Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Διαγόρας Σεβαστής-Δόξα Μοσχοχωρίου 4-1 Στην Α΄ κατηγορία ο Διαγόρας


Παίζοντας σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, ο Διαγόρας Σεβαστής επικράτησε με 4-1 επί της Δόξας Μοσχοχωρίου.
Η δύναμη και το πάθος ήταν αυτά που νίκησαν την ποιότητα και το θέαμα αφού η λάσπη και το νερό, δεν επέτρεψαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να ξεδιπλώσουν τις υπόλοιπες αρετές τους.

 Όλα αυτά πάντα σε αθλητικά πλαίσια και σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε 5 γκολ στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.


Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν απο τον πρώτο αγώνα την υπόθεση άνοδος και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους ποδοσφαιριστές της Δόξας, που έκαναν φέτος μια καλή και πετυχημένη χρονιά φτάνοντας ένα μόλις σκαλοπάτι πρίν την Α΄κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε νωρίς αφού μόλις στο 5΄ο δραστήριος Κλιάνης, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Σεβαστής κάνοντας μέσα απο την περιοχή με σουτ το 1-0.

Στο 20ό λεπτό ήταν σειρά του Παπαδόπουλου να σκοράρει, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. 
Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για να γίνει σχετικά νωρίς στο δεύτερο μέρος το 3-0 για τους γηπεδούχους. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κουμορτζής που με το 3ο γκολ, έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Μοσχοχωρίου έβγαλε την αντίδρασή της και κατάφερε να μειώσει στο 69΄με τον Σαλδή, χωρίς όμως να μπορέσει να μπει επί της ουσίας στο παιχνίδι αφού 6 λεπτά αργότερα ο Κλιάνης και πάλι με δυνατό σουτ έδωσε τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους και τη νίκη με το καθαρό 4-1 στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Ντράγκαν Νίκολιτς με βοηθούς τους Χρήστο Καραμπούλα και Λάμπρο Πέτρου, ενώ 4ος ήταν ο Γιάννης Κατανάς.

Διαγόρας Σεβαστής: Σαρπότας, Κωστικίδης, Φορτομάρης, Μπάλαρης, Ταφραλής, Εφραιμίδης, Καλουσίδης, Μυρωτής, Κλιάνης, Παπαδόπουλος, Κουμορτζής.

Στην αποστολή, Σιόβα, Λαμπριανίδης, Λαφατζής, Προβατάς.

Δόξα Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Κατσαντώνης Α., Σκράπαλης, Βανάσας Δ., Νάτσιος, Βασιουρής, Παπαγιαννόπουλος, Τσικολάτας, Γκόλιας, Σταφίδας, Σαλδής.

Στην αποστολή, Βανάσας Β., Μέλλιος, Γκούτζας, Κατερινόπουλος, Πιτλιάκας, Κατσαντώνης Γ., Κατσαντώνης Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου