Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Πύδνα Κίτρους-Όλυμπος Λεπτοκαρυάς 1-0 HD Α' ΕΠΣ Πιερίας Πρωταθλήτρια η Πύδνα Κίτρους




 
  Του Κολίτση Νίκου

Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Πιερίας αναδείχθηκε η Πύδνα Κίτρους, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς, στον τελικό των play off του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και θα διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ' εθνική.
Οι πρωταθλητές Πιερίας δυσκολεύτηκαν, αλλά επικράτησαν με το «αγαπημένο» τους 1-0, με... 

σκόρερ το συνήθη ύποπτο Κυπαρίσση στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, με σουτ που χτύπησε σε πόδι αμυντικού και τερματίζουν αήττητοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο με ισάριθμες κατακτήσεις, φιλοδοξώντας να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους στα play off για την άνοδο στη Γ' εθνική.
Οι γηπεδούχοι, έχοντας και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, πήραν θέση οδηγού στον αγώνα από την αρχή και ευτύχησαν να πετύχουν το γκολ σε μία από τις τελικές που είχαν από το ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με αριθμητικό μειονέκτημα να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, χωρίς να τα καταφέρουν. Ένταση, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, διαμαρτυρίες κυρίων των φιλοξενούμενων για τις διαιτητικές αποφάσεις της τριάδας, με αφορμή κυρίως την επίμαχη φάση του γκολ και την περίπτωση πέναλτι από εκτέλεση φάουλ, αποβολές (προπονητή Κίτρους και Κουντουργιώτη της Λεπτοκαρυάς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και συχνές λογομαχίες παικτών, σημάδεψαν μία αναμέτρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι στον τελικό των play off του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Man of the match: Όλοι οι παίκτες του Κίτρους, μαζί με τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας, συνέβαλαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και δικαιούνται τον τίτλο, που θα αποτελέσει τον οδηγό για τη συνέχιση της αξιοσημείωτης φετινής πορείας της ομάδας, με απώτερο στόχο την άνοδο στη Γ' εθνική. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Κίτρους και ενός παίκτη της Λεπτοκαρυάς: http://www.metrosport.gr/article/coach-box-to-box-interview-tokatlidistzovas
Highlights: οι επίμαχες φάσεις που καταγράφονται αποκλειστικά στο βίντεο του Metrosport.gr, οι φίλαθλοι του Κίτρους, της Λεπτοκαρυάς αλλά και της Πιερίας γενικότερα, που παρά τη βροχή σε μεγάλο μέρος του αγώνα, τον αέρα και το κρύο, παρακολούθησαν απ' όλα τα σημεία του γηπέδου το παιχνίδι, οι διάλογοι διαιτητή και διαμαρτυρόμενων παικτών, η σταθερή απόδοση των τερματοφυλάκων, οι όμορφοι συνδυασμοί των παικτών και των δύο ομάδων, οι πανηγυρισμοί στος τέλος παικτών και φιλάθλων του Κίτρους για την κατάκτηση της νίκης και του πρωταθλήματος
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου
http://www.metrosport.gr/article/pidna-kitrous-olimpos-leptokarias-1-0-picsvideo 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου