Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Βίντεο - Σάρωσε το συγκινητικό Στην Υγειά μας για τον Μητροπάνο






   Ήταν μία από αυτές τις εκπομπές που μόλις τελειώνουν, θέλεις αμέσως να τις ξαναδεις. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έκαναν μια εξαιρετική -από όλες τις απόψεις- εκπομπή, για να τιμήσουν τη μνήμη του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου. 


Καλώντας στο πλατώ πολύ μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, φίλους και συνεργάτες που τον έζησαν από πρώτο χέρι, αλλά πάνω απ’όλα την ορχήστρα και τους μουσικούς που είχε μαζί του επί πάρα πολλά χρόνια, το «Στην Υγειά μας» χθες ήταν πραγματικά σημείο αναφοράς.

Τα social media κατακλύστηκαν από αναφορές, φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκεκριμένη εκπομπή κάτι που έδειξε πως το παρακολούθησε και ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας, εκτός από τις μεγαλύτερες ηλικίες ανθρώπων που μπορεί να πιστεύει κανείς ότι θα αγαπούσαν τον Μητροπάνο. Η εκπομπή είχε διάρκεια 4μησι ώρες (!) και σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 15-44 24,1%, αγγίζοντας αρκετές φορές το 30%!

Η τηλεθέαση ήταν αρκετά μεγαλύτερη στο σύνολο του κοινοί, αποδεικνύοντας ότι μικροί και μεγάλοι καθηλώθηκαν από τα μαγικά τραγούδια που ερμήνευσαν οι Αντώνης Ρέμος,Γιώτα Νέγκα, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Γλυκερία και άλλοι. Κάποιες στιγμές έφτανε το 40% κατατροπώντας όλα τα απέναντι προγράμματα, τα οποία για κάποια ημίωρα έμεναν και 30 μονάδες πίσω από τον ALPHA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου