Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κρυστάλλινη πυραμίδα στο βυθό του Ατλαντικού!

 

 


Μια κρυστάλινη πυραμίδα βρέθηκε στον βυθό του Ατλαντικού από επιστήμονες και ειδικότερα
στο σημείο εκείνο που αποκαλείται "τρίγωνο των βερμούδων", την τοποθεσία εκείνη δηλ. που
έχει τα περισσότερα ναυάγια και εξαφανίσεις σε όλο το Β. Ατλαντικό!!!
Αν η πυραμίδα αυτή έχει κάποια "κρυμμένη δύναμη" η οποία είναι ακομή ενεργή,
τότε αυτή είναι ίσως και η συμφορά τόσων και τόσων πλοίων που χάθηκαν
απρόσμενα στο βυθό.

Χαράτσι 1 ευρώ σε όλες τις συνταγές του ΕΟΠΥΥ

 

 



  Από τον Νοέμβριο επαναφέρουν το χαράτσι του ενός ευρώ σε όλες τις συνταγές του ΕΟΠΠΥ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθήνας. 

Μπριάμ και σπανακόρυζο για τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής

 

 

mpriam-kai-spanakoryzo-gia-toys-syllhfthentes-ths-xryshs-ayghs
Σε ξεχωριστά κελιά, ώστε να μην έρθουν σε επαφή, βρίσκονται ο αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Ράδιο αρβύλα τα περί αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου

 

 


 
 
 
  Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένα όργιο φημών σχετικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την υποτιθέμενη αποφυλάκισή του.
Κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικώς από τις δικαστικές πηγές, καθώς ο Άκης Τσοχατζόπουλος όχι μόνο εξακολουθεί να κρατείται σε κελί των φυλακών... Κορυδαλλού, από αύριο αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης του στο Εφετείο Κακουργημάτων.

Επιδότηση έως 20.000 σε 6.000 νέους αγρότες. Οι δικαιούχοι

 

 

   «Επιστροφή στη γη» είναι το σύνθημα που εδώ και δύο χρόνια δίνει τροφή στα όνειρα και τις ελπίδες πολλών ανέργων νέων που έχουν καταγωγή από την επαρχία και ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τη μικρή ή μεσαία πατρική περιουσία. 

Πρόκειται για το μέτρο «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013, που θα δώσει επιδότηση έως 20.000 ευρώ σε 5.000 έως 6.000 δικαιούχους κάτω των 40 ετών.

Απίστευτο: Έφτιαχνε μπύρα μέσα στο στομάχι του και ήταν μονίμως μεθυσμένος. 5:48 μ.μ. κοινωνία, μπύρα Φωτογραφία για Απίστευτο: Έφτιαχνε μπύρα μέσα στο στομάχι του και ήταν μονίμως μεθυσμένος



Φωτογραφία για Απίστευτο: Έφτιαχνε μπύρα μέσα στο στομάχι του και ήταν μονίμως μεθυσμένος
Μονίμως «κόκκαλο» και χωρίς να πίνει μία σταγόνα αλκοόλ ήταν τα τελευταία χρόνια ένας άνδρας 61 ετών από το Τέξας ο οποίος είχε την «ικανότητα» να παράγει μπύρα μέσα στο έντερό του, με γιατρούς και επιστήμονες να σκίζουν τα πτυχία τους.

Χρειάστηκε να περάσει πέντε χρόνια κάνοντας εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι ο 61χρονος έπασχε από το σύνδρομο εντερικής ζύμωσης φαινόμενο εντελώς άγνωστο στη Δυτική ιατρική.

Ποιο γυμνή απο ποτέ στο νέο της clip πασίγνωστη τραγουδίστρια!


 
 

Με νέο μαλλί και φορώντας ελάχιστα ρούχα ποζάρει και αναστατώνει

Πολλαπλά εγκεφαλικά και... ταχυπαλμίες προκάλεσε για ακόμα μία φορά η Rihanna, «ανεβάζοντας» σχεδόν ολόγυμνες φωτογραφίες της στο Ίντερνετ!
rihanna1.jpg

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κρητικός έφτιαξε το 1ο ελληνικό ηλιακό όχημα!



Ένας άνθρωπος γνωστός για την αγάπη που έχει στο ποδήλατο, είναι ο δημιουργός του πρώτου ελληνικού υβριδικού ηλιακού οχήματος, το οποίο μάλιστα θα μπει στην παραγωγή από το καλοκαίρι του 2014.
Ο Μανώλης Τσικανδιλάκης…

2χρονος έσωσε τη μητέρα του - Την τάιζε στόμα με στόμα για μήνες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)




2χρονος έσωσε τη μητέρα του - Την τάιζε στόμα με στόμα για μήνες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


 
Μια συγκλονιστική ιστορία δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail.
Μια γυναίκα σώθηκε χάρη στο ένστικτο και την αγάπη του δίχρονου γιου της. Η γυναίκα από την Κίνα έπεσε σε κώμα μετά από σοβαρό τροχαίο και ξύπνησε μήνες αργότερα...

Γέφυρες μόνο για ζώα στη Γερμανία




ΠΡΟΣΤΙΜΟ 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Εκατομμύρια ευρώ ξοδεύουν οι φιλόζωοι Γερμανοί φορολογούμενοι για την κατασκευή γεφυρών μόνο για ζώα ενώ μέσα στην επόμενη δεκαετία αναμένεται να κατασκευαστούν περισσότερες από εκατό ακόμη γέφυρες. Οι άνθρωποι που θα διασχίζουν αυτές τις γέφυρες θα πληρώνουν πρόστιμο 35 ευρώ.
Γέφυρες μόνο για ζώα στη Γερμανία
Ο δασολόγος, Γκέρχαρντ Κλέσεν, ξόδεψε μια δεκαετία προσπαθώντας να πείσει για την κατασκευή μιας γέφυρας που θα διέρχονται μόνο ζώα πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο στην πόλη Σκέρμπεκ στη βόρεια Βεστφαλία.

Καπνός: εθνικό προϊόν


Εξέλιξη της καπνοκαλλιέργειας στην Ελλάδα από το 1981 και μετά », 29 Σεπτεμβρίου 2013
Άνθη καπνού. (φωτ.: wikipedia)
Η αντίστροφή πορεία για την καλλιέργεια του καπνού στη χώρα μας άρχισε σιγά-σιγά με την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής το 1992 και ολοκληρώθηκε με τη μεταρρύθμιση των μεσογειακών προϊόντων (καπνός-βαμβάκι-ελαιόλαδο) το 2004.

Σκάνδαλο-βόμβα! Πολιτικός πήρε βιάγκρα και έπαθε γάγγραινα

Οδηγήθηκε σε ... ακρωτηριασμό για να γλιτώσει τη ζωή του

Αποσύρθηκε από την πολιτική αιφνιδιαστικά και να ... ο λόγος. Ο εν λόγω πολιτικός, που έχει εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή της Κολομβίας ξαφνικά, είχε σοβαρούς λόγους. Θέλησε να εντυπωσιάσει τη νεαρή του σύντροφο και έτσι πήρε μπόλικα χάπια που προκαλούν σεξουαλική διέγερση. Ήθελε να έχει στύση μεγαλύτερης διάρκειας για να ευχαριστήσει την σύντροφο του! Η στύση του όμως συνεχίστηκε για μέρες κι έπρεπε επειγόντως να ζητήσει ιατρική βοήθεια.Σύμφωνα με την Columbia Reports, το φάρμακο προκάλεσε στον Κολομβιανό συμπτώματα γάγγραινας και η μόνη λύση προκείμενου να γλίτωνε την εξάπλωση της γάγγραινας ήταν ο ακρωτηριασμός. Έτσι λοιπόν οι γιατροί προχώρησαν στην επέμβαση, πήγαν όλα καλά και ο ασθενής αναρρώνει!

Το σκεπτικό της τιμωρίας του ΠΑΟΚ από την UEFA


 

  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα καταθέσει έφεση

 
  
  Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε ξανά από την UEFA για όσα έγιναν στο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Σάλκε.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, δύο ήταν οι βασικοί λόγοι της τιμωρίας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

LIVE ΑΓΩΝΕΣ ποδοσφαιρου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΟΤΟ


Α΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 4ης-Βαθμολογία-Επόμενη 5η αγωνιστική


Αποτελέσματα
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ 2-0

ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  1-1

Α.Ε. ∆ΡΥΑΝΙΣΤΑ -Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ  3-1

ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ- Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ 1-2

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 4-0


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ- ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ 2-1 

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ -Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  0-1

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ -ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-0

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 2-0

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 2-0

Η ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού μετά από δύο συνεχόμενες νίκες γεύτηκε την ήττα από την ομάδα του Κορινού. Αν και το πρώτο μισάωρο κύλησε ομαλά και για τις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μετά το πρώτο γκολ που σημείωσε η γηπεδούχος ομάδα οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να τα χάνουν και μέσα σε ένα λεπτό δέχτηκαν και άλλο τέρμα.

1 από 83 ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΉ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΉ ΗΛΙΚΙΑ.foto

ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:  Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ -Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 
 
   Διάλεξη με θέμα τη διατροφή στη βρεφική και νηπιακή ηλικία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κολινδρού για τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στις δομές κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Πύδνας Κολινδρού. Στην εκδήλωση προσκεκλημένη ήταν η κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Αναστασία Κόκκαλη η οποία με ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε στους παρευρισκόμενους στοιχεία και συμβουλές για μια ισορροπημένη διατροφή των μικρών παιδιών ηλικίας 8 μηνών μέχρι και 5 ετών. Η κ. Κόκκαλη  τόνισε πως η υγιεινή διατροφή και οι σωστές διατροφικές συνήθειες αποτελούν το θεμέλιο λίθο του ανθρώπου και συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη των παιδιών  αλλά και στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Σημαντικό ρόλο στην ομαλή ανάπτυξη του ανθρώπου επιτελούν τα πρώτα χρόνια της ζωής του και ιδιαίτερα οι 1000  πρώτες ημέρες της ζωής του (από τη σύλληψη μέχρι και την ηλικία των δύο ετών). Στην ευαίσθητη προσχολική ηλικία τα παιδιά υιοθετούν τις διατροφικές συνήθειες των γονέων τους, οπότε ο ρόλος της οικογένειας είναι καθοριστικός καθώς και του σχολείου (βρεφικού, παιδικού σταθμού) όπου τα μικρά παιδιά περνούν αρκετό χρόνο της ζωής τους.
 Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού κ. Δημήτριος Χλεμές αφού ευχαρίστησε την κ. Αναστασία Κόκκαλη για την ανταπόκριση στην πρόσκληση καθώς και τους συνεργάτες του που συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση τόνισε πως ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες προσχολικής αγωγής στους δημότες  με τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού Κολινδρού και των Παιδικών Σταθμών Αιγινίου και Κολινδρού και θα συνεχίσει,  παρόλη  τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να ενδιαφέρεται για την ευαίσθητη αυτή ηλικία του ανθρώπου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ    Γεώργιος Καλύβας, εργαζόμενοι στις δομές  του Δήμου καθώς και αρκετές μητέρες παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.   


Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Πόλυς Πάνου


 

 To τελευταίο αντίο αύριο στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

  Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί το πρωί της Δευτέρας στο παρεκκλήσι του Α΄ νεκροταφείου η σορός της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού Πόλυς Πάνου, ενώ στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψάλει η νεκρώσιμος ακολουθία.
Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο.

Στενοί φίλοι, συγγενείς αλλά και κόσμος που την αγάπησε αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στην Πόλυ Πάνου που έχασε σε ηλικία 73 ετών την μάχη με τον καρκίνο.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Costa Pacifica στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

 

 



Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 10:41


Τα «καλά» της φόρεσε η Θεσσαλονίκη σήμερα  και υποδέχτηκε στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica.

Guardian: Στα χνάρια της Θάτσερ η Μέρκελ

 

 

Ιστορική τρίτη θητεία για την Άνγκελα Μέρκελ, μετά την εκλογική νίκη της στις γερμανικές εκλογές της Κυριακής, που οδήγησε το συντηρητικό μπλοκ Χριστιανοδημοκρατών/Χριστιανοκοινωνιστών στο καλύτερο αποτέλεσμα των τελευταίων 20 χρόνων.

Guardian: Στα χνάρια της Θάτσερ η Μέρκελ
Το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών της καγκελαρίου και το αδελφό κόμμα του (CSU) κέρδισε το 41,5% των ψήφων, με τους αναλυτές να χαρακτηρίζουν τη νίκη ως έναν προσωπικό θρίαμβο για την 59χρονη Μέρκελ, που οδεύει πλέον στο να ξεπεράσει ακόμη και τη Μάργκαρετ Θάτσερ ως τη μακροβιότερη γυναίκα ηγέτη της Ευρώπης.

Σφυροκόπημα στη Χρυσή Αυγή: Μπαίνει το ΣΔΟΕ στα ταμεία του κόμματος

 

 

Κόβουν την κρατική επιχορήγηση-Σπάει η ομερτά, σφίγγει ο κλοιός

Βρήκαν κρυμμένο θησαυρό

 

 

Βρήκαν κρυμμένο θησαυρό

  «Το παιχνίδι με τον κρυμμένο θησαυρό» θα μπορούσε να τιτλοφορείται το περίεργο σίριαλ που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα, μετά την ανακάλυψη τσάντας με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από παρέα παιδιών, στα χαλάσματα εγκαταλελειμμένου σπιτιού. 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με νίκη ξεκίνησε στη Γ' Εθνική η ΑΕΚ


 

  Επιβλήθηκε του Μανδραϊκού με 2-0

 
  Αν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στη φετινή της «περιπέτεια» στην Γ' Εθνική μάλλον προμηνύει μία επιτυχημένη χρονιά για τους κιτρινόμαυρους.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία Δευτέρα και Τρίτη


Την προκήρυξη νέας 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Το πρωί της Δευτέρας, στις 11, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Όπως σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στη διάρκεια της πορείας θα ενσωματωθούν στο μπλοκ και οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία (ΠΟΠΟΚΠ), το ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) και των καθηγητών (ΟΛΜΕ) που...... πραγματοποιούν και αυτοί την ίδια ώρα ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο των δικών τους κινητοποιήσεων.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 3-1


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Τόλιος.

 

 

Μπορεί να γίνονται σπάνια αλλά μεταγραφές έχουμε και στο χώρο της διαιτησίας.Σύμφωνα λοιπόν με
πληροφορίες τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφή του διαιτητή Γιώργου Τόλιου από τον σύνδεσμο Πιερίας σε αυτόν της Θεσσαλονίκης.

Φωτογραφία ντροπής από την ΔΕΘ!

Φωτογραφία ντροπής από την ΔΕΘ!
Το κρατικό αυτοκίνητο που βλέπετε είχε παρκάρει σε ράμπα αναπήρων με αποτέλεσμα τα άτομα με ειδικές ανάγκες να περιμένουν ώρες τον κύριο που πάρκαρε το αυτοκίνητο.
Στη δημοσιότητα οι πινακίδες για να βρείτε τον οδηγό ,και ελπίζουμε.....η τροχαία όπως εμάς που μας παίρνει πινακίδες να κάνει τη δουλειά της.

Το κρατικό αυτοκίνητο που βλέπετε είχε παρκάρει σε ράμπα αναπήρων με αποτέλεσμα τα άτομα με ειδικές ανάγκες να περιμένουν ώρες τον κύριο που πάρκαρε το αυτοκίνητο.
Στη δημοσιότητα οι πινακίδες για να βρείτε τον οδηγό ,και ελπίζουμε.....η τροχαία όπως εμάς που μας παίρνει πινακίδες να κάνει τη δουλειά της.
 

Δυστυχώς, το να δολοφονείς δεν είναι μόνο να σκοτώνεις..

 

 

Γράφει ο Δημήτρης Τρικεριώτης

Η αιμορραγία της ΝΔ προς τ’ ακροδεξιά και προς τ’ αριστερά, είναι πολύ δύσκολο ν΄αναχαιτιστεί όσο η κάθαρση του πολιτικού συστήματος αναβάλλεται και όσο νέες πιέσεις της τρόικα αναποδογυρίζουν τις «επιτυχίες» και αποκαλύπτουν την ανικανότητα και τις απατεωνιές των κυβερνώντων – και στο εξής την ενδεχόμενη υψηλή τους .......
επικινδυνότητα, όπως θα αναλύσουμε στη συνέχεια...

ΝΤΡΟΠΗ - Στις καρότσες και τα μηχανάκια για να πάνε στο σχολείο \

 

 

Στην Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ
Η ανάπτυξη των Σαμαραβενιζέλων...

Γράμματα… με το ζόρι μαθαίνουν τα παιδιά από τα ορεινά χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης, αφού δέκα ημέρες μετά το πρώτο κουδούνι, το θέμα της μεταφοράς δεν έχει λυθεί για όλους τους μαθητές.

«Χρυσός» ο Μουστόπουλος στο Ευρωπαϊκό U21

 

 

  
   Το μετάλλιο σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που τόσο έλειπε από τη συλλογή του Ρομάν Μουστόπουλου, ήρθε τελικά σήμερα στο Σεράγεβο. Στη διοργάνωση για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 21 ετών, ο τζουντόκα του Ολυμπιονίκη Αγ.Ι.Ρέντη έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία των -73 κιλών, την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Ντανατσίδης περιορίστηκε στην 5η θέση των -81 κιλών. 

Α΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 3ης-Βαθμολογία-Επόμενη 4η αγωνιστική

 

 

Αποτελέσματα
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ -ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ  1-5

Α.Μ.Σ. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ -Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ  0-1

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ -Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  0-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ -Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 1-1

Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ  0-0


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ 2-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ  0-0

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ- ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 3-1

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Διαβάστε το κείμενο φίλου του Παύλου Φύσσα.


Για μένα προσωπικά δεν εχει σημασία σε ποια ομάδα είναι , ή σε ποιο κόμμα ... αν είναι στημένο ή οχι... 
Το να πάρεις το μαχαίρι και να πλησιάσεις το θύμα για να το σκοτώσεις μου δηλώνει μίσος για τον άνθρωπο... μίσος για τον εαυτό του! 
Αδιαφορώ για όσα λένε , και που ρίχνουν τις ευθύνες ... το αποτέλεσμα μετράει ...

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα-Διαιτητές Α΄ & Β΄ (3ης αγωνιστικής). Κύπελλο (2η φάση)


Πατήστε στην φωτογραφία

«Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


  To Φ.Σ. «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» για την υλοποίηση του προγράμματος «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων» ζητά τις υπηρεσίες:
  • Ενός ψυχολόγου και
  • Ενός Κοινωνικού Λειτουργού
Για Περισσότερες πληροφορίες και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να... απευθυνθούν στη δομή του Εξειδικευμένου Κέντρου Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης επί της οδού 19ης Μαΐου 3, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 π.μ.- 13:00 μ.μ.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών μέχρι 20/9/2013
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Σολδάτο

 

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013


 
  
  


     Ένας Αμερικανός άστεγος που βρήκε και παρέδωσε στις αρχές ένα σακίδιο με 42.000 δολάρια ανταμείφθηκε για την καλή του πράξη με ένα ποσό που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά όνειρά του: στον έρανο που οργανώθηκε για αυτόν μέσω του Ίντερνετ είχαν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 100.000 δολάρια, ποσό υπερδιπλάσιο από εκείνο που επέστρεψε, χωρίς δεύτερη σκέψη, στο νόμιμο κάτοχό του.   

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΒΙΣΑΛΤΗ 3-1 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Τα γκολ για την ομάδα της Αναγέννησης σημείωσαν ο Γιώργος Γιαουτζής, Γκουδάρας Κώστας, Γιώργος Ζιώζιας

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:00μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σύννεφα, βροχές και καταιγίδες


Δείτε σε ποιες περιοχές της χώρας θα χρειαστείτε ομπρέλα
 Συννεφιασμένη προβλέπεται η μέρα, αφού σήμερα Τετάρτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
Στην Αττική προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΡΗΝΟΣ: σκότωσε τον ξάδερφό του κατά λάθος!

ΘΡΗΝΟΣ: σκότωσε τον ξάδερφό του κατά λάθος!


Σε τραγωδία εξελίχθηκε το κυνήγι αγριόχοιρου κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Η παρέα που είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις θρηνεί από το μεσημέρι της Κυριακής τον χαμό ενός μέλους της που πυροβολήθηκε την ώρα του κυνηγιού.

Δόθηκαν οι Πιστοποιήσεις απο την Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας




Δ όθηκαν οι πιστοποιήσεις στους εθελοντέςδ ιασώστες οι οποίοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια πρώτων

Τιμούν τα ελληνικά καφέ της Αυστραλίας


Τιμούν τα ελληνικά καφέ της Αυστραλίας

   Το Εθνικό Μουσείο της Αυστραλίας αποφάσισε να τιμήσει την ιστορική, πολιτιστική και κοινωνική προσφορά των ελληνικών καφέ στην Αυστραλία με μια μόνιμη έκθεση που θα ανοίξει στο κοινό τον ερχόμενο μήνα. 

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δέκα αντρικές συμβουλές στις γυναίκες οδηγούς!


Οι οδηγίες που δίνουν οι άντρες στο ασθενές φύλο για να βελτιώσει τις ικανότητες του στην οδήγηση.

Χωρίς προαστιακό και ΟΣΕ από τις 11:00 έως τις 15:00 την Τετάρτη...



 
  Συμμετέχουν στην τετράωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ...

Στάση εργασίας πραγματοποιούν την Τετάρτη, οι σιδηροδρομικοί, από τις 11.00 έως τις 15.00, συμμετέχοντας στην τετράωρη στάση εργασίας που πραγματοποιεί η ΓΣΕΕ. Ως εκ τούτου θα... 


υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου.

Έβαλε τέλος στην ζωή του με κυνηγετικό όπλο




  Τέλος στη ζωή του έβαλε πριν από λίγη ώρα στο σπίτι του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας 30χρονος επαγγελματίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 30χρονος επαγγελματίας στο χώρο των χρωμάτων, βρέθηκε νεκρός στην οικία του, πυροβολημένος στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο. 

Χωρίς θύματα το ατύχημα στο Νησέλι

Χωρίς θύματα το ατύχημα στο Νησέλι – από θαύμα γλύτωσε ο ένας οδηγός από τη Μελίκη(FOTO)

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ  ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ  ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΡΤΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ .
Η ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ

ΤΗΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ
                    ΤΟ ΔΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ  ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Eκδήλωση 15-9 στην 87η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου foto