Μικρά, εύκολα tips για ένα λαμπερό μακιγιάζ που αποπνέει αισθησιασμό και θηλυκότητα.

Λίγη μάσκαρα και έφυγες; Λίγο κραγιόν και τίποτα παραπάνω;
Ακόμη κι αν είστε φανατική οπαδός του minimal μακιγιάζ, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Η νέα σεζόν επιτάσσει πλούσιες, έντονες και φωτεινές αποχρώσεις σε μάτια και χείλη. Τι θα λέγατε, λοιπόν, για μια μικρή ανανέωση;
Αφήστε το χρώμα να σας κυριεύσει
Το φετινό μακιγιάζ αποπνέει ενέργεια, παιχνιδιάρικη διάθεση και αισθησιασμό. Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις μουντές γκρι αποχρώσεις και να εστιάσετε σε πιο χρωματιστές σκιές και πιο έντονα κραγιόν, για μια νέα εκρηκτική σεζόν στην οποία κυριαρχούν το βεραμάν, το πορτοκαλί, το τιρκουάζ, το φούξια και το ροζ του κυκλάμινου.
Ξεκινήστε με το κατάλληλο βήμα
Δώστε μεγάλη σημασία στη σωστή βάση. Τα έντονα χρώματα αναδεικνύονται καλύτερα σε μια αψεγάδιαστη, καθαρή επιδερμίδα. Για να το πετύχετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε foundation, το νούμερο ένα προϊόν για ένα τέλειο μακιγιάζ. Το foundation δεν είναι απλώς ένα προϊόν ομορφιάς, αλλά προστατεύει και αναδομεί την επιδερμίδα: οι νέες φόρμουλες είναι εμπλουτισμένες με ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα και προλαμβάνουν τις ρυτίδες και τις πανάδες.
Δώστε ένταση στο βλέμμα
Τα μάτια αιχμαλωτίζουν την προσοχή και πρέπει να δείχνουν άψογα, κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο να το πετύχετε. Ξεκινήστε με μια γραμμή eyeliner σε μαύρο, ανθρακί, βαθύ μπλε ή σμαραγδί χρώμα, την οποία θα αναμείξετε στη συνέχεια με μια σκούρα σκιά σε παρόμοια απόχρωση. Με μια ανοιχτόχρωμη ροζ-μπεζ, χρυσαφί, σομόν ή ανοιχτή ροζ σκιά, τονίστε την εσωτερική γωνία του ματιού φθάνοντας κοντά στη μύτη για να δώσετε λάμψη και να φωτίσετε το βλέμμα. Συνεχίστε με αρκετές γενναίες στρώσεις μάσκαρα για να προσθέσετε περισσότερη ένταση και βάθος. Για ακόμη πιο αισθησιακό και σαγηνευτικό βλέμμα, ολοκληρώστε το look εφαρμόζοντας ένα μαύρο μαλακό μολύβι στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων.
Σαγηνεύστε με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο λαμπερό από ένα κόκκινο κραγιόν. Είναι η πιο hot τάση της σεζόν και συνδυάζεται απαραίτητα με τέλειο περίγραμμα στην ίδια ή έναν τόνο πιο σκούρα απόχρωση από το κραγιόν που θα επιλέξετε. Στη παραπάνω φωτογραφία, έχουμε χρησιμοποιήσει ένα κρεμώδες, σατινέ κραγιόν το οποίο εφαρμόσαμε με πινελάκι για άψογο τελείωμα. Για ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο, προτείνουμε να τολμήσετε ένα λαμπερό κερασί!