Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Διόδια Αιγινίου : Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτε


 
 Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού την Τρίτη, αποφασίσθηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις κατά της απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να λειτουργήσουν τα διόδια Αιγινίου από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013
 

 Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού την Τρίτη, αποφασίσθηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις κατά της απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να λειτουργήσουν τα διόδια Αιγινίου από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013.
Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτε. Να μη λειτουργήσει ο σταθμός διοδίων στο Αιγίνιο. Αυτή η απόφαση  θα πλήξει την οικονομία του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, οι άδικοι νόμοι καταργούνται από το λαό είπε ο Δήμαρχος και κάλεσε όλους τους κατοίκους της Βόρειας Πιερίας σε κινητοποιήσεις.
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 4 το απόγευμα, διαμαρτυρία τα διόδια των Μαλγάρων και την Δευτέρα στα διόδια του Αιγινίου, με σκοπό να μην επιτρέψουν τη λειτουργία του σταθμού.

Μάλιστα, με πρόταση του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου αποφασίσθηκε τις ημέρες των κινητοποιήσεων να είναι κλειστά όλα τα σχολεία του δήμου.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Χρήστος Λεμονόπουλος, ο Φόντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωποι κομμάτων, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατά των Διοδίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου