Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

TO ΣΔΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΒΑΣΩ, ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΕΚΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ. ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ “ΜΑΥΡΟΥ” ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ OFF-SHORE-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ


laliotis-vaso

Με επείγουσα έρευνά του, το ΣΔΟΕ ψάχνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία (αξίες, τίτλους, χρηματιστηριακά προϊόντα και χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα και το εξωτερικό) του Κώστα Λαλιώτη, της Βάσως Παπανδρέου, καθώς και του Ανδρέα Μακρυπίδη, όπως αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα με προφανώς “σπρωγμένο” θέμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ειδική έρευνα διεξάγεται και στην Χρηματιστηριακή της Alpha Bank, ενώ εισαγγελική έρευνα διεξάγεται και αναφορικά με την πώληση από την Εθνική Τράπεζα της «Πανγαία», η οποία με ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ πωλήθηκε σε ιδιώτη έναντι μόλις 36 εκατ. ευρώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Επίσης έρευνα διεξάγεται και για τον πρώην επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρο Τουρκολιά, επίσημα κολλητό του προδότη πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Για τις σχέσεις Τουρκολιά-Σαμαρά, λέγονται ήδη πολλά. Κάποιοι έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι η ΠΟΛΑΝ, ο Σαμαράς και ο Τουρκολιάς, είναι το τρίγωνο της σαπίλας και της αμαρτίας για όλα όσα γίνονταιν τόσα χρόνια σε έναν μεγάλο κύκλο διαφθοράς , ρεμούλας αλλά και μεταφοράς μαύρου χρήματος σε οφ σόρ του εξωτερικού.
Η κυβέρνηση βλέποντας ότι ο μόνος δρόμος για να διασωθεί είναι “αίμα στην αρένα” και δημόσιο θέαμα προς βρώση του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού, ξεσκονίζει πολλούς. Το θέμα είναι το ξεσκόνισμα να μην μείνει στις διαρροές αλλά να ακολουθήσουν και τα απαραίτητα “βραχιολάκια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου