Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Σύρος: Πότε θα μάθουν αυτά τα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν σκάλες;






    Ο οδηγός δεν ήταν ούτε μεθυσμένος, ούτε απρόσεκτος - Έπεσε όμως στην παγίδα που υπήρχε μπροστά του...

Άναυδοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στην οδό Μυτιλήνης, όταν είδαν τον οδηγό ενός Toyota Corolla να στρίβει με το αυτοκίνητό του στα σκαλάκια της οδού Φολεγάνδρου χθες το μεσημέρι.   



ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Όπως βλέπετε ο οδηγός, θέλοντας να στρίψει προφανώς στο κεντρικό δρόμο, βρέθηκε στα σκαλάκια της οδού Φολεγάνδρου και για καλή του τύχη, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε ενώ το συμβάν παρακολουθούσαν εμβρόντητοι κάτοικοι και πελάτες ενοικιαζόμενων δωματίων που ήταν εκεί.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Αξίζει να σημειωθεί οτι στη συγκεκριμένη περιοχή βρίσκονται ενοικιαζόμενα δωμάτια ενώ υπάρχει και φροντιστήριο ξένων γλωσσών, το οποίο αυτο το καιρό κάνει ανακαίνιση με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν μαθητές στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους περιοίκους δεν είναι η πρώτα φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς είναι η τρίτη φορά που οδηγός πέφτει στην ''παγίδα'' και στρίβει. Κάτοικοι και επιχειρηματίες ζητούν λύση στο πρόβλημα τους με την τοποθέτηση τουλάχιστον κολωνακίων έτσι ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου