Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος Λύτρας (πρόεδρος Αναγέννησης Σφενδάμης) - Δηλώσεις βόμβα : "Προωθούμε τον αθλητισμό, όχι συμφέροντα"





      Αγωνιστικά τα αποτελέσματα της ομάδας είναι πλασματικά. Πολλή ατυχία, πολλοί τραυματισμοί. Η ομάδα έχει νέα παιδιά. Ξεκινήσαμε μία νέα προσπάθεια, αυτό είναι το τίμημα, σιγά σιγά θα έρθουν οι επιτυχίες και ελπίζουμε και η παραμονή.

Υπάρχουν ελαφρυντικά, γιατί την περασμένη χρονιά όλοι οι παίκτες ήταν αμειβόμενοι που έφυγαν και εμείς που αναλάβαμε φέτος, που είμαστε παλιοί ποδοσφαιριστές, ως νέα διοίκηση, είπαμε να προωθήσουμε το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και όχι το ερασιτεχνικό-επαγγελματικό.

Για... 

μένα δε συνδυάζονται έννοιες, όπως επαγγελματισμός με αμοιβή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας όπως έχει αποφασίσει με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα παρέχει στους ποδοσφαιριστές τα είδη αθλητικού εξοπλισμού που χρειάζονται και τις εγκαταστάσεις και στα παιδιά που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη πληρώνονται μόνο οι βενζίνες. Δεν υπάρχει αμειβόμενος ποδοσφαιριστής. Εμείς, η 25η Μαρτίου και οι Διόσκουροι μπορεί να είμαστε οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουμε αμειβόμενους ποδοσφαιριστές στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Υπάρχουν ομάδες με προέδρους όχι μόνο οικονομικά ευκατάστατους αλλά με πολύ χρήμα που έχουν πάρει την ελίτ όχι μόνο της Πιερίας αλλά και των γύρω περιοχών, έχουν δημιουργήσει ομάδες που δεν μπορούμε να τις ανταγωνιστούμε όχι μόνο εμείς αλλά και ομάδες του ίδιου επιπέδου με εμάς.

Για μένα δεν πρέπει αυτό να συμβαίνει. Εμείς έχουμε παιδιά από το χωριό μας, γυρίσαμε όλα τα παιδιά πίσω στην ομάδα του χωριού μας, εμείς προωθούμε τον αθλητισμό, δεν προωθούμε δικά μας συμφέροντα.

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να αφήσουν επιτέλους όλα τα παιδιά της Πιερίας να παίξουν ποδόσφαιρο. Δε γίνεται ορισμένες μεγάλες ομάδες να χρυσοπληρώνουν παίκτες και εμείς -το κάνουμε επειδή το θέλουμε βέβαια- να μην πληρώνουμε κανέναν. Είναι καθαρά ερασιτεχνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου