Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Διστακτικός ο Κοντονής για την επανέναρξη του πρωταθλήματος


Διστακτικός εμφανίζεται ο υφυπουργός Αθλητισμού στο ενδεχόμενο της επανέναρξης του πρωταθλήματος παρά την επιτυχημένη συνάντηση με τους κ.κ. Αλαφούζο και Μαρινάκη.

Πριν την απόφαση θα μιλήσει με τον πρωθυπουργό, ενώ στο μυαλό του υπάρχει και το ενδεχόμενο περαιτέρω διακοπής ή/και επανέναρξης αλλά με διεξαγωγή όλων των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι και στη συνάντηση που είχε με τους προέδρους των «αιωνίων» δεν ξεκαθάρισε αν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη (04/03)  ο κ.Κοντονής θα συναντηθεί με τους πρόεδρους της ΕΠΟ, της Super League και της Football League,



Τι ειπώθηκε στη συνάντηση των τριών

Την οριστική διακοπή των αγώνων λόγω ρίψεως φωτοβολίδων ευθείας βολής έθεσε στο τραπέζι της συζήτησης με τους Αλαφούζο – Μαρινάκη ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Τα υπόλοιπα μέτρα που ζήτησε είναι αυτά που έχουν ήδη τεθεί και αφορούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο, τις κάμερες και την μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες.

Το κλίμα στην συνάντηση παρά την κόντρα Μαρινάκη – Αλαφούζου, ήταν καλό, η πρωτοβουλία Κοντονή αποτιμήθηκε θετικά και υπήρξε συμφωνία στη λογική ότι η βία είναι καταδικαστέα και βλάπτει όσους μετέχουν στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου