Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ρούλα Κορομηλά: Γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της


Ρούλα Κορομηλά: Γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της
Στη ζωή της Ρούλας Κορομηλά δεν είχαν ποτέ θέση οι μίζερες, αλλά μόνο οι αισιόδοξες σκέψεις. Έχοντας βρει τη γαλήνη στην προσωπική της ζωή, η αγαπημένη παρουσιάστρια ζει την καθημερινότητά της με τους δικούς της όρους «ρουφώντας» κάθε λεπτό της ημέρας
και αδιαφορώντας για το αύριο. Δίπλα της, φίλοι ζωής, ο καθένας προσωπική της επιλογή, που έχει κριθεί στα δύσκολα, καθώς πάντα η Ρούλα ενστερνιζόταν το γνωμικό ότι «οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε να έχουμε».
Εκτός τηλεόρασης, η αεικίνητη Ρούλα παραμένει το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που, μεταξύ άλλων, έχει αποκτήσει και νέες συνήθειες. Λάτρις της γυμναστικής, έχει βάλει την άσκηση για τα καλά στη ζωή της, κάνοντας προπονήσεις με personal trainer στο γυμναστήριο του σπιτιού, αλλά και έξω από αυτό. Παράλληλα, τρεις φορές την εβδομάδα πραγματοποιεί ποδηλατάδες στη γειτονιά της. Μάλιστα, ο φακός του HELLO! την εντόπισε σε μία από αυτές μαζί με τον προπονητή της. Η παρουσιάστρια, φορώντας ποδηλατικό κολάν και κράνος, ξεκίνησε από το σπίτι της και μετά από μισή ώρα ποδήλατο κατέληξε σε μια δασώδη περιοχή, όπου έκανε αερόβιες ασκήσεις.
Για το myself.gr, 23/04/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου