Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Διώχνει Γαλανό, φέρνει Κάλα ο Ερασιτέχνης Αρης


Την απομάκρυνση του Γιώργου Γαλανού από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη αποφάσισε το ΔΣ του Ερασιτέχνη την Δευτέρα (20/10). Η εξέλιξη αυτή κρατάει στον πάγκο των "Κίτρινων" τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Αρη:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ  λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό και τις επίσημες προσβλητικές και ακυρωτικές δηλώσεις του προς τον θεσμό του πρόεδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, αποφασίζει:



Να διατηρήσει στην θέση του τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αναστάσιο Οικονόμου μέχρι την λήξη της θητείας του και την λύση της συνεργασίας με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Γαλανό αποδεχόμενο την παραίτηση του.

Επίσης γνωστοποιούμε ότι ομάδα επιχειρηματιών  εγγυάται την οικονομική αρωγή της".

Η παραπάνω εξέλιξη φέρνει στην ομάδα τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Αλεξ Κάλας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στην Αμερική.

Μάλιστα, ο Κάλας έχει υποσχεθεί να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς καταβάλλοντας αρχικά το ποσό των 550.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν, μαζί με δύο… συμπαίκτες, έναν από την Ρωσία και έναν από την Γερμανία.

Για την απόφαση αυτή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, έκανε την εξής δήλωση:

"Στην αρχή ζήτησε να απομακρυνθεί ο Παπαγεωργίου, μετά ζήτησε να απομακρυνθώ εγώ και αυτό είναι απαξίωση για το θεσμό του προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ, που έχει χιλιάδες κόσμου να περιμένει τη σημερινή απόφαση. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μαζί του. Στα ερωτήματα των συμβούλων αλλά και του κόσμου όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι ενημερώσαμε ότι ο πρόεδρος με το δ.σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να «τρέξει» το τμήμα όπως «τρέχει» και τα υπόλοιπα.

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις από ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και έχουν ήδη στείλει χρήματα, ενώ θα υπάρξουν και άλλα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Αν προσθέσουμε τα προσδοκόμενα έσοδα από εισιτήρια, από τη NOVA που θα υπογραφεί εντός της εβδομάδας και από διαφημίσεις πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να λήξει η αγωνιστική περίοδος χωρίς πρόβλημα.

Οι κινήσεις είναι από συγκεκριμένους ανθρώπους. Το πρώτο ποσό υπάρχει ήδη στο ταμείο μας, μέχρι μεθαύριο θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με αυτό το ποσό. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, εμείς θα τους δοκιμάσουμε για τις υποσχέσεις που έδωσαν για καταβολές εντός μήνα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου