Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Συγκινητική επιστολή του Φαν Χάαλ για το θάνατο 15χρονου οπαδού


Μία λίαν συγκινητική επιστολή έσπευσε να στείλει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  Λουίς Φαν Χάαλ προς τους γονείς ενός  μαθητή οπαδού της που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή.

Ο 15χρονος  Τσάρλι Χόλντεν  βρέθηκε  αναίσθητος από τον πατέρα του στο μπάνιο  στο σπίτι τους στην πόλη Μίντλετον και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατος του σε τοπικό  νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Όταν τα νέα του συγκλονιστικού αυτού θανάτου του μικρού που ήταν παράλληλα  και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έγιναν γνωστά και στο στρατόπεδο της αγαπημένης του ομάδας ο  Ολλανδός τεχνικός της φρόντισε ν προχωρήσει σε μία πολύ ευαίσθητη ενέργεια.

«Γνωρίζω πως είναι πάντα δύσκολο να γνωρίζεις τι να πεις σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Γνωρίζω πόσο απελπιστικά σκληρό είναι  και για τους δύο σας και την κόρη σας Μίλι που επίσης χρειάζεται τη βοήθεια σας σε αυτές  τις τρομερά οδυνηρές στιγμές. 
Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως θα εξασφαλίσετε η μνήμη του Τσάρλι θα παραμείνει ζωντανή και πάντα θα θυμάστε το χρόνο που περάσατε με τον υπέροχο σας γιό. 

Η σκέψη μου είναι μαζί με την οικογένεια σας σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή» έγραψε ο Φαν Χάαλ στην επιστολή προς τους γονείς του  άτυχου μικρού οπαδού των «κόκκινων διαβόλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου