Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΩΠΟ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




 80ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Την Κυριακή 27/7 έπεσε η αυλαία του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη διεξαγωγή της Β΄Φάσης (κατηγορία Παίδων-Κορασίδων) που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα 26ως 27 Ιουλίου με τη συμμετοχή 340 αθλητών από όλη την Ελλάδα. 

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

U18: Τσεχία-Ελλάδα 57-75 ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΠΑΣΚΕΤ

U18: Τσεχία-Ελλάδα 57-75

Στην Εθνική εφήβων συμμετέχει και ο Γιώργος Τσαλμπούρης του Πιερικού Αρχελάου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ


Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014 , στην κεντρική πλατεία του  Κολινδρού  θα πραγματοποιηθεί έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας «Ο ΑΓΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ» . Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 9 π.μ. – 1.30 μμ.. και θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας  του νοσοκομείου  ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης .
Καλούμε όλους τους ενεργούς  εθελοντές αιμοδότες αλλά και τους νέους να μας στηρίξουν τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες , για να ανταποκριθούμε  άμεσα στο κάλεσμα κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας  και ιδιαίτερα των παιδιών  της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας . 

.  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σημαίνει προσφορά ζωής.
Διαθέτοντας  ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ,  ας σπεύσουμε στο έκτακτο  κάλεσμα του Συλλόγου μας , προκειμένου να προσφέρουμε  ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στο  συνάνθρωπo  και συμπατριώτη μας.
Περιμένουν την ανταπόκρισή μας η μικρή Μαρία , ο αγαπημένος Ραφαήλ , ο καταπονημένος Θεολόγος και τόσα άλλα παιδιά ….
                                                        Το Δ.Σ. του Συλλόγου
                                    Aιμοδοτών και Δωρητών Σώματος                                                             «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Κολινδρού»
Χρήσιμες συμβουλές :
  • Μην καταναλώσετε αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και να είστε ξεκούραστοι
  • Πάρετε πρωϊνό με ρόφημα  ( καφέ ή χυμό ) τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν την αιμοληψία
  • Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε προβληματισμό σας.
Τηλ. Επικοινωνίας Προέδρου :   6972897327

Τηλ. Επικοινωνίας Αντιπροέδρου :   6973355479

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ.foto


Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του ασθενούς που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό για φακελάκι


Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του ασθενούς που κατήγγειλε τον καρδιοχειρουργό για φακελάκι
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ασθενούς που κατήγγειλε ότι καρδιοχειρουργός του νοσοκομείου Ευαγγελισμός του ζητούσε χρήματα για να τον χειρουργήσει.

ΦΩΤΟ-Διπλός υδροστρόβιλος στο Πήλιο



 
 
 
 
 
   Του Σάκη Αρναούτογλου

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑ Σ Φεστιβάλ Ολύμπου


ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


O Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος
και
Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου
Διονύσιος Πασχάλης,
σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου
με θέμα τη συνεργασία του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου

με  τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου
Η συνέντευξη θα δοθεί την Τετάρτη 16  Ιουλίου 2014, στις 12.00  μ. στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου
(Κόμβος Δίου - Λιτοχώρου).

ελληνική εταιρεία Taxibeat έγινε πρωταθλήτρια στο Μουντιάλ της Βραζιλίας [εικόνες]


Όσοι έφτασαν έγκαιρα στο γήπεδο Μαρακανά με ταξί, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία και την Αργεντινή, δίχως να το γνωρίζουν, θα πρέπει να πίνουν νερό στο όνομα μια ελληνικής εταιρείας.

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Ο Κολινδρός που δεν ξεχνάμε ποτέ!

Ταινία αφιερωμένη στη μνήμη του Σπύρου Παπουτσή



Αυτή η ταινία, είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Σπύρου Παπουτσή, που αγάπησε τον Κολινδρό, όσο κανένας. Ισως η τεράστια απόσταση με την Αυστραλία, ίσως και η ιδιαίτερη ευαισθησία του να συνετέλεσαν σ αυτό. Ας τον μνημονεύουμε για την πρωτοβουλία που πήρε να διασώσει τις καντάδες που τραγουδούσαμε στον

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Γερμανία - Αργεντινή. Και τώρα οι δυο τους!




Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν εκατομμύρια φίλαθλοι τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ με φιναλίστ την Αργεντινή και τη Γερμανία (22:00, ΝΕΡΙΤ).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 74.738 θεατών «Maracana», του Ρίο Ντε Ζανέϊρο, με διαιτητή τον Ιταλό, Νίκολα Ριτσόλι.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ .Μωρό & κατοικίδιο



    Τα κατοικίδια μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι ενός ανθρώπου, γι’ αυτό άλλωστε πολλοί επιλέγουν να ολοκληρώσουν την οικογένειά τους με μια γατούλα ή ένα σκυλάκι στο σπίτι.

Κάποιοι από εσάς μάλιστα, μπορεί να έχετε ήδη κατοικίδιο και να περιμένετε παράλληλα ένα μωρό ή να επιθυμείτε να πάρετε ένα κατοικίδιο για το παιδάκι σας. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δώσετε προσοχή στα βήματα που θα ακολουθήσετε για να χτιστεί σωστά η σχέση του μωρού με το κατοικίδιο και να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι!

«καυτές» παρουσίες στον τελικό του Μαρακανά



Οι σύζυγοι και οι φίλες των ποδοσφαιριστών θα δώσουν τον δικό τους... «αγώνα» στις κερκίδες το βράδυ της Κυριακής - Δείτε  τις συντρόφους του Μέσι, του Ρομέρο, του Οζίλ, του Κεντίρα, του Σβάινσταϊγκερ που θα ανάψουν φωτιές στις εξέδρες.

Κάτι περισσότερο από ένα 24ωρο απομένει μέχρι τη στιγμή που το Στάδιο Μαρακανά στο Ρίο  θα «πλημμυρίσει» με κόσμο που λαχταρά να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Αργεντινής και της Γερμανίας.

Πιερία: Ακτές Ολύμπου


12


Διακοπές στην Πιερία σημαίνει τη δυνατότητα πολλών επιλογών για διαμονή, διασκέδαση και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που συνδυάζουν το βουνό και τη θάλασσα καθώς και την επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία, που βρίσκονται διάσπαρτα στην Πιερική γη. 

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μπαλαρίνα που απολύθηκε από τα Μπολσόι ως... υπέρβαρη ξέκανε τον σύντροφό της στο σεξ -Τον έστειλε στο νοσοκομείο [εικόνες]

Βαρύ το τίμημα του έρωτα για έναν Ρώσο επιχειρηματία ο οποίος είναι (και θα είναι για αρκετές ημέρες ακόμη) κλινήρης. Ο 45χρονος Μπακτιγιάρ Σαλιμόφ τραυματίστηκε στην πλάτη λόγω... σεξ με την πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι Αναστασία Βολόκοβα η οποία απολύθηκε το 2003 από το μπαλέτο γιατί ήταν... υπέρβαρη.

Σύμφωνα με τη Ρωσική εφημερίδα Life News, η 38χρονη μπαλαρίνα δήλωσε ότι ο σύντροφός της τραυματίστηκε επειδή είχαν έρθει σε ερωτική επαφή. Οι πόνοι στην πλάτη του, αμέσως μετά, ήταν τόσο ανυπόφοροι που χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

PAOK Salonika v Standard Liege


live tv links:18:10

δεν άντεξαν την ένταση των πέναλτι και άφησαν την τελευταία τους πνοή

Η αγωνία των πέναλτι σκότωσε δύο φιλάθλους της Αργεντινής -Νεκρός 16χρονος από α
Ο ημιτελικός του Μουντιάλ που έβγαλε όλους τους Αργεντινούς στο δρόμο για αδιάκοπους πανηγυρισμούς, κόστισε τη ζωή δύο φίλων της ομάδας, που δεν άντεξαν την ένταση των πέναλτι και άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Οι 35 πιο ισχυροί στρατοί του κόσμου

Τη σύγκριση ανάμεσα στους 35 πιο ισχυρούς στρατού του κόσμου έκανε το businessinsider και τα αποτελέσματα έφεραν τις ΗΠΑ στην πρώτη θέση, αλλά με τις Ρωσία και Κίνα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και μάλιστα σε κάποιες κατηγορίες να υπερτερούν.
Εντύπωση πάντως προκαλεί και η..

Δύσκολες ώρες για την Χαρούλα Αλεξίου


   
  
     Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη της συναυλία στο Κατράκειο με τη Τάνια Τσανακλίδου η Χαρούλα Αλεξίου δέχτηκε ένα μεγάλο «χτύπημα» της μοίρας...
Έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο κι όμως χθες το βράδυ παρά το σoκ, παρά τις δύσκολες στιγμές λίγο πριν πέσει η πρώτη νότα... 

εκείνη τραγούδησε!

Ποιοι δικαιούνται καλοκαιρινή άδεια και επίδομα. Όλες οι περιπτώσεις




Θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα είναι η άδεια αναψυχής με αποδοχές, όπως τονίζει το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αφορμή τέσσερις πρόσφατες αποφάσεις του για τους εργαζομένους.

Όπως τονίζουν οι Ευρωδικαστές, κατά τη διάρκεια της ετήσιας άδειας θα πρέπει να συνεχίζεται κανονικά η καταβολή του συνόλου των αποδοχών, όπως και η καταβολή της πάσης φύσεως επιδομάτων. Αντίθετα, απαγορεύεται οι εργοδότες να μην καταβάλλουν την καλοκαιρινή άδεια, λόγω ασθένειας, και να την μετατρέψουν σε χρηματική αποζημίωση.

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων των Πανελλαδικών


Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Αναρτήθηκαν σήμερα, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



Το Δ.Σ της  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  ανακοινώνει   τη συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή  ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΟ  ο οποίος αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΧΑΣΑΠΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ


Η Βραζιλία στις φλόγες μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Γερμανία [εικόνεs

09.07.2014 08:16
Με το σφύριγμα της λήξης του χθεσινοβραδινού ημιτελικού του Μουντιάλ, που βρήκε τη διοργανώτρια Βραζιλία να αποκλείεται από το μεγάλο τελικό μετά τη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολλανδία




Τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήθει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Ινίγκο Λόπεθ και Σανθ Χακόμπο, που δεν υπολογίζονται, αλλά και οι Ιντζίδης, Παναγιωτίδης. Ο Ιντζίδης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δεξί τετρακέφαλο και ο δεύτερος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα.

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινίασε το 43ο Φεστιβάλ Ολύμπου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη
εγκαινίασε το 43ο Φεστιβάλ Ολύμπου

Στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου Πιερίας έγινε η επίσημη τελετή έναρξης του 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου, στο οποίο τιμώμενες χώρες είναι αυτές του «Αλπικού τριγώνου»˙ η Αυστρία, η Γερμανία και η Ελβετία.

Για πέμπτη δεκαετία, στα μονοπάτια της πιερικής γης, στη σκιά του φωτοδότη  Ολύμπου, ο ιστορικός θεσμός  του Φεστιβάλ δίνει και πάλι το έντονο στίγμα του στα πολιτιστικά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας με τις δεκάδες εκδηλώσεις του που έχουν τόσο πανελλήνια αλλά και διεθνή απήχηση.

2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.foto

 ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΉΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ
 2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
   Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν οι 2000 χιλιάδες και πλέον θεατές που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Κολινδρού

Ηράκλειο: Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Αντισκάρι - μεγάλες καταστροφές


Για τεράστιες καταστροφές από τη μεγάλη πυρκαγιά κάνουν λόγο τοπικά ΜΜΕ.

Σε ύφεση είναι η φωτιά στην περιοχή Αντισκάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης σε χορτολιβαδική έκταση. Για τεράστιες καταστροφές από τη μεγάλη πυρκαγιά κάνουν λόγο τοπικά ΜΜΕ. 

Αργεντινή - Ολλανδία: Στα ημιτελικά χωρίς Μαραντόνα



Αργεντινή - Ολλανδία: Στα ημιτελικά χωρίς Μαραντόνα
Για πρώτη φορά στη μετά Ντιέγκο Μαραντόνα εποχή η Αργεντινή κατάφερε να φθάσει στην ημιτελική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προειδοποίηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη στους απεργούς συνδικαλιστές της ΔΕΗ μέσω του ΣΚΑΪ.



VIDEO

Μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «να παίζει με το μέλλον της χώρας» στέλνει η κυβέρνηση στους απεργούς συνδικαλιστές της ΔΕΗ.  Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του, με φόντο την επίταξη.