Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ποιος Βάρδος του λαϊκού τραγουδιού φημίζεται για το μεγάλο όργανο του


panas.jpgΟι συζητήσεις πολλών κοριτσιών – γυναικών παίρνουν και δίνουν για το μάκρος του πέους μεγάλου βάρδου του λαϊκού τραγουδιού.
Πριν από αρκετά χρόνια επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο, στο ρεπό του ο καλλιτέχνης για να δει ένα λαϊκό σχήμα της πόλης όπου εμφανίζονταν τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες, Β. Καρράς, Π. Τερζής, Ζ. Μελάς.
Στο τραπέζι που καθόταν με την παρέα του, στο ακριβώς απέναντι τραπέζι ήταν ένα τσούρμο από κοριτσόπουλα, τα οποία σηκώθηκαν, και πήγαν για να του ζητήσουν αυτόγραφο.

Ο λαϊκός βάρδος στρεφόμενος προς τα κορίτσια  ζήτησε  να καθίσουν στην παρέα του. “Ετσι και έγινε.
 Ένωσαν τα τραπέζια και κάθισαν όλοι μαζί, πιάνοντας δε τη συζήτηση οι κοπέλες με τον καλλιτέχνη που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο.Τον ρώτησαν “εάν ισχύουν οι φήμες, ότι την έχει 60 πόντους”.
Τότε ο λαϊκός βάρδος που το όνομα του ξεκινά από «Μ» τους απάντησε :“τι ρωτάτε, μπορείτε να το δείτε”, ταυτόχρονα άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του, και πέταξε απ΄ έξω το πέος, λέγοντας στα κορίτσια, “ παίξτε το κλαρίνο..”.
Όλα αυτά γίνονταν κάτω από το τραπέζι της παρέας  και εκεί επικράτησε ο χαμός.
Τα δύο κορίτσια που ήταν δίπλα του έπαθαν πλάκα αντικρίζοντας το μέγεθος του οργάνου του, όμως για να σηκωθεί στο υψός του , χρειάστηκαν 4 λεπτά  να το παίζουν  το με τα χέρια οι δύο θερμές κοπέλες.
Πολλά ακόμα ακούγονται για αυτόν τον λαϊκό βάρδο από γυναίκες, που πέρασαν από το κρεβάτι του και που τις τρέλανε.
Αυτού του τύπου αρσενικών σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο είναι ελάχιστοι, οι περισσότεροι το έχουν γυρίσει στο “πάρτα αλλιώς”.
Όλα αυτά συζητούνται  έντονα στα στέκια των καλλιτεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου