Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

iefimerida Αγριεύει ο καιρός - Καταιγίδες και χιόνια το επόμενο τριήμεροΕπιδεινώνεται απότομα ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης, με ισχυρές βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, αναφέρει πως η Επιδεινώνεται απότομα ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης, με ισχυρές βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έρχονται καταιγίδες και πολλά μποφόρ την Πέμπτη

Web only
23/01/2013  13:20
1
 
Ads by Google
Χάρτες Αναλυτικοί χάρτες για την Ελλάδα! Όλα τα πιθανά σημεία ενδιαφέροντος. www.xo.gr/Maps



Από το πρωί της Πέμπτης ο καιρός χαλάει για τα καλά. Επιστρέφει το κρύο σε όλη τη χώρα, ενώ θα σημειωθούν καταιγίδες και κατά περιόδους θυελλώδεις νοτιάδες, που θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ στα πελάγη.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. 

Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. 

Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φθάσουν τα 8 μποφόρ.
 
Παρασκευή

Νεφώσεις με βροχές θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά και νοτια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει κυρίως στα βόρεια.
 
Σάββατο:

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στα βόρεια ενδέχεται να χιονίσει και σε πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και σταδιακά από τα βόρεια επικράτηση βορειοανατολικών ανέμων έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση, ενώ το βράδυ και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.
 
Κυριακή:
 
Βροχή, χιονόνερο και νεφώσεις θα σημειωθούν την Κυριακή. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και ενδέχεται να χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση. Το βράδυ και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Δευτέρα και Τρίτη
 
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Πιθανότητα καταιγίδων στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Σχόλια Χρηστών
1
Γανιάς Μ.Κ. | 23/01/2013 14:01
Και όλη αυτή τη κακοκαιρία, με τα ποτάμια στους δρόμους, τον αέρα και το κρύο,θα τα γευτούν οι Αθηναίοι χωρίς το μετρό. Μόνο οι λοκατζήδες αντέχουν πια στην Αθήνα. Κοι οι πολιτικοί μας το χαβά τους : όλα βαίνουσι καλώς.-
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο
Το protothema.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τ
 
Ροή Ειδήσεων
Τελευταία Σχόλια
«Βιαστείτε να πεθάνετε» λέει υπουργός σε ηλικιωμένους
| 23/01/2013 19:18
Εκεί επειδή έχουν μπέσα, ως αύριο τουλάχιστον θα του ζητηθεί η παραίτηση του...
ΕΣΡ: Έρευνα για μετάδοση video με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου για Mall
| 23/01/2013 19:18
Είσαι ή το παίζεις βλάκας; Το ΕΣΡ ΘΑ κάνει έρευνα με βάση τα video που θα συγκρίνει, κατόπιν καταγγελίας. Η "έρευνα" προφανώς θα αφορά το συμπέρασμα, αφού ακούσουν το αυθεντικό και το μονταρισμένο, αν παραποιήθηκαν οι δηλώσεις από το μοντάζ για να βγάζουν άλλο νόημα. Ενα πεντάχρονο το καταλαβαίνει. Τι δεν είναι σε εσένα κατανοητό;
Απεργία και αύριο αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο μετρό
| 23/01/2013 19:17
κανεις δεν ειναι βολεμενος πλεον. πρεπει να ξυπνησουμε επιτελους! καθε μερα νεες μειωσεις και δεν μιλαει κανεις! κανεναν απο τους πολιτικούς μας δεν συμφερει να ξυπνησουμε, και πόσο μάλλον οι απεργιες! καλα κανουν οι ανθρωποι, τουλαχιστον αντιδρουν με οποιο τροπο μπορούν
Απεργία και αύριο αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο μετρό
| 23/01/2013 19:16
Αν μια χούφτα άνθρωποι εκεί στο Μετρό κατάφεραν να φέρουν σε απόγνωση το κοινωνικό σύνολο και να το κάνουν να φωνάξει ... θα πω ΕΥΓΕ! Γιατί τόσοι απατεώνες πολιτικοί που μας πούλησαν και συνεχίζουν να μας πουλάνε , δεν το έχουν καταφέρει ακόμη
Απεργία και αύριο αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο μετρό
| 23/01/2013 19:15
Αδερφια μας ειναι ολοι οι εργαζομενοι!Μολις το καταλαβετε αυτο τοτε ισως καποια στιγμη ζησετε με την αξιοπρεπεια που θα σας δινει ο μισθος σας και οχι η ελευμοσυνη των 480 ευρω το μηνα.Σαν χθες ηταν που μειωνονταν οι μισθοι στο δημοσιο και λεγαμε δε πειραζει δεν συμβαινει σε μας,καλα τους κανουν κ.λ.π.Οταν συνεβει και στον ιδιωτικο τι εγινε?
εξέδωσε η ΕΜΥ, αναφέρει πως η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου