Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Τα νέα των ομάδων της Πιερίας



Έκλεισε τελικά ο Λευτέρης Κουντούρης στον Κορινό. Με δεδομένη την παρουσία του Βασίλη Ταρασιάδη στην επιθετική γραμμή, η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη ενισχύεται σημαντικά στον τομέα της δημιουργίας και της εκτέλεσης.

Εντωμεταξύ στον Θερμαϊκό Κορινού ανανέωσαν και παραμένουν Μούκας και Αντωνιάδης. Δυο παίκτες που σίγουρα έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να στηρίξουν αγωνιστικά το εγχείρημα και τον στόχο της νέας περιόδου.

Στην 6η θέση η Ελλάδα



 





   


    Την έκτη θέση του πίνακα μεταλλίων στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, κατέλαβε η Ελλάδα. Η διοργάνωση που επρόκειτο να διεξαχθεί σε Βόλο και Λάρισα, αλλά μεταφέρθηκε στην Μερσίνη, ολοκληρώθηκε σήμερα με απολογισμό 59 μετάλλια (15 χρυσά-18 ασημένια-26 χάλκινα) για τη χώρα μας. 

Προβάδισμα 1,5% για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco



Προβάδισμα, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα, εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία, σε δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό κυριακάτικης εφημερίδας.

Ο εορτασμός στο εξωκκλήσι των Αγίων Αποστόλων Κολινδρού 29 Ιουνίου 2013.foto


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Διεθνής απάτη με δήθεν e-mail της αστυνομίας

Σε πονοκέφαλο για τους χρήστες του ίντερνετ αλλά και την αστυνομία έχει μετατραπεί το «μαϊμού» e-mail που καλεί όσους το λάβουν να πληρώσουν 100 ευρώ... στην αστυνομία προκειμένου να μη μολυνθεί ο υπολογιστής τους.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΟΝ ,ΕΙΝΑΙ..

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Κολινδρού στην προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση της Αναγέννησής μας και του αθλητισμού στον τόπο μας και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σκαρτάδο Γιώργο ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής της  Αναγέννησης Κολινδρού. Προσπαθώντας και αυτός με τη σειρά του να μυήσει τους μικρούς αθλητές μας στα μυστικά του ποδοσφαίρου με την εμπειρία που έχει ως παλιός καταξιωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος και ως προπονητής σε πολλές ομάδες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ...

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Επιδείνωση του καιρού στα κεντρικά και βόρεια από το μεσημέρι του Σαββάτου

Επιδείνωση του καιρού στα κεντρικά και βόρεια από το μεσημέρι του Σαββάτου
Αθήνα: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά με καταιγίδες μικρής διάρκειας, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Πιο συγκεκριμένα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία,

«Εκλογές στις 27 Σεπτεμβρίου»


«Εκλογές στις 27 Σεπτεμβρίου»Με αφορμή την μη κλήση εκπροσώπου του ΛΑΟΣ στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε στα Νέα.- Καλύτερα που δεν με κάλεσαν, απάντησε γελώντας. Γιατί αν πήγαινα θα μίλαγα. Κι άμα μίλαγα, δεν ξέρω τι θα γινόταν.
- Με βάζετε σε πειρασμό.

Ponzi - Επιστολή στην Μαίρη Συνατσάκη .video

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (2013)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού ανακοινώνει ότι όσοι εκθέτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου για το έτος 2013, θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις από τις 27-6-2013 έως και τις 19-7-2013 στο Γραφείο Εμποροπανήγυρης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου στο ισόγειο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:23533 50110 & 23533 50100  

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Έπεσε αεροσκάφος που έψαχνε τους δραπέτες των Τρικάλων

Έπεσε αεροσκάφος που έψαχνε τους δραπέτες των Τρικάλων

Το UAB κάνει ελάχιστο θόρυβο έχει θερμικές κάμερες και δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Ο Στρατός το χρησιμοποίησε ως αναγνωριστικό μικρής αχτίνας δράσης.

Κόψτε φάτσες.....


ΦΩΤΟ-Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Κ-20


ΦΩΤΟ-Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Κ-20






    Την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά επισκέφθηκε σήμερα η αποστολή της Εθνικής Κ-20. Οι νεαροί διεθνείς αν και το πρωί σύμφωνα με το πρόγραμμα είχαν ρεπό, αποφάσισαν και ζήτησαν από τους επικεφαλής της αποστολής να βρεθούν στους χώρους της ιστορικής Μονής και να προσκυνήσουν.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΜΙΚΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ



Αλλαγή ηγεσίας στη Eurobank


Τη νέα διοίκηση στη Eurobank ανακοίνωσε κατά την ετήσια γενική συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε το πρώην στέλεχος της Credit Suisse Χρήστος Μεγάλου, όπως είχε αποκαλύψει την Τρίτη τοEnet.gr.

Ο 21χρονος με τις... έντεκα δουλειές!



 

 

  Οι έξι είναι εθελοντικές

 
 
 
  Ο 21χρονος David Day είναι απολύτως αποφασισμένος να συνεισφέρει στην κοινότητά του στο Nottingham. Κι έτσι μαζί με τις πέντε (!) επί πληρωμή δουλειές του, έχει αναλάβει άλλες 6 (!) εθελοντικά. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.Σύλλογος επαγγελματιών και εμπόρων Κολινδροy

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  
 

 


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Αντώνης Σαμαράς αποκάλυψε πως η Cosco

ην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προωθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη και σύσφιξη των σχέσεων με την Κίνα τόσο στον λιμενικό τομέα όσο και σε άλλους τομείς υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του νέου προβλήτα της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά. 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ (Φωτορεπορτάζ)


Μεσογειακοί Αγώνες: Διπλά... χρυσός ο Καβελασβίλι


Δύο χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα χάρισε στην κατηγορία των 105κ. στην άρση βαρών ο Δαυίδ Καβελασβίλι στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.
Μεσογειακοί Αγώνες: Διπλά... χρυσός ο Καβελασβίλι  | onsports.gr
Στο αρασέ ο Ελληνας πρωταθλητής σήκωσε 173 κιλά και πήρε την πρώτη θέση χωρίς να χρειαστεί καν να πραγματοποιήσει την τελευταία του προσπάθεια, ενώ στο ζετέ έδωσε σκληρή μάχη με τον Σύρο Αχέντ Τζουγκέλι, τελικά όμως επικράτησε σηκώνοντας στην τρίτη του προσπάθεια 215 κιλά, ενώ ο αντίπαλός του δεν τα κατάφερε στα 216 και έμεινε δεύτερος με 213.

"Χρυσός" ο Τσάκωνας στα 200 μέτρα



Χρυσός ο Τσάκωνας στα 200 μέτρα
 
 
 
 
    
 
    Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λυκούργος Τσάκωνας στον τελικό των 200μ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης. Ο Λάκωνας σπρίντερ τερμάτισε σε 20.45 κερδίζοντας πάνω στον τερματισμό τον Τούρκο Ραμίζ Γκουλίγιεφ, παγκόσμιο πρωταθλητή εφήβων, που έκανε 20.46. Τρίτος τερμάτισε ο Ισπανός Σέρτζιο Ρουίς Σεράνο με 20.74.

Ο Τσάκωνας με το 20.45 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα και παράλληλα «σφράγισε» το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάλημα της Μόσχας.

Ο Κουκοδήμος θέλει να φύγει από τη ΝΔ γιατί δεν έγινε υπουργός


Εποχή Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο»

Εποχή Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο»
«Θα παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο», υποσχέθηκε ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στην παρουσίαση του την Τετάρτη το μεσημέρι από τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. 

Το σκοτσέζικο ντους του Ιβάν Σαββίδη...


Σιωπηλός, επί δύο ώρες, καθόταν δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη ο Ζήσης Βρύζας. Και τι δεν είπε γι' αυτόν ο μεγαλομέτοχος. «Αρχικά, έχουμε πρόεδρο, μη με λέτε πρόεδρο. Αυτός δίπλα μου είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ», είπε ο Σαββίδης και μετά τον έσφαξε με το βαμβάκι! «Κανονικά, έπρεπε να τον έχω διώξει», η πρώτη δηλητηριώδης ατάκα, για να ακολουθήσει και δεύτερη: «Ενώ ήξερε ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ, πήγε και διάλεξε προπονητή και πήρε τον Δώνη».
Ηθελε να φέρει τον Ροναλντίνιο. Ως γνωστόν, στο ποδόσφαιρο η πρόθεση μετράει. Ακόμη και στα φάουλ...

Καλά νέα για Ελλάδα - Πληροφορίες θέλουν να προκρίνεται ο αγωγός TAP

Καλά νέα για Ελλάδα - Πληροφορίες θέλουν να προκρίνεται ο αγωγός TAP
Αθήνα: Το σχέδιο του αγωγού Nabucco απορρίφθηκε από τους παραγωγούς φυσικού αερίου στο κοίτασμα Σαχ Ντενίζ ΙΙ στο Αζερμπαϊτζάν, ανακοίνωσε σήμερα ο μεγάλος αυστριακός ενεργειακός όμιλος OVM, ένας από τους επενδυτές στο πρόγραμμα του αγωγού που θα επιτρέψει να διαφοροποιηθούν οι πηγές φυσικού αερίου για την Ευρώπη.

Ένοχη η παπαδιά για το φόνο του ιερέα! Καταδικάστηκε σε ισόβια και ο εραστής της! - Η δήλωση του Μ. Δημητρακόπουλου



Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε τόσο στην παπαδιά όσο και στον εραστή της το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου και τους καταδίκασε πριν από λίγο και τους δύο.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ελληνοκαναδός δολοφόνησε τον διάσημο πατέρα του

Ο 86χρονος Τόνι Κουλάκης υπήρξε ιδρυτής του περίφημου εστιατόριου «Κόσμος» στο Μόντρεαλ, που σέρβιρε τα πιο πλούσια σε θερμίδες πρωινά από το 1967

Γιώργος Μητσικώστας: Παίρνει διαζύγιο

http://www.gossip-girl.gr/wp-content/uploads/2013/06/mitsi.jpg 
 Αυλαία ρίχνει στο γάμο του ο Γιώργος Μητσικώστας.

Ο διάσημος κωμικός και η σύζυγος του αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, το οποίο θα βγει το Σεπτέμβριο και θα είναι κοινή συναινέσει.
Το ζευγάρι – που ήταν παντρεμένο πολλά χρόνια – έχει αποκτήσει μια κόρη 16 ετών και όπως όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα προτίμησε να κρατήσει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ισπανία: Δέκα εκατ. ευρώ πρόστιμο στον Μέσι για φοροδιαφυγή

Ισπανία: Δέκα εκατ. ευρώ πρόστιμο στον Μέσι για φοροδιαφυγή 

Πανελλαδικές: Τα στατιστικά των βαθμολογιών. Αναμένεται πτώση των βάσεων




Διαβάστε αναλυτικά πώς διαμορφώνεται το τοπίο στις Πανελλαδικές. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών. Τι σημαίνει αυτό για τις βάσεις

Το ΠΑΣΟΚ πήρε υπουργεία - κλειδιά" - Τα αμερικανικά ΜΜΕ για τον ανασχηματισμό

 

ΖΕΥΣ":3ος ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ


Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου,
Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς καλούμαστε να στείλουμε, συμμετέχοντας  ενεργά, στην ετήσια καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου μας: Ρούπελ & Διγενή Ακρίτα γωνία στην Κατερίνη, από τις  9 το πρωί έως τις 14.00.

Οι πίνακες με τις επιδόσεις των υποψηφίων


 
  
  

    Aναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις επιδόσεις των φετινών υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας. 

«Φωτιά» άναψε στους Μεσογειακούς Αγώνες υβριστικό σχόλιο Τούρκου αθλητή για Ελληνες και Αρμένιους


«Φωτιά» άναψε στους Μεσογειακούς Αγώνες υβριστικό σχόλιο Τούρκου αθλητή για Ελληνες και Αρμένιους
Σάλο προκαλεί στους Μεσογειακούς Αγώνες σχόλιο που φέρεται να ανάρτησε στο twitter ο παλαιστής και σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην τελετή έναρξης Ρίζα Καγιάαλπ.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.


ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Ο χορός των μεταλλίων συνεχίζεται για την κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου.Τρεις μόλις εβδομάδες μετά την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτριας Ευρώπης στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στη Σεβίλλη της Ισπανίας, πρόσθεσε την Κυριακή 23 Ιουνίου ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της.
Πιο συγκεκριμένα η Νικολαΐδου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στη  Μερσίνη της Τουρκίας όπου διεξάγονται οι 17οιΜεσογειακοί Αγώνες από 19-30 Ιουνίου. 
Η Πρωταθλήτρια τουΝαυτικού Ομίλου Κατερίνης τερμάτισε πρώτη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με χρόνο 7:45.71 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την πολύ έμπειρη Ιταλίδα Λάουρα Μιλάνι (δεύτερη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2010) ενώ το χάλκινο μετάλλιο στον ίδιο τελικό κατέκτησε η Κύπρια πρωταθλήτρια Άννα Ιωάννου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ν.ΛΟΥΣΗΣ"



Το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα πάρει μέρος στις Μουσικοχορευτικές Εκδηλώσεις ''Άπειρος Γή'' που θα πραγματοποιηθούν στην Άρτα την Τετάρτη 26 Ιουνίου.



Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη διήμερη εκδρομή 26 Ιουνίου (αναχώρηση) - 27 Ιουνίου (επιστροφή), να επικοινωνήσει στο τηλ 6977285465(κ. Καπέρδας).

Ανασχηματισμός: Οριστικοποιείται η δικομματική κυβέρνηση - Συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου στο Μαξίμου - Ποιά ονόματα ακούγονται

 


Απόψε η ανακοίνωση της νεας κυβέρνησης - Αύριο η ορκωμοσία

Αυτοί είναι οι σίγουροι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Αυτοί είναι οι σίγουροι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iefimerida.gr στη νέα κυβέρνηση θα είναι σίγουρα υπουργοί οι κύριοι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (Υγείας), Πάρις Κουκουλόπουλος

Χθές το βράδυ η ομορφοέτερη πανσέληνος στον Κολινδρό

Χαλάζι στην Κοζάνη εν μέσω ... καύσωνα!



  Την ώρα που στις περισσότερες περιοχές ο υδράργυρος σκαρφάλωνε στους 37 βαθμούς Κελσίου, στην Κοζάνη έριχνε χαλάζι!
Την Κυριακή σημειώθηκε σφοδρή χαλαζόπτωση και επί τέσσερις ώρες έπληττε τις περιοχές της Σκήτης και της Κοζάνης. Οι καλλιέργειες υπέστησαν σοβαρές ζημιές και οι αγρότες μετράνε τις πληγές τους.