Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ένα ζευγάρι αγόρασε ένα εγκαταλελειμμένο πύργο του 1700. Δείτε τι βρήκαν στο εσωτερικό του... (εικόνες)







     Η Καρίνα και ο Κρέγκ Γουότερς αγόρασαν το Chateau de Gudanes, ένα παραμυθένιο αρχοντικό στο Midi-Pyrénées, σχεδόν από.. ατύχημα!

Το ζευγάρι αρχικά αναζητούσε να αγοράσει μια μικρή αγροικία στη γαλλική εξοχή. Αλλά όταν μετά από πολλές μέρες αναζήτησης δεν... 

είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το ιδανικό γι αυτούς σπίτι και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν, για καλή τους τύχη ο ο γιος τους βρήκε αυτόν τον εγκαταλελειμμένο πύργο στο διαδίκτυο. Μπήκαν στο αυτοκίνητο τους και οδήγησαν σχεδόν 500 μίλια για να δουν το υποψήφιο σπίτι τους από κοντά. Όταν έφτασαν και το αντίκρισαν για πρώτη φορά, το.. λάτρεψαν με τη πρώτη ματιά!

Αλλά πως μπορείς να ανακαινίσεις ένα κτίριο τόσο παλιό; Όπως και κάθε άλλος ιδιοκτήτης ενός πύργου του 18ου αιώνα, αρχικά έπρεπε να πάρουν άδεια από τις γαλλικές αρχές.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του αρχοντικού, μια ξένη εταιρεία επενδύσεων, είχε σκοπό να μετατρέψει το 96 δωματίων κτίριο, σε μια πολυτελέστατη οικία. Ευτυχώς, όμως οι γαλλικές αρχές δεν τους έδωσαν την οικοδομική άδεια για να το κάνουν.

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν ήθελε να κάνει το ίδιο. Ήθελε να αποκαταστήσει το κάστρο ώστε να έχει την παλιά του αίγλη και να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος της αρχικής κατασκευής. Έτσι, αφού οι Γαλλικές αρχές τους χορήγησαν την πολυπόθητη άδεια, στρώθηκαν στη δουλειά.

Ιδού τα αποτελέσματα...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου