Βράζετε το μπουτάκι σε νερό και ξεχωρίζετε το ψαχνό.
Σωτάρετε τα κρεμμύδια κομμένα κύβους, το σκόρδο, τον αρακά και τις πατάτες.
Ανοίγετε
τα φύλλα και τα λαδώνετε το ένα πάνω στο άλλο βάζετε μέσα το κρέας σε
κομμάτια και όλα τα λαχανικά και το τυρί, αλάτι, πιπέρι, λίγο λάδι και
δεντρολίβανο.
Τυλίγετε σε ρολλό με καλά
κλειστές τις άκρες, αλείφετε το φύλλο με λίγο γάλα και ψήνετε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσέχουμε το φύλλο να μή καεί.Αν δείξει οτι μαυρίζει περισσότερο απ όσο θέλουμε το αλείφουμε με λίγο γάλα ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου