Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μουρίνιο στο τιμόνι της Τσέλσι


Στον πάγκο της Τσέλσι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα κάθεται ο Ζοσέ Μουρίνιο όπως ανακοίνωσαν οι Λονδρέζοι.
Μετά το 1995, ξανά στον πάγκο της Τσέλσι ο Ζοσέ ΜουρίνιοΜετά το 1995, ξανά στον πάγκο της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο
Μετά την αποχώρηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα βρίσκεται και επίσημα στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και από το μεσημέρι της Δευτέρας (03/06) θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας που για πρώτη φορά είχε διατελέσει προπονητής τη σεζόν 2004- 2007, έχοντας κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα FA Cup και δυο League Cup.
«Είμαι ενθουσιασμένος που υποδέχομαι και πάλι στην Τσέλσι τον Ζοζέ Μουρίνιο.Ηταν για μας ο ιδανικός υποψήφιος για τον πάγκο μας. Ηταν και παραμένει απίστευτα δημοφιλής και είμαστε όλοι ανυπόμονοι να δουλέψουμε ξανά μαζί του», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκούρλαϊ.
Η παρουσίαση του Μουρίνιο αναμένεται σε συνέντευξη Τύπου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 10 Ιουνίου κα ισυνεργάνετς του θα είναι οι Ρουί Φαρία, Σιλβίνο Λόουρο και Ζοζέ Μοράις.
Και όλα αυτά την στιγμή που ο Γιόχαν Κρόιφ, άσκησε κριτική για τον Πορτογάλο προπονητή τονίζοντας ότι ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δημιουργεί κόντρες και βάζει ανθρώπους να τσακώνονται.
«Ο Μουρίνιο ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και μπορεί να βάλει ανθρώπους να τσακωθούν μέσα στο σύλλογο. Δημιουργεί προσωπικές βεντέτες εις βάρος του συλλόγου. Τα πράγματα δεν δουλεύουν έτσι στο ποδόσφαιρο, γιατί έτσι καταστρέφεται το ηθικό της ομάδας. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που η θητεία του στην Μαδρίτή ήταν ανεπιτυχής και πιστεύω πως ο Μουρίνιο δεν μπορεί να πετύχει τίποτα στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρόιφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου