Τι χρειαζόμαστε:
Στα γρήγορα
Σερβίρει
10 άτομα
Πως το κάνουμε:
- Σ'ένα μπολ ρίχνουμε το ηλιέλαιο, τον χυμό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με το χέρι.
- Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 24εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40'-45'.
- Μόλις κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα καρύδια σε μια μέση κατάσταση! Ούτε χονδροκομμένα, ούτε πούδρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου