Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

7 λάθη στο μακιγιάζ και πώς θα τα διορθώσεις

7 λάθη στο μακιγιάζ και πώς θα τα διορθώσεις


Μουντζουρωμένα μάτια, βλεφαρίδες με κόμπους, κατάχρηση του make up και αραιά φρύδια; Ανακάλυψε πώς θα εξαφανίσεις μέσα σε λίγα λεπτά –και χωρίς επαγγελματική βοήθεια– συνηθισμένα προβλήματα που σαμποτάρουν την εμφάνισή σου.

Το make up κάνει την επιδερμίδα σου να μοιάζει με μάσκα και τις ρυτίδες να φαίνονται πιο έντονες

Οι «ένοχοι» 
Μπορεί να φταίει ο φωτισμός ή η υπερβολική ποσότητα make up που, χωρίς την περιποίηση της επιδερμίδας με σέρουμ ενυδατική, μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα που δεν κολακεύει το πρόσωπο και επιπλέον να προσθέτει χρόνια στο πρόσωπό σου.


Η λύση
Όταν ένας επαγγελματίας make up artist θέλει να πετύχει ένα απόλυτα φυσικό look, χρησιμοποιεί το make up μόνον εκεί που το πρόσωπο χρειάζεται –κυρίως γύρω από τη μύτη και στα μάγουλα– όπου οι πόροι του δέρματος είναι πιο ευδιάκριτοι.
  • Για ένα φυσικό αέρινο μακιγιάζ, που δίνει την εντύπωση της γυμνής επιδερμίδας, είναι απαραίτητο να αφαιρέσεις την περιττή ποσότητα του make up.
  • Χρησιμοποίησε ένα ελαφρώς υγρό σφουγγαράκι. Δες πώς: τοποθέτησέ το κάτω από το ζεστό νερό της βρύσης και  στράγγισέ το καλά με πετσέτα. Η υγρασία μέσα στο σφουγγάρι αραιώνει κάθε στρώση make up επιτρέποντας στο χέρι σου να απλώνει το προϊόν με μεγαλύτερη άνεση πάνω στο πρόσωπο. Επιπρόσθετα θα έχεις καλύτερο έλεγχο σε ρυτίδες και γραμμές.
  • Περίμενε λίγο και άπλωσε από πάνω διάφανη loose powder την οποία θα περάσεις ταμποναριστά στα σημεία που γυαλίζουν και όχι σε όλο το πρόσωπο, ώστε να μην εισχωρήσει στις ρυτίδες και τις τονίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου