Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Sexy κορίτσια σε λιβάδια και αγρούς. foto


Μπορεί ο καιρός να μην μας επιτρέπει να πετάξουμε αετό, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην βάλουμε λίγη 'πρασινάδα' στη ζωή μας.
Τι παίρνεις όταν συνδυάσεις μια σέξι γυναίκα, που δεν φοράει πολλά ρούχα, με ένα καταπράσινο λιβάδι γεμάτο λουλούδια; Tην καλύτερη υπενθύμιση ότι η άνοιξη μας χτυπάει σε λίγο την πόρτα. Επίσης ότι ενίοτε μπορεί να είναι πιο καυτή και από το ντάλα καλοκαίρι.

H αφορμή

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το συγκεκριμένο εξώφυλλο της Όλγας Φαρμάκη στο Nitro, αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ την πιο 'ανοιξιάτικη' φωτογράφηση Ελληνίδας που θυμάμαι. Εκείνη που κάνει τους 'αετούς' να πετούν ψηλά στον ουρανό. 

 
Άξια 'διάδοχος στο θρόνο' της θρυλικής φωτό με την Γωγώ Μαστροκώστα να μπουσουλάει στα τέσσερα σε ένα κήπο. Ναι, δεν είναι λιβάδι. Αλλά θα ήταν έγκλημα να μην την συμπεριλάβουμε. 
 
Εξίσου μεγάλη αφορμή υπήρξε και  η αντίστοιχη φωτό της Jolie, με τα μάτια κλειστά και το στόμα ανοιχτό σε ένα λιβάδι, δια χειρός David LaChapelle. Η πιο 'μου έρχονται δάκρυα στα μάτια' καυτή που θυμάμαι από ξένη σταρ.
 
Αν και, συγκεκριμένα η Angelina, μοιάζει να το έχει το outdoors sexy στο αίμα της. Με ή χωρίς ένα -προφανώς τυχερό- λευκό άλογο για prop.
 
Η μόνη που 'απειλεί' να της πάρει την πρωτιά; Η Kate Upton. Απόδειξη η συγκεκριμένη 'αγροτική' φωτογράφηση της στο Complex. Εκεί που βάζει σε εφαρμογή ότι έμαθε στην φάρμα στη Φλόριντα που μεγάλωσε.
 
Ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη; Μια πιο πρόσφατη φωτογράφηση της για το GQ από τον μετρ Terry Richardson. Εκεί όπου είναι κανείς να απορεί με το γρασίδι που δεν παίρνει φωτιά.
 

Οι υπόλοιπες Ελληνίδες

Δεν είναι πολλές. Και γιατί δεν έχουμε τόσα πολλά και τόσο πράσινα λιβάδια. Και γιατί, όταν μιλάμε για φωτογράφηση μόδας, κανείς δεν παίρνει το ρίσκο να λερωθούν τα πανάκριβα ρούχα με γρασίδι. Οπότε μετά το περιοδικό πρέπει να τα πληρώσει.
 
Άσε που, όταν μιλάμε για σέξι φωτογράφηση με καλό καιρό, ανέκαθεν ήταν προτιμότερο να πάρουμε σβάρνα τις παραλίες παρά τους αγρούς. Ή τους μεγάλους κήπους, όπως στην περίπτωση της διαβόητης φωτογράφησης της Σκλήβα για το Max που κυκλοφόρησε αμέσως μετά τη στέψη της ως Μις Κόσμος.
 
Ωστόσο θυμάμαι χαρακτηριστικά 2-3 σέξι φωτογραφήσεις του ελληνικού Maxim σε ένα αγρόκτημα στο Σοφικό. Από τις οποίες δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω  φωτογραφίες. Δεν πειράζει. Το 'κενό' έρχεται να καλύψει η πανέμορφη, πανέξυπνη, 'τυχερός όποιος την χαίρεται' Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
 
Καθώς επίσης η ωραίοτερη Ελληνίδα Σταρ Ελλάς των τελευταίων χρόνων (ναι, ωραιότερη και από την Δούκισσα Νομικού) Ηλιάννα Παπαγεωργίου, που, χωρίς θορύβους και τυμπανοκρουσίες, κάνει αυτή τη στιγμή γκράντε καριέρα στις ΗΠΑ.
 
Ειδική μνεία στην Γεωργία Σάλπα που συνδυάζει ευφάνταστα την πόζα 'ξαπλώνω νωχελικά στο λιβάδι' με ένα παγωτό που είναι έτοιμο να λιώσει. Μπράβο και πάλι μπράβο.
 

Οι σταρ που την είδαν 'φουλ του πράσινου'

Η Alison Brie του Community, στην παρακάτω λήψη, συνδυάζει ιδανικά δυο πράγματα που εκτιμώ. Μια μελαχρινή γυναίκα με μεγάλο φυσικό στήθος, χιούμορ και βρώμικο μυαλό (το κορίτσι μας ήταν φουλ 'περιπετειώδης' σεξουαλικά στο κολέγιο). Και ένα μπολ ποπ κορν. Οπότε δεν θα μπορούσα παρά να την βάλω πρώτη στην hot list.
 
Εξίσου βρώμικο μυαλό -για να μην σου πω ακόμη παραπάνω- διαθέτει και η εξωτική Olivia Munn, που εδώ 'ξετρύπωσα' σε μια παλιά φωτογράφηση της από το Maxim.
 
Από εκεί και πέρα οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο για την τοπλες Megan Fox από την 'λίγο πριν το Transformers' εποχή. Όταν ήταν ακόμη δηλαδή ανερχόμενη και πρόθυμη να πετάξει ένα κόκκαλο σέξι στους άντρες φαν της.
 
Tην Amanda Seyfried, με τα τεράστια μάτια προβολείς, που καταφέρνει να δείχνει αθώα και άσπιλη παρόλο που, μετά το Chloe, μόνο αυτό δεν μας βγάζει.
 
Tην Mila Kunis από το Complex, παρόλο που, αν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι στις φωτογραφήσεις της ποτέ δεν βγαίνει σούπερ σέξι.
 
Και, εντελώς απρόσμενα, την Jessica Alba του GQ. Την οποία και πάλι ο Terry Richardson έβαλε να ξαπλώσει στο γρασίδι. Όπως ακριβώς πιο πάνω την Kate Upton. Προφανώς το παλικάρι έχει κάποιο σχετικό μικρο-φετίχ.
 
Την λίστα έρχεται να συμπληρώσει η -όχι ιδιαίτερα σέξι εδώ- Olivia Wilde. Στην οποία by the way οφείλουμε ένα εύγε για το πως, τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει να προσπαθεί να στρώσει την καριέρα της παίζοντας σε καλές ταινίες.
 
H Catherine Zeta Jones την εποχή που ήταν ακόμη στα ντουζένια της.
 
Η Natalie Portman στα πιο νιάτα της.
 
H τοπλες Angie Harmon την εποχή που ήταν ακόμη σέξι.
 
Και, ως επίλογος, μια Scarlett Johansson με την -ξεχασμένη πια- ιδιότητα της ως τραγουδίστρια (ναι, έχει βγάλει κανονικά δίσκο).
 

Στο τέλος μιλάνε τα μοντέλα

Αν και ποτέ δεν ήταν εντελώς του γούστου μου, η Eva Hergikova, στην παρακάτω φωτό, αντιπροσωπεύει ιδανικά το πνεύμα του άρθρου.
 
Όπως ακριβώς και η εντελώς αγνώριστη Miranda Kerr, που θυμίζει κάτι από τσιτσιολίνα, από μια φωτογράφηση μόδας του V.
 
Από την άλλη πιο mainstream σέξι είναι ομολογουμένως τόσο η Irina Shayk.
 
Όσο και η Marisa Miller με την οποία κάποτε είχαμε κάθε χρόνο ραντεβού στις σελίδες του Sports Illustrated. 
 
Τι μένει για το τέλος; Η Lindsay Wixson  να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη μέρα στην Αγγλική εξοχή.
 
Και δυο supermodel να έχουν βγει βόλτα με μια κατσικούλα σε  μια ακόμη εξαίσια φωτό, σικάτη και ταυτόχρονα διαστραμμένη,  από την Ellen Von Unwerth.
 
Άντε και καλά μας κούλουμα. Και, είπαμε, η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου