Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Το πάρτι οργίων κατέληξε σε στραγγαλισμό: Έθαψαν την 33χρονη στο σπίτι της


Το πάρτι οργίων κατέληξε σε στραγγαλισμό: Έθαψαν την 33χρονη στο σπίτι της
Τραγικό θάνατο βρήκε η 33χρονη Colleen Deborah Ayers που στραγγαλίστηκε από τους ερωτικούς της παρτενέρ κατά τη διάρκεια πάρτι οργίων.
Το πτώμα της βρέθηκε τον Μάιο του 2012 σε έκταση 25 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της στο Picton, νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ.


Η εισαγγελέας Elizabeth Wilkins είπε ότι ο πρώην εραστής της Rachael Evans είχε πρωτοστατήσει στη δολοφονία, με τον Michael John Duffy να δηλώνει αθώος.

Ανέφερε ότι η Rachel Evans έφερε τη ζώνη και είπε "θα τη σκοτώσουμε, θα τη σκοτώσουμε. Έβαλε τη ζώνη στον λαιμό της Colleen Deborah Ayers και στη συνέχεια βοήθησε να τη στραγγαλίσουν ο Michael John Duffy".

Η 33χρονη Colleen Deborah Ayers συνάντησε τη Rachael Evans για πρώτη φορά σε μια παμπ στο Campbelltown μια ημέρα πριν από τη δολοφονία της.

Εκείνο το βράδυ, στις 8 Μαΐου 2012, η Rachael Evans και ο πρώην εραστής της Michael John Duffy και ένα 16χρονο κορίτσι πήγαν σε ένα ξενοδοχείο με την 33χρονη.

Οι τρεις τους είχαν ερωτικές περιπτύξεις, με τη 16χρονη να τους τραβά βίντεο. Την επόμενη μέρα και αφού έπιναν και έκαναν χρήση ναρκωτικών σε ένα πάρκο, η Colleen Deborah Ayers τους κάλεσε στο σπίτι της μαζί με τον Scott Derbridge.

Ξέροντας ότι στο σπίτι υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να κλέψουν για να αγοράσουν ναρκωτικά, οι Evans και Duffy συμφώνησαν να πάνε.

Όταν η Evans άκουσε κάποια στιγμή την Colleen Deborah Ayers να κάνει σεξ με τον Michael John Duffy ταράχτηκε και όπως σημείωσε η 16χρονη, άρπαξε μια ζώνη και πήγε στην κρεβατοκάμαρα.

Άρχισε να τη στραγγαλίζει μέχρι που τη βοήθησε ο πρώην σύντροφός της. Μετά τη δολοφονία, την έπλυναν για να φύγει το DNA του Michael John Duffy και έθαψαν πτώμα της.

Έκλεψαν κοσμήματα, ένα Xbox και όπλα και έφυγαν με ταξί από το σπίτι της, με τη Rachael Evans να λέει στον οδηγό πως είχε μια πολύ συναρπαστική νύχτα.

Όταν επέστρεψε ο πατέρας και η μητριά της 33χρονης από τις διακοπές στις 25 Μαΐου, δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 31 Μαΐου, οι αρχές έπιασαν τους ενόχους που τους οδήγησαν στο σημείο όπου είχαν θάψει το πτώμα της.

Πηγή: News.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου