Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2-1 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Την πρώτη νίκη της στο δεύτερο γύρο πέτυχε σήμερα η Αναγέννηση Κολινδρού με μία δυναμική εμφάνιση έναντι του Εθνικού Κατερίνης. Η γηπεδούχος ομάδα κάνοντας καλό ξεκίνημα δυσκόλευσε τον αντίπαλο και κατάφερε να σκοράρει
περίπου στο 30' του παιχνιδιού με τον ξένης καταγωγής παίκτη της John. Μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν αφού δεν τους επιτράπηκε από τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης (Μοσχίδης) ο οποίος διάβασε τον αντίπαλο, έπεσε ακριβώς στο μέρος που έριξε την μπάλα και την απέκρουσε με σχετική ευκολία. Οι φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πολλές, κυρίως για την γηπεδούχο ομάδα, αλλά όχι αρκετές για να καταφέρουν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με έναν σχετικό αποσυντονισμό της ομάδας του Κολινδρού και έτσι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Αρκετά λεπτά αργότερα και προς το τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν και πάλι με τον Μπουρανή δίνοντας τους πολυπόθητους 3 βαθμούς της νίκης στα Τσακάλια.
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου