Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ιωαννίδης: «Παπατζήδες» στη διοίκηση της Περιφέρειας





Αιχμές Ιωαννίδη εναντίον Τζιτζικώστα για αδιαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και για ασυνέπεια λόγων και έργων, καθώς και αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων. Στα 35 χρόνια ο μέσος όρος του ψηφοδελτίου της «Περιφέρειας Πρωταθλήτριας». Νεανική αποδεικνύεται η παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο μέσος όρος είναι μόλις 35 χρόνια. Στη σημερινή επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της «Περιφέρειας Πρωταθλήτριας»,

 ο κ. Ιωαννίδης άφησε αιχμές εναντίον της διοίκησης της Περιφέρειας, αφενός αμφισβητώντας τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητα και δείχνουν σαφές προβάδισμα Τζιτζικώστα, αφετέρου κάνοντας λόγο για αδιαφανή διαχείριση των οικονομικών και για ασυνέπεια λόγων και έργων.
«Τι έχει γίνει αυτά τα 3,5 χρόνια με τα χρήματα που έρχονταν στην Περιφέρεια;», ήταν η πρώτη του αιχμή.
Και συνέχισε σημειώνοντας: «Δεν μπορείς να λες τη μια μέρα ότι είσαι εναντίον της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική και σε τρεις μέρες να δίνεις έξι άδειες εξόρυξης στο νομό Σερρών. Μόνο οι παπατζήδες τα λένε αυτά...».
Όσο για τις δημοσκοπήσεις, αμφισβήτησε την εγκυρότητά τους τονίζοντας πως «ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Αν είναι ευχαριστημένος από αυτούς ας τους βγάλει».
Πάντως, ο κ. Ιωαννίδης απέφυγε να ονοματίσει τον περιφερειάρχη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος πως η παράταξή του θα είναι η νικήτρια στις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Στο τέλος εμείς θα είμαστε μπροστά ό,τι κι αν κάνουν για να ρίξουν το ηθικό σας, είτε με πλαστές μετρήσεις είτε με ό,τι άλλο κάνουν συνεχώς. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αυτή είναι η ομάδα της νίκης και αυτή η ομάδα φοράει γαλάζια χρώματα», είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Νωρίτερα, ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, είπε ότι «καμιά μάχη δεν κερδίζεται και δε χάνεται προτού καν δοθεί. Αύριο αυτή θα είναι η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».
Ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, επισήμανε ότι «η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι μάχη για την καθημερινότητά μας. Έχουμε την πιο δυνατή ομάδα στην Κεντρική Μακεδονία, την ομάδα που μπορεί να την κάνει πρωταθλήτρια της ανάπτυξης. Μια δυναμική ομάδα γνώσης, ήθους και αποτελεσματικότητας, που μπορεί να τα καταφέρει». Ζήτησε συστράτευση, κινητοποίηση και ουσιαστική συμμετοχή στον κοινό, όπως είπε, αγώνα.
Από τους παριστάμενους σχολιάστηκε η απουσία των βουλευτών της ΝΔ από τη σημερινή εκδήλωση, πλην όμως από το επιτελείο του κ. Ιωαννίδη έλεγαν ότι όλοι οι βουλευτές ήταν στην Αθήνα στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο των λαϊκών αγορών.
του Τάσου Τασιούλα
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου