Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Στον "αέρα" οι ημιτελικοί κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Κίνδυνος και για τους αγώνες πρωταθλήματος της Κυριακή


Σοβαρός κίνδυνος να μη διεξαχθούν οι αγώνες του κυπέλλου της Τετάρτης, καθώς και αυτοί πρωταθλήματος της επόμενης Κυριακής σε όλες της κατηγορίας στην ΕΠΣ Πιερίας.

Και να το πούμε και να το τονίσουμε αυτό ότι ίσως σε Πανελλήνια "εξαίρεση" η Πιερία θα είναι η μόνη της οποίας τα τοπικά πρωταθλήματα δεν θα γίνουν.



Και θα...εξαιρεθεί η περιοχή μας γιατί μπορεί κάποια γήπεδα να μην πληρούν ίσως πραγματικά τις προϋποθέσεις ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες λόγω του ότι δεν έχουν πάρει τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας τους αλλά και επειδή κάποιοι λάθος χειρισμοί οι οποίοι έγιναν απο ανθρώπους που είχαν στα χέρια τους την όλη διαδικασία, φέρνουν την κατάσταση "προ τετελεσμένων γεγονότων".

Με συνέπεια η διεξαγωγή των αγώνων να μην είναι εφικτή άν δεν αποσταλεί απο την Γ.Γ.Α. το έγγραφο το οποίο θα δίνει την έγκριση για το αντίθετο. Κάτι που μέχρι σήμερα το μεσημέρι, δεν είχε συμβεί...

Η ΕΠΣ Πιερίας δίνει μεγάλο αγώνα ώστε να αποφευχθεί η αναβολή των αγώνων αλλά ίσως τελικά αυτό να μην φανεί ικανό να αλλάξει την ροή των ήδη υπαρχουσών αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου