Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η Κολινδρινή Στάμου Κατερίνα, δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο κανάλι Εγνατία Τηλεόραση μας αποκαλύπτεται...




Η Κατερίνα Στάμου, δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Εγνατίας Τηλεόρασης, με καταγωγή από τον Κολινδρό, μας αποκαλύπτει τη μέχρι τώρα πορεία της και πως έφτασε μέχρι εδώ…

Τελειώνοντας το Λύκειο Κολινδρού, η Κατερίνα εισήχθη στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όποτε και άρχισε να παραδίδει μαθήματα φιλολογικών.

 Στο πίσω μέρος του μυαλού της όμως πέρα από τα μαθήματα στα παιδιά είχε να ασχοληθεί και με κάποιο άλλο επάγγελμα.

Μια μέρα της άνοιξης άκουσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Star FM για έναν διαγωνισμό από την εκπομπή Star morning show. Πήρε μέρος, δοκιμάστηκε, την επέλεξαν και αυτό που έκανε ήταν να βγαίνει στο δρόμο και να κάνει διάφορες ερωτήσεις στον κόσμο. Αυτό ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία και έτσι γράφτηκε στο ΙΕΚ Ακμή και ξεκίνησε τα μαθήματα δημοσιογραφίας.

Όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο ενδιαφέρων της φαινόταν ο καινούριος τομέας ασχολίας της. Όταν τελείωσε και την δεύτερη σχολή της και στα πλαίσια της πρακτικής της ήρθε και η συνεργασία με την Εγνατία Τηλεόραση και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στο δελτίο δίνει τον καλύτερο της εαυτό ως νέα δημοσιογράφος και νιώθει πολύ χαρούμενη για τα τόσα καινούρια πράγματα που μαθαίνει, αισθάνεται σαν «σφουγγάρι» γνώσεων και εμπειριών.

Παράλληλα βέβαια δεν έχει αφήσει και την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων σε παιδιά. Προσπαθεί και τα καταφέρνει να τα συνδυάζει και τα δύο.
Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα Στάμου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο καινούριο της εγχείρημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου