Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σύννεφα, βροχές και καταιγίδες


Δείτε σε ποιες περιοχές της χώρας θα χρειαστείτε ομπρέλα
 Συννεφιασμένη προβλέπεται η μέρα, αφού σήμερα Τετάρτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
Στην Αττική προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα υπάρξει βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες μικρής διάρκειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου