Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Στρατηγική διείσδυση της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην παγκόσμια ναυτιλία. Συμμετοχή στην έκθεση SEATRADE CRUSE GLOBAL 2017, στο Μαϊάμι των Η.Π.Α.



Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εδώ και τρία χρόνια αποφάσισε την στρατηγική της διείσδυση στον χώρο της ναυτιλίας. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί ιδρυτικό μέλος του μεγαλύτερου cluster της ναυτιλίας HEMEXPO, έχει πιστοποιήσει τα προϊόντα της από τον Διεθνή νηογνώμονα LLOYDS REGISTERED, και συμμετείχε στις παγκόσμιες εκθέσεις του χώρου της ναυτιλίας, στην Σαγκάη, στη Σεούλ, στο Αμβούργο, ενώ πρόσφατα συμμετείχε
για πρώτη φορά στην έκθεση ναυτιλίας SEATRADE CRUISE GLOBAL 2017, που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα από τις 13 έως τις 16 Μαρτίου 2017. Από την Βόρειο – Ελλαδίτικη εταιρεία συμμετείχε ο Πρόεδρος της, κ. Δημήτριος Λακασάς, ο οποίος πραγματοποίησε μία σειρά στοχευμένων συναντήσεων με στελέχη και αγοραστές από τον χώρο των ναυπηγείων (κρουαζιερόπλοιων) καθώς και μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών, με σκοπό την ενσωμάτωση των προϊόντων της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο χτίσιμο νέων πλοίων.


Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επιχειρεί παγκοσμίως και έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην μεγάλη αγορά της ναυτιλίας, με την σύναψη νέων συνεργασιών, βασισμένη στην ευρεία γκάμα πιστοποιημένων ηλεκτρονικών συστημάτων φωτισμού ασφαλείας και πυρανίχνευσης. Η ναυτιλία, η μεγαλύτερη «παραδοσιακά» δύναμη της χώρας μας, αποτελεί πρόκληση για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., εντός των συνόρων αλλά και εκτός αυτών, σε όλη την υφήλιο. H εταιρεία από το 1979 παράγει καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Απασχολεί 175 εργαζόμενους με το 10% του ανθρώπινου δυναμικού στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) και έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού.

Η επόμενη συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. θα είναι στην έκθεση SEA Asia, που θα πραγματοποιηθεί στην Σιγκαπούρη από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου