Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τουρκία: Γυναίκα άνοιξε πυρ στην πλατεία Ταξίμ



Πυρ με πολυβόλο κατά αστυνομικού τμήματος άνοιξε μία γυναίκα, στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το τουρκικό κανάλι NTV.
Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, αμέσως μετά την επίθεση η γυναίκα απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο.

ZOOTECHNIA ΤΗΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ 2015 ,photo hasapetis

 Η ZOOTECHNIA είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Eλλάδα και στα Bαλκάνια.
Aνοίγει τις πύλες της κάθε δύο χρόνια στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει τις εξελίξεις στον κτηνοτροφικό - πτηνοτροφικό κλάδο.

Οικοδόμος έπεσε από τον τέταρτο όροφο



  




     Από τον δεύτερο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής έπεσε, χθες το απόγευμα, 37χρονος ημεδαπός οικοδόμος, ο οποίος και τραυματίσθηκε, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.
Από το... 

Η Google φτιάχνει το πρώτο αυτοκίνητο..


Ενα βήμα πιο κοντά στην τελειότητα φτάνει το αυτοκίνητο της Google. Ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός κατοχύρωσε την πατέντα που θα φέρει στους δρόμους «hands free» αυτοκίνητα και υπόσχεται να μειώσει δραστικά τα οδικά ατυχήματα.

Εκτός από τους εξωτερικούς αισθητήρες και τα ραντάρ του Google Car, η εταιρεία ανέπτυξε ένα σύστημα αισθητήρων και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου
Εκτός από τους εξωτερικούς αισθητήρες και τα ραντάρ του Google Car, η εταιρεία ανέπτυξε ένα σύστημα αισθητήρων και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ sos

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
ΚΑΙ ΟΧΙ    «ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΗ ΑΠΟΘΗΚΗ» ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
Του Αντώνη Νταγλιούδη
Είχατε ξανακούσει τον όρο «Επισκέψιμη Μουσειακή Αποθήκη»;  Προσωπικά όχι.  Υποθέτω ότι σημαίνει χώρος αποθήκευσης αρχαιοτήτων που μπορεί να τον επισκέπτεται κανείς.  Αν αναζητήσει όμως κάποιος τον όρο αυτόν στο Google θα βγάλει μόνο «Επισκέψιμη μουσειακή αποθήκη Μακρυγιάλου». (Aπό διάφορα blogs).

Ο λόγος λοιπόν για το διόροφο κτίριο περίπου 1000m2 ανά όροφο στον Μακρύγιαλο (είναι στα μπετά) που προορίζεται για Μουσείο.

Μετέφεραν ηρωίνη από τη Βουλγαρία... με λεωφορείο!



 
 
    Κύκλωμα που εισήγαγε στη χώρα μας και διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας λεωφορεία, εξάρθρωσαν μετά από έρευνα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Μετά από... 

ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΕΙΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 Ανακάλυψαν αρχαία Μακεδονική πόλη στην Κίνα!

Posted by Paterakis George on Friday, May 23, 2014

Βρέθηκε αρχαία πόλη των Μακεδόνων στην Κίνα! Ευρήματα μαρτυρούν αρχαία σχέση της Κίνας με την Μακεδονία, την Βοιωτία, την Θεσσαλία και την Κάσο….

Έως τώρα, η κομμουνιστική Κίνα απαγόρευε τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην χώρα της, ενώ ακόμη και όσες έρχονταν στο φως, χωρίς να μπορεί ή να προλάβει να τις κρύψει, λογοκρίνονταν…

Ρωσικά εγκώμια για τη στάση της Αθήνας στο θέμα των κυρώσεων


Ρωσικά εγκώμια για τη στάση της Αθήνας στο θέμα των κυρώσεων

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «η Αθήνα κατόρθωσε να μην επιτρέψει την επιβολή ενός νέου κύματος κυρώσεων, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσει ένας διάλογος με τη Ρωσία» και όπως σημειώνεται «οι Ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας άρχισαν ευθέως να συνδέουν το ζήτημα των χρεών της με τη θέση της για τη Ρωσία».

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σοφία Λόρεν!. γυναικαρα


ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ακόμη και στα 80: Δείτε πώς είναι σήμερα η Σοφία Λόρεν!

Στα 80 της χρόνια σήμερα η Σοφία Λόρεν μπορεί να μην είναι το θηλυκό που 
γνωρίσαμε μέσα από τις τεράστιες επιτυχίες που... έκανε στον κινηματογράφο, καταφέρνει ωστόσο να είναι φινετσάτη και εντυπωσιακή όπως πάντα.

ΟΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ : Καταγγέλλουν κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των παραγωγών


"Λίγο σεβασμό στους αγρότες δε βλάπτει"

   Επειδή σήμερα Παρασκευή 30 Ιανουαρίου οι αγρότες της Πιερίας κατακλύστηκαν από μηνύματα από κάποιους επιτήδειους πως πρέπει να περάσουν από ένα συγκεκριμένο γραφείο για να υπολογιστούν και να παραλάβουν τα δικαιώματα, προσκομίζοντας μάλιστα και το εκκαθαριστικό της εφορίας.
Η Κοινοπραξία Αγροτικών Καπνικών Συνεταιρισμών Πιερίας και η Κοινοπραξία Αγροτικών Συνεταιρισμών ΠΕΣΚΟ - ΣΠΕΚΟ Βροντούς, ως πιστοποιημένοι φορείς καταγγέλλουν κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των παραγωγών από όπου και αν προέρχεται και ενημερώνουν υπεύθυνα όλους τους αγρότες.
  1ον Ο... 

ΤΗ ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τον Γιάνη Βαρουφάκη
Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζει η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση
από την Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Απονομές επαίνων .foto

Τελετή βράβευσης των απόφοιτων μαθητών της Γ’ Λυκείου, του σχολικού έτους 2013 - 2014, που πέτυχαν την εισαγωγή τους 
στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, και ομιλία της  Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Αιγινίου κ. Τουμάζου Ελλάδας
στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης 30-1-2014

Πρωτοφανής αιτία "έκτακτης" προσγείωσης: Ο πιλότος κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο!


  
   Ένα από τα πιο... απίθανα συμβάντα στον αέρα, υποχρέωσε το πλήρωμα μιας πτήσης της Delta Air Lines σε αναγκαστική προσγείωση: Ο πιλότος κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο!

Το αεροσκάφος τύπου Md-90 εκτελούσε την πτήση από την Μινεάπολη στις ΗΠΑ προς το Λας Βέγκας, όταν η πόρτα του πιλοτηρίου μπλόκαρε, με τον... 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ.Έμαθαν ότι είναι έγκυος και την ανάγκασαν να παραιτηθεί






      Ακόμα μία περίπτωση εργοδοτικής αυθαιρεσίας έρχεται στη δημοσιότητα, με θύμα - και αυτή τη φορά - μία εγκυμονούσα εργαζόμενη. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα, εργαζόμενη σε εμπορικό κατάστημα του Ηρακλείου υπό το καθεστώς του δελτίου παροχής υπηρεσίων, είπε στους εργοδότες της ότι είναι έγκυος.
  Εκείνοι, υποσχόμενοι τη...

Αρχαίος τάφος με νομίσματα και χρυσό στις Σέρρες



 
 
   Αρχαίος τάφος, που έκρυβε μέσα του νομίσματα και κομματάκια χρυσού, βρέθηκε σε δημοτική έκταση, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, έξω από τη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Ο τάφος βρέθηκε κατά τις σκαπτικές εργασίες της δημοτικής αρχής προκειμένου να κατασκευαστεί στο σημείο υπαίθριο θέατρο. Το ανασκαφικό μηχάνημα όμως αποκάλυψε τον αρχαίο τάφο και οι... 

αποκριατικες κατασκευες

Ολυμπιακός – ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου

aek-olympiakos-570
Πολλοί θα προτιμούσαν ίσως να είναι το ζευγάρι του τελικού, η κληρωτίδα είχε όμως άλλα… κέφια, κάνοντας το χατίρι αυτών που ήθελαν να δουν το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ σε διπλά παιχνίδια.

Σήμα κινδύνου από το Γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής

Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής: Διόρθωση προγράμματος της τρόικας



Του Στέλιου Κράλογλου

Τον «κώδωνα του κινδύνου» κρούει στην νέα κυβέρνηση το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής επισημαίνοντας, στην τριμηνιαία έκθεση του, οτι εάν δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους της χώρας, «φαίνεται αδύνατο να καλυφθούν οι χρηματοδοτικές δαπάνες» της χώρας για τους επόμενους μήνες.

Επιτυχημένη Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E στην INTERSEC Dubai 2015



H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συμμετείχε για 16η συνεχόμενη φορά στη Διεθνή Έκθεση INTERSEC 2015, στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας της ευρύτερης αγοράς της Μέσης Ανατολής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Dubai από τις 18- 20 Ιανουαρίου 2015.

Ρόδος: H ανακοίνωση του κυβερνήτη στα 10.000 πόδια τους άφησε άφωνους



  
 
 
     Σε ύψος 10.000 ποδών, πάνω από τα νησιά του Αιγαίου, επέλεξε υποψήφιος γαμπρός να κάνει πρόταση γάμου σε Ροδίτισσα που ταξίδευαν μαζί στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τη... 

Φυγή καταθέσεων 14 δισ. ευρώ σε ένα δίμηνο




Δημοσίευμα του Bloomberg ανεβάζει τις εκροές καταθέσεων στα 14 δισ. ευρώ από τον Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα.

Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι στο τέλος Ιανουαρίου οι καταθέσεις θα έχουν υποχωρήσει περαιτέρω στα 150 δισ. ευρώ περίπου, από 164,3 δισ. ευρώ που ήταν τον περασμένο Νοέμβριο.

Δηλαδή στα... 

Θεσσαλονίκη: Ποινές φυλάκισης σε 85 άτομα για πλαστά διπλώματα οδήγησης


 
    
 
 
 
    Ποινές φυλάκισης έως και έξι ετών επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 85 κατηγορούμενους, ανάμεσα στους οποίους υπάλληλοι της διεύθυνσης συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, που παραπέμφθηκαν σε δίκη για υπόθεση έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.

Την... 

Συνέντευξη Σουλτς στην «Κ»: «Ρεαλιστικές λύσεις, όχι ρητορεία

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει τώρα να συνειδητοποιήσει ότι είναι κυβέρνηση και όχι ένα κόμμα που διενεργεί προεκλογική εκστρατεία», είναι το αυστηρό μήνυμα του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προς το κόμμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Πίσω από τα χθεσινά χαμόγελα των δύο ανδρών στο Μαξίμου, φαίνεται ότι κρύβεται η βαθιά ανησυχία του κ. Σουλτς, ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Κ» ζητεί να αντικατασταθεί η προεκλογική ρητορική από «ρεαλιστικές λύσεις, αποδεκτές και από τις δύο πλευρές». Οξεία είναι, επίσης, η αντίδρασή του για τις πρώτες δηλώσεις της νέας κυβέρνησης στο θέμα των κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας, προειδοποιώντας ότι «είναι δύσκολο από τη μία να αναμένει κανείς μία αναθεωρημένη κοινή προσέγγιση απέναντι στη χώρα σας και από την άλλη να διαφοροποιείται από τους υπολοίπους». Ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός απάντησε σε γραπτές ερωτήσεις της «Κ».

Όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές Προσοχή στις αποκριάτικες στολές



Προσεκτικά πρέπει να επιλέγονται και να χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές οι αποκριάτικες στολές και τα διάφορα καρναβαλίστικα είδη, ιδίως αυτά που φοριούνται από παιδιά, όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), το οποίο επισημαίνει ότι "οι απόκριες είναι μια περίοδος χαράς και διασκέδασης, όμως υπάρχουν και αρκετοί κίνδυνοι, τους οποίους πρέπει να γνωρίζουμε".

blogger, μόνη, ψάχνει δημόσια οργασμό


Η Crista Anne, γνωστή sex blogger αντιμετωπίζει κατάθλιψη και για να αισθανθεί καλύτερα έχει βγει στο κυνήγι του οργασμού. Διαβάστε πως καταγράφει την προσπάθειά της (Pics)
Η sex blogger, Crista Anne αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο καιρό,  καθώς εξαιτίας των αντικαταθλιπτικών που της χορηγήθηκαν, αδυνατεί να βιώσει οργασμούς.
 
Για την ίδια φαίνεται πως οι οργασμοί δεν αποτελούν μόνο ευχαρίστηση αλλά αποτελούν τρόπο ζωής.

Α' ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές



21η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ            
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  01-02-2015  ΩΡΑ 3 Μ.Μ.


Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό


 
 
   Απογοήτευση επικρατεί μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Skoda Ξάνθη στο Κύπελλο
Μεγάλο ήταν το σοκ του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε μέσα στη Λεωφόρο από τη Skoda Ξάνθη.

Μάλιστα, το... 

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

τελετή βράβευσης Γ’ Λυκείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού  έχουν
την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην τελετή βράβευσης των απόφοιτων μαθητών της Γ’ Λυκείου, του σχολικού έτους 2013 - 2014, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης, περιλαμβάνει:
α) Χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη
β) Ομιλία της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Αιγινίου κ. Τουμάζου Ελλάδας
γ) Απονομή επαίνων

          Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού