Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: Αγώνες-Διαιτητές-Παρατηρητές Κυριακής 31/8


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   1η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                        
ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 
ΚΥΡΙΑΚΗ  31-8-2014 ΩΡΑ 17.ΟΟ΄


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ          
ΣΒΟΡΩΝΟΥ  
ΚΥΦΟΣ          ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ   
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ- ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»foto

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του 2ου Ανταμώματος των απανταχού Καστανιωτών.
       Νιώθουμε επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία, την οργάνωση και τη διεκπεραίωση της εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Καστανιάς, Κ.  Κώστα Νικολόπουλο για τη συνεχή στήριξή του , τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού όπως επίσης και τον πολιτιστικό σύλλογο Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης»  για την υλικοτεχνική συμβολή τους.

Αφιέρωμα Στον Δημήτρη Μητροπάνο 17-8-2014 στο Δημοτικό θέατρο Κολινδρού foto


Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Έτσι σημαδεύουν τα ευάλωτα σπίτια οι διαρρήκτες.

.



Με τέσσερις σταυρούς, εκτιμά η αστυνομία, ότι σημαδεύουν τους εύκολους στόχους οι διαρρήκτες, προκειμένου να ξέρουν ποια σπίτια μπορούν να «χτυπήσουν»


Όπως αναφέρει η Daily Star η οικογένεια μιας ηλικιωμένης έψαχνε στο σπίτι κάποια πολύτιμα αντικείμενα, πιστεύοντας αρχικά πώς τα είχε χάσει.

Για τσικουδιές στα μπαράκια... ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης









     Με μπλε t-shirt και μαύρα γυαλιά ηλίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και χωρίς μπλούζα, αλλά με καπέλο, ο υιός του, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι... 

δυο τους, ήπιαν τσικουδιές σε μπαράκι της Κρήτης, μετά το μπάνιο, σε παραλία της Κρήτης. Την φωτο ανέλαβε να ανεβάσει στο Twitter ο Κυριάκος, με την απαραίτητη λεζάντα:

Θαλασσογραφίες- μια θάλασσα τραγούδια από την Δημοτική χορωδία Αιγινίου foto

 Θαλασσογραφίες- μια θάλασσα
τραγούδια από την Δημοτική χορωδία Αιγινίου
΄΄ Fons Musicalis΄΄ Οι «θαλασσογραφίες» ήταν μια επιλογή τραγουδιών που έχουν γραφτεί για τη θάλασσα και έχουν μελοποιηθεί από άγνωστους και γνωστούς καλλιτέχνες. Ήταν ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια από την Κρήτη μέχρι και την Κέρκυρα, από τα νησιά του Αιγαίου μέχρι τη Μακεδονία, με τραγούδια δημοτικά και νησιώτικα, μπαλάντες, λαϊκά, έντεχνα. Σ’ αυτό τα ταξίδι πλήρωμα ήταν χτες βράδυ τα δύο τμήματα της δημοτικής χορωδίας Αιγινίου Fons Musicalis :η μεικτή χορωδία ενηλίκων και η παιδική-εφηβική. Καπετάνιος ο Μιχαήλ Καρυοφυλλίδης που είχε την επιμέλεια της ενορχήστρωσης και την διεύθυνση των χορωδιών. Οι « Θαλασσογραφίες – Μια θάλασσα τραγούδια » παρουσιάστηκαν στα πλαίσια το 3ήμερων εκδηλώσεων του Μορφωτικού –Λαογραφικού Συλλόγου «ΔΗΜΗΤΡΑ» .Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά μέλη του τοπικού πολιτικού κόσμου καθώς και πλήθος θεατών και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις !!!

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Περιφορά της εικόνας της Παναγίας στο Αιγίνιο Πιερίας


περιφορά της εικόνας της Παναγίας. foto


Αγγελική Ηλιάδη: Η σέξι φωτογραφία στην πισίνα


Αγγελική Ηλιάδη: Η σέξι φωτογραφία στην πισίνα
Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της, η Αγγελική Ηλιάδη, ανέβασε μια αρκετά σέξι φωτογραφία από τις διακοπές της.
Η τραγουδίστρια περνάει καλά στις καλοκαιρινές της διακοπές και φαίνεται πιο καλλίγραμμη από ποτέ.

Εκπληκτικό συμβάν! Κοριτάσκι επιβίωσε μόνο του 11 μέρες στη Σιβήρια μέσα στα αγρίμια!!!!!





Για έντεκα ολόκληρες μέρες κατάφερε να επιβιώσει στο δάσος της Σιβηρίας ένα κοριτσάκι τριών ετών, έχοντας παρέα το κουτάβι της.

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ 2013

Ελπίς Ανδρομάχης: Ανακοίνωση τροποποίησης καταστατικού


Με τροποποίηση που έκανε στο καταστατικό του συλλόγου της Ελπίς Ανδρομάχης, ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας τονίζει έμμεσα ότι όποιο μέλος δεν στηρίζει οικονομικά, δεν ενδιαφέρεται και δεν ασχολείται με τα κοινά της ομάδος, αυτομάτως θα θέτει εαυτόν εκτός συμβουλίου και θα διαγράφεται:

Η ανακοίνωση:

Το μεγάλο Παραδοσιακό Πανηγύρι του ΓΑΣ Σβορώνου (φώτο)


Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στο Φεστιβάλ Ολύμπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ματαιώνεται η παράσταση με τις «Βάκχες» του Ευριπίδη

Από τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου ανακοινώνεται ότι οι εκδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου είναι οι παρακάτω:

● Σάββατο  16 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Κάστρο Πλαταμώνα

Χρήστος Θηβαίος - Μίλτος Πασχαλίδης

ΗΠΑ: Σοκάρει η αστυνομική βία κατά των μαύρων



Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία, μετά το θάνατο ενός νεαρού μαύρου στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Οι διαδηλωτές, στην πλειονότητά τους μαύροι νεαρής ηλικίας, εξέφραζαν επίσης τη διαμαρτυρία τους για τον θάνατο, τον περασμένο μήνα στη Νέα Υόρκη, ενός μαύρου οικογενειάρχη, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή όταν αστυνομικοί τον έριξαν στο έδαφος και τον ακινητοποίησαν.

Τραγωδία στη Λευκάδα -Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο, προσπάθησαν να σώσουν ο ένας τον άλλον


Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο στη Λευκάδα, όταν προσπάθησαν να σώσει ο ένας τον άλλο, δίχως να τα καταφέρουν τελικά.

"Τα παιδιά ούρλιαζαν αλλά ο χειριστής έκανε την μοιραία στροφή"



Ο θάνατος του 10χρονου, ο οποίος έχασε την ζωή του όταν διασκέδαζε με θαλάσσιο φουσκωτό παιχνίδι στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου έφερε στο φως μια σειρά από καταγγελίες που φανερώνουν το όργιο παρανομίας και αυθαιρεσίας στο νησί των ανέμων.  


Η επιχείρηση από πού το αδικοχαμένο παιδί ξεκίνησε το τελευταίο του ταξίδι λειτουργούσε χωρίς άδεια εδώ και 1, 5 μήνα. 

Έκτη η Ελλάδα στο ελεύθερο του ομαδικού της συγχρονισμένης κολύμβησης



Η ελληνική ομάδα βαθμολογήθηκε με 81,9667 πόντους  

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2014

● Σήμερα Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:30 / Ανοικτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης

Κινηματογραφική προβολή: Η άκρη του ουρανού του Fatih Akin

Ένα δυνατό δράμα με υπέροχο καστ, στο οποίο οι ζωές και οι μοίρες έξι ανθρώπων - τεσσάρων Τούρκων και δύο Γερμανών - διασταυρώνονται ανάμεσα στον έρωτα και το θάνατο, το Αμβούργο και την Πόλη. O Αλί, χήρος, ζει μόνος στο Αμβούργο. Γνωρίζοντας την Γιέτερ, πόρνη, θα αποφασίσουν να ενώσουν τις μοναξιές τους και να μείνουν μαζί. Ο γιος του Ναζάτ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο, θα έρθει κοντά με τη Γιέτερ όταν μάθει ότι όλα τα λεφτά που βγάζει τα στέλνει στην κόρη της, που μένει στην Τουρκία. Ο θάνατος της Γιέτερ, θα πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα και ανατροπές, που θα αλλάξουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, του Ινστιτούτου Γκαίτε Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης.

Είσοδος ελεύθερη.

Φτιάξτε τη θαυματουργή φυσική μάσκα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!



Φτιάξτε τη θαυματουργή φυσική μάσκα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!
Η Jessa Blades είναι ανάμεσα στις αγαπημένες facialists των stars και πρόσφατα αποκάλυψε στο style.com την αγαπημένη της φυσική συνταγή που ξεκουράζει την επιδερμίδα. 

Τραγωδία: Πατέρας πάτησε με τρακτέρ το παιδί του!

Τραγωδία: Πατέρας πάτησε με τρακτέρ το παιδί του!
Το παιδί πήδηξε από το τρακτέρ για να κυνηγήσει μερικούς φασιανούς που είδε στο δρόμο !
 Ένα πεντάχρονο παιδί βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον πάτησε το τρακτέρ του ίδιου του τού πατέρα. Είχε πηδήξει από το αγροτικό όχημα για να σώσει μερικούς φασιανούς που βρέθηκαν στο δρόμο τους.

ΚΑΒΟΥΡΟΒΡΑΔΙΑ 2014 foto

 ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ : ΄΄Η ΚΑΒΟΥΡΟΒΡΑΔΙΑ 2014΄΄ ΣΤΗΝ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ .ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΗΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.Η ΚΑΒΟΥΡΟΒΡΑΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘΩΝΗ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΓΔΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ



Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης&Πλαταμώνος, Σεβασμιότατο κκ. Γεώργιο πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας το νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, ενόψει και της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Εκκλησίας.

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Έπιασε σκυλόψαρο 200 κιλών

 


Ήταν το απόγευμα της Παρασκευής όταν δεκάδες λουόμενοι στην παραλία της Σίβηρης είδαν έναν ψαρά να βγαίνει από το καΐκι του και να μεταφέρει ένα πολύ μεγάλο σκυλόψαρο.