Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Έμπολα ξέσπασμα: «Πέντε μολυνθεί κάθε ώρα» στη Σιέρα Λεόνε


Μια ομάδα ταφή αφαιρέσετε ένα σώμα από την απομόνωση που κατέχουν κέντρο στο Port Loko, τη Σιέρα Λεόνε - 27 του Σεπτέμβρη 2014Save the Children αναφέρει ότι το συντομότερο αρχές πάρει πάνω του ιού σε μία περιοχή, που αναδύεται σε μια άλλη
Ένας κορυφαίος φιλανθρωπία έχει προειδοποιήσει ότι ένα ποσοστό των πέντε νέων κρουσμάτων Έμπολα μια ώρα στη Σιέρα Λεόνε σημαίνει απαιτήσεις της υγειονομικής περίθαλψης είναι κατά πολύ ξεπερνά την προσφορά.

Save the Children, δήλωσε υπήρχαν 765 νέα κρούσματα του ιού Έμπολα αναφέρθηκε στη Δύση αφρικανικό κράτος την περασμένη εβδομάδα, ενώ υπάρχουν μόνο 327 κλίνες στη χώρα.
Οι ειδικοί και οι πολιτικοί που να ανταποκρίνονται στο Λονδίνο για να συζητήσουν σχετικά με μια παγκόσμια απάντηση στην κρίση.
Είναι χειρότερο ξέσπασμα του κόσμου του ιού, σκοτώνοντας 3.338 ανθρώπους μέχρι στιγμής.
Υπήρξαν 7.178 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία και τη Γουινέα που υποφέρουν περισσότερο.
γραμμή
Νόσος του ιού Έμπολα (EVD)
Ο ιός του Έμπολα
  • Συμπτώματα περιλαμβάνουν υψηλό πυρετό, αιμορραγία και βλάβη κεντρικού νευρικού συστήματος
  • Εξαπλωθεί από τα υγρά του σώματος, όπως το αίμα και το σάλιο
  • Ποσοστό θνησιμότητας μπορεί να φθάσει το 90% - αλλά η τρέχουσα επιδημία έχει ένα ποσοστό θνησιμότητας περίπου 70%
  • Περίοδος επώασης είναι δύο έως 21 ημέρες
  • Δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένη θεραπεία ή εμβόλιο
  • Υποστηρικτική φροντίδα, όπως rehydrating ασθενείς που έχουν διάρροια και εμετός μπορεί να βοηθήσει στην ανάκαμψη
  • Νυχτερίδες φρούτων, μια λιχουδιά για ορισμένες Δυτικής Αφρικής, θεωρούνται ο φυσικός ξενιστής του ιού της
γραμμή
Save the Children, λέει ο Έμπολα εξαπλώνεται σε όλη τη Σιέρα Λεόνε σε ένα «τρομακτικό ρυθμό", με τον αριθμό των νέων περιπτώσεων που καταγράφονται διπλασιάζεται κάθε λίγες εβδομάδες.
Είπε ότι ακόμη και οι υγειονομικές αρχές πήρε πάνω από το ξέσπασμα σε μία περιοχή, εξαπλώθηκε στην άλλη.
Η κλίμακα της νόσου είναι επίσης «μαζικά λαθραία", σύμφωνα με την φιλανθρωπία, γιατί "είναι ανείπωτο αριθμό των παιδιών που πεθαίνουν ανώνυμα στο σπίτι ή στους δρόμους".
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει εγκαταστάσεις για 700 νέες κλίνες στη Σιέρα Λεόνε, αλλά το πρώτο από αυτά δεν θα είναι έτοιμο για εβδομάδες, και το υπόλοιπο μπορεί να διαρκέσει μήνες.
Αλλά Save the Children, δήλωσε ότι αν η διεθνής κοινότητα εντείνει ριζικά την απάντησή της, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πεθαίνουν στο σπίτι τους και τον κίνδυνο να μολύνουν την οικογένειά τους και την τοπική κοινότητα.
«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την τρομακτική προοπτική μιας επιδημίας που εξαπλώνεται σαν φωτιά σε ολόκληρη τη Σιέρα Λεόνε, με τον αριθμό των νέων περιπτώσεων διπλασιασμό κάθε τρεις εβδομάδες", δήλωσε ο Rob MacGillivray, χώρα διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης στη Σιέρα Λεόνε.
Δοκιμές ασφαλείας για δύο πειραματικά εμβόλια βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, η ΠΟΥ, δήλωσε την Τετάρτη, και θα πρέπει να επεκταθεί σε 10 περιοχές στην Αφρική, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κατά τις προσεχείς εβδομάδες.
Είπε ότι αναμένεται να ξεκινήσουν μικρής κλίμακας χρήση των πειραματικών εμβολίων στη Δυτική Αφρική στις αρχές του επόμενου έτους.
Ο Έμπολα Διάσκεψης Δωρητών στο Λονδίνο την Πέμπτη θα φιλοξενηθεί από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και η Σιέρα Λεόνε. Κύρια ατζέντα του είναι να συζητήσουμε ό, τι η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να κάνει για να παρέχει μια αποτελεσματική διεθνής απάντηση στην επιδημία.
Θα προεδρεύει ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών Philip Hammond, ο οποίος δήλωσε πως ελπίζει ότι θα «αυξήσει ακόμη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της νόσου και τι χρειάζεται για να το περιέχει, ενθαρρύνει φιλόδοξες δεσμεύσεις και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με τη Σιέρα Λεόνε και την περιοχή."
Ωστόσο, το BBC Mark Doyle λέει Σιέρα Λεόνε Ernest Bai Πρόεδρος Koroma είναι απίθανο να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν. Σύμφωνα με τις εκθέσεις από την πρωτεύουσα της χώρας Freetown, η βρετανική αεροπλάνο έστειλε προς Φριτάουν για τη συλλογή του έχει αναπτύξει μια τεχνική βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου