λεβαντόφσκι
Ο πολωνός σέντερ φορ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Αντιδράσεις στη Βρετανία για τις διακοπές του Ντέιβιντ Κάμερον στην Ιμπιζα

Αντιδράσεις στη Βρετανία για τις διακοπές <br> του Ντέιβιντ Κάμερον στην Ιμπιζα

Αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία η ολιγοήμερη απόδραση του Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον με τη σύζυγό του στην Ιμπιζα στην Ισπανία, την ώρα που η χώρα τελεί υπό το σοκ της τρομακτικής δολοφονίας του στρατιώτη Λι Ρίγμπι στο Γούλγουιτς του Λονδίνου και διχάζεται για την τρόπο αντίδρασης απέναντι στον εξτρεμισμό των ισλαμιστών.

Πώς οι Ελληνες έμαθαν ξαφνικά να φτιάχνουν φρέσκια μπίρα: Η κερκυραϊκή Corfubeer ανάμεσα στις τρεις καλύτερες του κόσμου


Πώς οι Ελληνες έμαθαν ξαφνικά να φτιάχνουν φρέσκια μπίρα: Η κερκυραϊκή Corfubeer ανάμεσα στις τρεις καλύτερες του κόσμου


Στις τρεις καλύτερες μπίρες του κόσμου φιγουράρει η κερκυραϊκή Corfubeer, στο φετινό μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ μπίρας στη Βρετανία. Ψυχή της ζυθοποιίας ο ιδρυτής της Σπύρος Καλούδης, που όπως λέει, όση και αν παράγει δεν φτάνει για να καλύψει τη ζήτηση. Η τεσσάρων ετών εταιρεία γνωρίζει αλματώδη ανάπτυξη αδιαφορώντας για την κρίση.
Το δημοφιλές φεστιβάλ μπίρας International Real Ale Festival 2013 που διοργανώνει η μεγαλύτερη αλυσίδα pub της Βρετανίας Wetherspoon δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τα αποτελέσματα αλλά οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τον κ. Καλούδη ότι η Corfubeer είναι ανάμεσα στις πρώτες θέσεις.

Φρίκη: Ζευγάρι μπήκε στο σπίτι του και είδε νεαρό να βιάζει το 2 ετών κοριτσάκι τους

Φρίκη: Ζευγάρι μπήκε στο σπίτι του και είδε νεαρό να βιάζει το 2 ετών κοριτσάκι τους

Λαχανόκηποι για άνεργους


Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013


Λαχανόκηποι για άνεργους 



   

   Τσάπες, τσουγκράνες και φυτά θα πιάσουν από αύριο στα χέρια οι πρώτοι 32 δικαιούχοι στους οποίους θα παραχωρηθούν αντίστοιχα τμήματα λαχανόκηπων στην περιοχή των Πεύκων, στο δήμο Νεάπολης - Συκεών στη Θεσσαλονίκη. 

Θα έσπερνε το θάνατο στα κλαμπ της Αθήνας





  


   Θα πλημμύριζε τα κλαμπ και τις γειτονιές της Αθήνας με όπιο και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη - το 


  ένας νεαρός αλλοδαπός που εργάζεται ως DJ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών! 

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΝΤΕΛ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ. H Ελληνίδα που έβαλε φωτιά στις Κάνες


ΑΝΤΕΛ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

H Ελληνίδα που έβαλε φωτιά στις Κάνες

Είναι η Ελληνίδα που έκανε τις Κάνες να παραμιλούν όχι μόνο με το ταλέντο αλλά και με τον τολμηρό ρόλο τον οποίο υποδύθηκε. Μπορεί η μόλις 18 χρονών Γαλλοελληνίδα ηθοποιός, Αντέλ Εξαρχόπουλος, να είναι ένα «παιδί - θαύμα», αφού έχει περίπου 10 ταινίες στο ενεργητικό της και ήταν ήδη γνωστή στους γαλλικούς κινηματογραφικούς κύκλους, αλλά διεθνώς προκάλεσε αίσθηση βάζοντας «φωτιά» στο Φεστιβάλ των Κανών.

Η Αντέλ με την πειστική ερμηνεία της δικαίωσε τον σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς. Εκείνος την επέλεξε στον ρόλο της έφηβης που ανακαλύπτει τον παθιασμένο έρωτά της για μια φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχν
Η Αντέλ με την πειστική ερμηνεία της δικαίωσε τον σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς. Εκείνος την επέλεξε στον ρόλο της έφηβης που ανακαλύπτει τον παθιασμένο έρωτά της για μια φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών με μπλε μαλλιά, την οποία υποδύεται η Λεά Σεντού.

τετραετές στον Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8.5 εκατομμύρια λίρες, οι οποίες τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην Πρέμιερ Λιγκ!  

«Χρυσό» τετραετές στον Μουρίνιο!

Εξαιρετικής Ποιότητας οι Ελληνικές Παραλίες.


Εξαιρετικής Ποιότητας οι Ελληνικές Παραλίες

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Οι θάλασσές μας, οι ακτές μας και το κλίμα της χώρας αποτελούν ανταγωνιστικό συγκριτικό μας πλεονέκτημα .
Υπερασπιζόμαστε, προστατεύουμε και αναδεικνύουμε το φυσικό μας περιβάλλον, στο πλαίσιο μίας πολιτικής .Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης σε 2.155 ακτές της χώρας, από την οποία προέκυψε ότι οι 2.009 εξ΄αυτών, δηλαδή το συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 93,2% ταξινομούνται στην κατηγορία  εξαιρετικής  ποιότητας.