Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του 15χρονου Πάνου




   Με την απολογία της κατηγορουμένης, την αγόρευση της εισαγγελέως και τις αγορεύσεις των δικηγόρων συνεχίζεται σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας η δίκη - έχει διακοπή έξι φορές αριθμός ρεκόρ για υπόθεση τροχαίου δυστυχήματος που δεν έχει συμβεί ούτε σε πολύνεκρα τροχαία - για τον θάνατο του 15χρονου Πάνου Τζαβάρα, ο οποίος κτυπήθηκε από τζιπ την ώρα που έκανε ποδήλατο στη γειτονιά του.


Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δεύτερα και εκτός απροόπτου αναμένεται έκδοση της απόφασης το αργότερο έως την προσεχή Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου υπήρξαν στιγμές φόρτισης στην αίθουσα και το θερμόμετρο ανέβηκε όταν κλήθηκε να καταθέσει ένας από τους εμπειρογνώμονες που είχε η πλευρά της κατηγορουμένης, με αποτέλεσμα τα όσα ανέφερε να θεωρούνται εκτός πραγματικότητας από την πλευρά της οικογένειας του άτυχου Πάνου.

Εντύπωση είχε προκαλέσει επίσης το γεγονός, πως ο ιατροδικαστής ο οποίος είχε προσληφθεί από την πλευρά της κατηγορουμένης, προκειμένου να καταθέσει για το θανάσιμο τραυματισμό του άτυχου Πάνου, δεν γνώριζε καν πόσες ημέρες μετά το μοιραίο κτύπημα ο μικρός έφυγε από τη ζωή, καθώς παρόλο που παρέμεινε δύο εβδομάδες στην εντατική, απαντώντας σε ερώτηση δήλωσε, πως ο 15χρονος έχασε τη μάχη δυο ημέρες μετά!!!

Ένταση είχε προκληθεί όταν στην αίθουσα μεταφέρθηκε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο Πάνος Τζαβάρας καθώς οι οικείοι του στην εικόνα του λύγισαν . Στην αίθουσα του δικαστηρίου μεταφέρθηκε το ποδήλατο καθώς η πλευρά της κατηγορουμένης προσπάθησε να δημιουργήσει την εντύπωση πως αυτό ήταν κτυπημένο και από την δεξιά πλευρά προκειμένου να δημιουργηθεί η εντύπωση πως τον μικρό Πάνο είχε κτυπήσει και άλλο όχημα.

Από την παρουσίαση του ποδηλάτου δεν προέκυψε κάτι τέτοιο. Το δικαστήριο διέκοψε για σήμερα. 


madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου