Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μετέφεραν ηρωίνη από τη Βουλγαρία... με λεωφορείο!



 
 
    Κύκλωμα που εισήγαγε στη χώρα μας και διακινούσε ποσότητες ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας λεωφορεία, εξάρθρωσαν μετά από έρευνα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Μετά από... 

αιφνιδιαστική επιχείρηση συνελήφθησαν τρία άτομα, μέλη του κυκλώματος. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 51 και 56 ετών και μία 44χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να προμηθευτούν τα ναρκωτικά.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, με λεωφορείο, στις 30 Ιανουαρίου συνελήφθησαν στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα.
Σε έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως μετέφεραν πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 66,3 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο μεθαδόνης, ναρκωτικά δισκία και χρήματα που προέρχονται από την εμπορία των ουσιών.

Εκατοντάδες ναρκωτικά δισκία βρέθηκαν και στο σπίτι της 44χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των τεσσάρων ετών για πλαστογραφία, σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου