Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ύμνοι για τη Ρεάλ, απογοήτευσε η Μπαρτσελόνα



Τι γράφουν οι ισπανικές εφημερίδες για το «el clasico»  

Ο απόηχος του πρώτου clasico της σεζόν, που βρήκε τη Ρεάλ θριαμβεύτρια με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη, περιλαμβάνει ύμνους για τη «βασίλισσα» και κριτική για τους ηττημένους.

Η... 

Marca αναφέρει: «Την κατάπιε! Η Ρεάλ, ανώτερη σε όλα, ήταν ομαδάρα. Κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές της Μπαρτσελόνα, που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο», ενώ ξεχωρίζει τους Μπενζεμά, Ίσκο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Πέπε, Ράμος, Κασίγιας και Κρόος.



Η As με τη σειρά της σε εξίσου πανηγυρικούς τόνους έχει τίτλο «Έτσι, έτσι, έτσι… νικά η Ρεάλ» και δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο στο πρωτοσέλιδο πέρα από τους σκόρερ.



Αντίθετα, οι καταλανικές εφημερίδες είναι αρκετά επικριτικές για την απόδοση της Μπαρτσελόνα. «Μια απογοητευτική πρωτοπόρος» είναι ο τίτλος της Sport που προσθέτει: «Η Μπαρτσελόνα κατέρρευσε μετά από ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ, αλλά η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των μπλαουγκράνα, που δεν αναζήτησαν δικαιολογίες στο τέλος».



Η El Mundo Deportivo από τη δική της πλευρά κάνει λόγο για «Μέτρια Μπαρτσελόνα» και συνεχίζει: «Μετά από μια καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, είδε τη Ρεάλ να κυριαρχεί στην επανάληψη. Ο Νεϊμάρ ισοφάρισε το ταχύτερο γκολ στη Μαδρίτη και ο Σουάρες έκανε υποσχόμενο ντεμπούτο».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου