Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

99% κανονικά η ΕΠΣ Πιερίας το Σαββατοκύριακο


Δε θα υπάρξει άλλη αναβολή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας, πέραν αυτής της Τετάρτης 19/11 ή οποία εναρμονίστηκε με τις «ευλογίες» των σπασμωδικών κινήσεων της ΕΠΟ και του προέδρου της που έχουν «χάσει» κυριολεκτικά την μπάλα και ψάχνουν να τη βρούν.


Οι πληροφορίες που έρχονται από την τοπική μας ένωση είναι ότι και να υπάρξουν αναβολές αγώνων οι οποίες θα γίνουν λόγω μη ορισμών διαιτησίας, θα συμβούν στα εθνικά πρωταθλήματα και όχι στα τοπικά, αφού εκεί οι ενώσεις σαν διοργανώτριες έχουν τον έλεγχο και παίρνουν τις αποφάσεις για την υλοποίηση των προγραμμάτων που έχουν εξαγγείλει.


Έτσι κατά 99,9% τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου θα γίνουν κανονικά σε όλες τις κατηγορίες στο τοπικό μας πρωτάθλημα, με το ερωτηματικό να πλανάται επάνω από Σούπερ Λίγκα, Φούτμπολ Λίγκ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το πλέον αναξιόπιστο πρωτάθλημα σε όλη την Ευρώπη, αυτό της μεγάλης μας κατηγορίας, πλήττεται ακόμη περισσότερο και τραυματίζεται για ακόμη μια φορά εκ των έσω, με απαράδεκτες και νευρικές κινήσεις, σε προβλήματα που οι ίδιοι (εκ των έσω) και πάλι δημιουργούν καθημερινά στο άθλημα.


Άς ελπίσουμε ότι οι μεγαλοκαρχαρίες (που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στρέφουν πλέον το βλέμμα τους και στη Β΄ εθνική) θα αφήσουν ήσυχες τις υπόλοιπες κατηγορίες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ώστε να έχει ο απλός κόσμος που αγαπάει το ποδόσφαιρο την ευκαιρία,  να περνάει κάπου διασκεδάζοντας τα απογεύματα του. 

Γιατί το άλλο, αυτό της Σούπερ Λίγκας όπως έχει καταντήσει, σε λίγο δε θα το βλέπουν ούτε κι αυτοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου