Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Στις 8 Σεπτεμβρίου τελικά η έναρξη του νέου σχολικού έτους Ποιες αργίες καταργούνται


Στις 8 Σεπτεμβρίου τελικά η έναρξη του νέου σχολικού έτους

Τη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τελικά τα μαθήματα του νέου σχολικού έτους σύμφωνα με το σχέδιο της υπουργικής απόφασης που αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ήττητο 18 χρόνων με την Πορτογαλία





Όσα χρόνια και αν περάσουν, το άκουσμα της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας θα ηχεί πάντα ευχάριστα στα ελληνικά αυτιά. Δέκα χρόνια μετά την ιστορική νίκη στο Ντα Λουζ το εθνικό συγκρότημα επιστρέφει για μία άτυπη ρεβάνς του τελικού του 2004.

Επετεύχθη κβαντική τηλεμεταφορά...???


Ολλανδοί επιστήμονες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ακριβή τηλεμεταφορά κβαντικών πληροφοριών σε απόσταση τριών μέτρων.

ΗΠΑ: Έφτασε 99 χρονών για να πάρει πτυχίο!

Μπορεί να έχει «πατήσει» τα 99, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την ηλικιωμένη Αμερικανίδα Τζέσι Γουάιτ

Είστε αλλεργικοί; Αυτό το σχέδιο δράσης θα σας σώσει

sneeze
Πάσχετε από αλλεργίες; Μάθετε τα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να απομακρύνετε τα αλλεργιογόνα.
Στο σπίτι: Γύρη και άλλα αερομεταφερόμενα αλλεργιογόνα
* Τοποθετήστε air condition: Φιλτράρει τον αέρα που εισέρχεται και ξηραίνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού, προστατεύοντας από τους μύκητες και τα ακάρεα της σκόνης. Τα αποτελεσματικά κλιματιστικά διατηρούν τα

Οι σταυροί των δημοτικών συμβούλων σε όλη την Πιερία



 

 


Οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των δήμων της Πιερίας και η κατανομή των εδρών ανά εκλογική περιφέρεια, βάσει αναγωγής στον εκλογικό νόμο. 
Κλικ εδώ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  • ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αυτοί είναι οι 21 νέοι ευρωβουλευτές



Κλείδωσαν όλα τα ονόματα – Δείτε τις ψήφους που πήρε ο καθένας

Μετά από συνεχόμενες ανατροπές φαίνεται ότι «κλειδώνουν» οι 21 ευρωβουλευτές που θα πάνε στη Βρυξέλλες για τα επόμενα πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα στην πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς βρίσκεται πλέον η Εύα Καϊλή, η οποία ξεπέρασε τον δεύτερο Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ εκτός ευρωβουλής μένει ο Παντελής Καψής που τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν στις δύο εκλόγιμες θέσεις.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

κρατήσετε μακριά τα κουνούπια



Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. 


Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με αυτό ήρθαν και τα κουνούπια! Δείτε πώς θα προστατευθείτε από τα τσιμπήματα και με φυσικό τρόπο, χωρίς να καταφύγετε σε λύσεις αμφιβόλου αποτελέσματος που κοστίζουν.

Eμποροπανήγυρη Αιγινίου 2014 άρχισε η υποβολή αιτήσεων



 
Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού ανακοινώνει ότι όσοι εκθέτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου για το έτος 2014, θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις από τις 29-5-2014 έως και τις 16-6-2014
και ώρες 08:00-14:00 στο Γραφείο Εμποροπανήγυρης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου στο ισόγειο.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:23533 50110 & 23533 50100 

Φίλες και φίλοι, πατριώτες και συνάνθρωποι, ένας νέος άνεμος αρχίζει να πνέει πλέον στη χώρα


Η στήλη σήμερα πλέει σε πελάγη ευτυχίας! 

Κάτι είχε πάρει το αυτί μας από μέρες, αλλά περιμέναμε πρώτα να διασταυρώσουμε την είδηση. 

Ε, λοιπόν, ναι! 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσουμε και να το επιβεβαιώσουμε: 


Η «κεντροαριστερά»ανασυγκροτείται! 
Οι αναδιατάξεις άρχισαν! 
Οι διεργασίες ξεκίνησαν! 
Οι μετεγγραφές κλείνουν! 
Οι μετονομασίες έρχονται! 
Οι συγχωνεύσεις...
ετοιμάζονται!

Γιαταγάνα: Να επανέλθει η θανατική ποινή στους βιαστές ανηλίκων




«Μόνο έτσι θα προστατεύσουμε από την κακοποίηση βρέφη και μικρά παιδιά»  


   Να επανέλθει η θανατική ποινή για μια ιδιαίτερη κατηγορία καταδικασθέντων, εκείνων δηλαδή που έχουν διαπράξει έγκλημα βιασμού βρεφών ή ανηλίκων ζήτησε χθες, μιλώντας στη Βουλή, η ανεξάρτητη βουλευτής, Χρυσούλα Γιαταγάνα. 

Μόνιμο τατουάζ και μακιγιάζ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι

Μόνιμο τατουάζ και μακιγιάζ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι



 ένα μόνιμο τατουάζ ή μακιγιάζ στο δέρμα σας είναι σοβαρή και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Το μόνιμο τατουάζ, που στα ελληνικά ονομάζεται επίσης δερματοστιξία, μένει για πάντα στο δέρμα σας. Δημιουργείται με τη βοήθεια βελόνας και μελανιού διαφόρων χρωμάτων.

Δημοτικές εκλογές 2014 μόνο 15 γυναίκες εκλέχθηκαν δήμαρχο

Δημοτικές εκλογές 2014 μόνο 15 γυναίκες εκλέχθηκαν δήμαρχοι Δημοτικές εκλογές 2014 μόνο 15 γυναίκες εκλέχθηκαν δήμαρχοι  Η ΕΕΤΑΑ έκανε στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών και δίνει το προφίλ των εκλεγέντων τοπικών αρχόντων. Τα στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται παρακάτω στηρίζονται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, που

Αυτοκίνητο από τη Google



Η Google ανακοίνωσε πως το project των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό προχωράει και έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρωτότυπο που δοκιμάστηκε πρόσφατα με τη συμμετοχή ορισμένων ατόμων εκτός εταιρείας οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία, είναι το πρώτο βήμα της εταιρείας προς την κατεύθυνση της κατασκευής αυτοκινήτων. 

"Κατέρρευσε μυστηριωδώς" ο Τζορτζ Μάικλ



Την περασμένη εβδομάδα ο Τζορτζ Μάικλ μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, το οποίο κάλεσε φιλικό του πρόσωπο, επειδή κατέρρευσε μυστηριωδώς, χωρίς να έχει διευκρινιστεί για ποιον λόγο! Η είδηση είχε κρατηθεί κρυφή και διέρρευσε στα διεθνή μέσα σήμερα Πέμπτη 29 Μαΐου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλος του 50χρονου σταρ τηλεφώνησε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 999 την Πέμπτη 22 Μαΐου, στις οκτώ το πρωί, επειδή ο Τζορτζ Μάικλ «κατέρρευσε μυστηριωδώς» και δύο ασθενοφόρα κατέφτασαν στο σπίτι του, στο Λονδίνο. Έπειτα από περίπου τέσσερις ώρες, τα ασθενοφόρα αναχώρησαν, με τον Τζορτζ Μάικλ να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ένα από αυτά.

Σαμαράς - Βενιζέλος σπεύδουν βραδέως για τον ανασχηματισμό


Σαμαράς - Βενιζέλος σπεύδουν βραδέως για τον ανασχηματισμό
ΕκτύπωσηΑποστολή«Θα γίνει με όρους πολιτικούς τη στιγμή που πρέπει», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κεδίκογλου: «Θα είναι στοχευμένος στις ανάγκες κυβερνητικού έργου και δε θα είναι για εσωτερική κατανάλωση» - Απορρίπτεται η αλλαγή του εκλογικού νόμου

ΕΠΣ Πιερίας-Διαιτησία: Υποβολή δηλώσεων προσφοράς Υπηρεσιών


Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015

Καλούνται οι διαιτητές – μέλη του Συνδέσμου, εν ενεργεία και μη, να προσέλθουν κατά το χρονικό διάστημα από 30-5-2014 μέχρι και 06-6-2014, στα γραφεία του Συνδέσμου ( Κρέσνας 28 ) και από ώρες 17.00 μ.μ. μέχρι 20.00 μ.μ., για να υποβάλουν δήλωση προσφοράς υπηρεσιών περιόδου 2014-2015.

Συνέλαβαν "μαϊμού" δικαστικό αντιπρόσωπο στις Σέρρες!


Πήρε κανονικά τον σάκο με σφραγίδες-φακέλους και πήγε στο εκλογικό τμήμα.

Απίστευτο: συνέλαβαν "μαϊμού" δικαστικό αντιπρόσωπο στις Σέρρες!

Απίστευτο και όμως αληθινό: συνελήφθη «μαϊμού» δικαστικός αντιπρόσωπος στις Σέρρες, ο οποίοςεμφανίσθηκε αυτόκλητος στο πρωτοδικείο, παρέλαβε κανονικά τους σάκους με τις σφραγίδες και τα άλλα απαραίτητα για τη διεξαγωγή των εκλογών και εμφανίσθηκε σαν «κύριος» στο εκλογικό τμήμα!

7 λάθη στο μακιγιάζ και πώς θα τα διορθώσεις


Μουντζουρωμένα μάτια, βλεφαρίδες με κόμπους, κατάχρηση του make up και αραιά φρύδια; Ανακάλυψε πώς θα εξαφανίσεις μέσα σε λίγα λεπτά –και χωρίς επαγγελματική βοήθεια– συνηθισμένα προβλήματα που σαμποτάρουν την εμφάνισή σου.

Το make up κάνει την επιδερμίδα σου να μοιάζει με μάσκα και τις ρυτίδες να φαίνονται πιο έντονες

Οι «ένοχοι»
Μπορεί να φταίει ο φωτισμός ή η υπερβολική ποσότητα make up που, χωρίς την περιποίηση της επιδερμίδας με σέρουμ ενυδατική, μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που δεν κολακεύει το πρόσωπο και επιπλέον να προσθέτει χρόνια στο πρόσωπό σου.

Στην ίδια ευρωοικογένεια με το ΠΑΣΟΚ εντάσσεται το Ποτάμι ...


Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν αλλά με μέλλον που έχει κομματικό παρελθόν

Τα σενάρια για συμμαχίες με φιλομνημονιακές δυνάμεις και τις απόψεις που το θέλουν να είναι στήριγμα των κυβερνητικών δυνάμεων επιβεβαιώνουν οι κινήσεις που κάνει το Ποτάμι.

Επιδοτήσεις Μελισσοκόμων για το έτος 2014




Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας, κάνει γνωστό στους Μελισσοκόμους του Νομού μας, ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τα προγράμματα:

1.    
“Αντικατάσταση κυψελών”

Τα 11 «άγνωστα» επιδόματα που δικαιούνται εργαζόμενοι, άνεργοι και νέες μητέρες [λίστα]


Μπορεί όταν κάποιος ακούει για επίδομα από τον ΟΑΕΔ να σκέφτεται το επίδομα ανεργίας, όμως, ο Οργανισμός προσφέρει ένα πλήθος άλλων βοηθημάτων, όχι μόνο σε ανέργους, αλλά και σε εργαζομένους, τα οποία πολλοί από τους δικαιούχους τους, ούτε καν γνωρίζουν.

Κάποια από τα επιδόματα αυτά, όπως σημειώνει το money-money.gr, χορηγούνται ή μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, είτε για μισθωτούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ή σε επίσχεση εργασίας, είτε λόγω αφερεγγυότητας εργοδότη, είτε ακόμη σε νέους 20-29 ετών και σε νέες μητέρες.

Ξεπέρασε τους 310.000 σταυρούς ο Μ. Γλέζος



  «Μάχη» στην Ελιά για μια θέση στην Ευρωβουλή 
   Στους 311.777 ανέρχονται οι σταυροί που έχει συγκεντρώσεις στις Ευρωεκλογές ο Μανώλης Γλέζος, με ενσωματωμένο το 63,06%.

Στην Ελιά η «μάχη» για μια θέση στην Ευρωβουλή γίνεται, πλέον, ανάμεσα στο Νίκο Ανδρουλάκη με 73.841 σταυρούς και στην Εύα Καϊλή με 69.845 σταυρούς, ενώ στους ΑΝ.ΕΛ προηγείται ξανά του Γιώργου Ρωμανιά ο Νότης Μαριάς με 26.908 σταυρούς.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η καυτή φωτογράφιση της Πάμελα Άντερσον

 Γυμνή στα 46 της μπροστά στον φακό! (Φωτό)


pamela3

Τι και αν έχει πατήσει τα 46; Η Πάμελα Άντερσον διατηρεί ένα καλογυμνασμένο κορμί και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί γυμνή!

Στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός την Τετάρτη -Θα μιλήσουν στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας τους


Η Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να αποφασίσει την επόμενη Τετάρτη για την άρση ασυλίας των προφυλακισμένων Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ



Ευχαριστώ πολύ τον Μπάμπη τον Πεΐδη για την ένταξη μου στην ομάδα " Φίλοι Μπάμπη Πεΐδη " για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώνει για την 4χρονη Ευαγγελία....
Τετάρτη 4 Ιουνίου στο Α' Δ.Α.Κ. Κατερίνης και ώρα 19:30
Θα είμαστε όλοι εκεί.........!
 — μαζί με Μπαμπης Πεΐδης

Καίτη Φίνου: "Κάποια στιγμή, σκέφτηκα μήπως είμαι ομοφυλόφιλη"


Καίτη Φίνου:
Η Καίτη Φίνου μίλησε για τον έρωτα και αποκάλυψε ότι δοκίμασε να πάει με γυναίκα.
«Κάποια στιγμή, σκέφτηκα μήπως είμαι ομοφυλόφιλη, και αποφάσισα να δοκιμάσω να πάω με μία γυναίκα για να δω τι μου συμβαίνει τελικά.
Ήπια, λοιπόν, τρία ποτήρια ουίσκι και είπα «θα το κάνω»!
Δεν μου έκατσε ούτε αυτό.

Μουρούζη: Το πρόβλημα υγείας, η λιτή ανακοίνωση του Εθνικού και τα κουτσομπολιά



Φωτογραφία για Νάντια Μουρούζη: Το πρόβλημα υγείας, η λιτή ανακοίνωση του Εθνικού και τα κουτσομπολιά
Με μια λιτή ανακοίνωση το Εθνικό Θέατρο ενημέρωνε πριν από λίγες ημέρες το κοινό για την λήξη της συνεργασίας του με την ηθοποιό, Νάντια Μουρούζη.

Και παρότι το δελτίο Τύπου ανέφερε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο καλλιτεχνικός χώρος έχει άλλη άποψη, κάνοντας λόγο για τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας. Πριν καν ολοκληρωθούν οι πρόβες, η θεατρική παράσταση μετατράπηκε στην κυριολεξία σε «Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός» για την ηθοποιό.