Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: ΤΡΑΒΟΛΤΑ – ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΑΣΤΕΣ! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΩΛΟ! ΓΚΡΟΒΕΡΙΣΤΕΣ Η ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


tom2

Tριάντα ολόκληρα χρόνια μετράει η ερωτική σχέση του Tom και του John, σύμφωνα με την εφημερίδα Star.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Travolta είδε τον μόλις 21 ετών Tom στην ταινία που έκανε τον δεύτερο πασίγνωστο, “Risky Business”!
tom1
«Ο John κυριολεκτικά απέκτησε εμμονή με τον Tom , αφού τον είδε στην ταινία “Risky Business”. Προσπαθούσε συνεχώς να γνωρίζει νέους ηθοποιούς που έδειχναν ότι θα έχουν μία καλή πορεία», αναφέρει το δημοσίευμα.
Η Star γράφει
«Όταν είδε τον Tom έβαλε τους ανθρώπους του να του διαμηνύσουν ότι θέλει πολύ να τον συναντήσει. Ο Tom, κολακευμένος, συμφώνησε να συναντηθούν και έτσι έγινε. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα πολυτελές Γαλλικό εστιατόριο στο Beverly Hills”!
tom2
Ο John δεν σταμάτησε να πολιορκεί τον Tom! Μετά το δείπνο τον προσκάλεσε σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον, εκεί όπου βρισκόταν ένα κέντρο Σαϊεντολογίας! Μάλιστα ήταν το 1985, την περίοδο που ο Cruise έκανε σκληρή προετοιμασία για βελτίωση της φυσικής κατάστασής του για τον ρόλο του στην ταινία “Top Gun”!
tom3tom4
Aξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν αντιδράσει καθόλου απέναντι στο εξώφυλλο της Star!
Μια άλλη εκδοχή από αναγνώστη του “Μakeleio.gr”
Τους χτυπάνε άσχημα επειδή ανήκουν σε αίρεση…λες και στο hollywood ολοι ειναι μορμόνοι-βουδιστές-καμπαλιστες κλπ…
Ο Τom ειναι 3 φορες παντρεμενος και ειχε σχεσεις απο την demi moore μεχρι την cher!!γιατι δεν λενε για αλλους ;;;
Τον tom το συστημα τον εχει πολυ στην μπουκα ειναι ο καλυτερος ηθοποιος.. Δουλευει απο τα 18 που αλλοι οπως ο brad εγινε γνωστος στα 30 εχει συνεργαστει με Στανλει κιουμπρικ-Σκορτσεζε-Κοπολα-Ολιβερ Στοουν
Εχει παιξει ταινιαρες και ουτε ενα OSCAR!!και μετα λενε αδικημενο τον di caprio που τον εχει παρει εγολαβια ο Σκοτσεζε και τον εχει κανει ανθρωπο …αν παρεμενε καθολικος δεν θα τα τραβαγε αυτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου