Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Βρήκαν κρυμμένο θησαυρό

 

 

Βρήκαν κρυμμένο θησαυρό

  «Το παιχνίδι με τον κρυμμένο θησαυρό» θα μπορούσε να τιτλοφορείται το περίεργο σίριαλ που εκτυλίσσεται τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα, μετά την ανακάλυψη τσάντας με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, από παρέα παιδιών, στα χαλάσματα εγκαταλελειμμένου σπιτιού. 

Περίοικοι είδαν τα παιδιά, εφηβικής ηλικίας, να μπαινοβγαίνουν στο οίκημα κρατώντας χαρτονομίσματα, και άλλους να τρέχουν με αυτά προς τα σπίτια τους, άλλους να τα σκορπίζουν στον δρόμο, να τα σκίζουν, τα τα πετούν σε κάδο απορριμμάτων.
Κλήθηκε η αστυνομία και ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε πως τα χρήματα ανήκουν σε ηλικιωμένη γυναίκα που κατοικεί μόνη της στο διπλανό σπίτι.
Η 84 ετών γυναίκα υποστήριξε πως πρόκειται για τις οικονομίες της, τις οποίες ανέσυρε από την τράπεζα, φοβούμενη μήπως τα χάσει λόγω χρεοκοπίας, και έκρυψε τα μετρητά κάτω από ένα έπιπλο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου τα βρήκαν τα παιδιά παίζοντας.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, μάλιστα, ισχυρίζεται πως τα χρήματα είναι σημαντικά περισσότερα από τις 43.000 ευρώ που εντόπισαν και συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί. Παρόλο που η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει να θυμηθεί ακριβώς, η γυναίκα ανέφερε ένα ποσό που κυμαίνεται από 50.000 έως τις 70.000 ευρώ.
Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου