Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ- ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»foto

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του 2ου Ανταμώματος των απανταχού Καστανιωτών.
       Νιώθουμε επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία, την οργάνωση και τη διεκπεραίωση της εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Καστανιάς, Κ.  Κώστα Νικολόπουλο για τη συνεχή στήριξή του , τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού όπως επίσης και τον πολιτιστικό σύλλογο Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης»  για την υλικοτεχνική συμβολή τους.
       Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μουσικοχορευτικό Λαογραφικό  Σύλλογο Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης για το δανεισμό των στολών με τις οποίες εμφανίστηκε το χορευτικό μας συγκρότημα. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη χοροδιδάσκαλο Κα. Όλγα Μαστοροτάσιου,  τη δασκάλα της χορωδίας Κα. Μαρία Μακρή καθώς επίσης και όλα τα παιδιά των πολιτιστικών συλλόγων που έλαβαν μέρος. Πιο συγκεκριμένα:
·         Το χορευτικό και τη χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς «Άγιος Αθανάσιος»
·         Το χορευτικό του «Νικολάου Λούση» Κολινδρού
·         Το χορευτικό του Μουσικοχορευτικού Λαογραφικού  Συλλόγου Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης και
·         Το χορευτικό Πολυφυτιανών «Αγίας Παρασκευής»
      Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, κάτι άλλωστε που φάνηκε από την παρουσία τόσο πολλών Καστανιωτών αλλά και φίλων του χωριού μας. Το Δ.Σ του Συλλόγου μας, παρά τη γενικότερη οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε,  θα κάνει ότι είναι δυνατό να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του τόπου μας, πάντα με τη δική σας  υποστήριξη.
       Ο Πρόεδρος                                                                                                        ο Γ. Γραμματέας
Βρακόπουλος Βασίλειος                                                                                              Νικολοπούλου Αγγέλα






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου