Σάββατο 4 Απριλίου 2015

«Ούτε ένα τηλεφώνημα στη μάνα του άτυχου Αρχιφύλακα»


«Ούτε ένα τηλεφώνημα στη μάνα του άτυχου Αρχιφύλακα»
Η άγρια δολοφονία του 47χρονου Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Μάκη Γκαλιμάνη συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ωστόσο για κάποιους η αυλαία έπεσε την ημέρα της κηδείας. Για τους δικούς του ανθρώπους όμως, για την οικογένειά του, ο Γολγοθάς μόλις ξεκίνησε. Ενάμιση μήνα μετά εκτός από τον αβάσταχτο πόνο για την τεράστια απώλεια, υπάρχει και η πικρία για την εκκωφαντική απουσία της κεντρικής εξουσίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες η όλη συμπαράσταση ήταν μια συλλυπητήρια ανακοίνωση του Υπουργού και ένα στεφάνι στην κηδεία. Τίποτα άλλο. Ούτε ένα τηλεφώνημα συμπαράστασης στη χαροκαμένη μάνα του άτυχου Αρχιφύλακα, που υπηρέτησε τη πατρίδα για περισσότερα από 20 χρόνια.
Που είναι η Πολιτεία εδώ και 45 ημέρες για την οικογένεια και τα παιδιά του Μάκη Γκαλιμάνη. Ρώτησε κανείς τι ανάγκες έχουν;
Ευχαριστήριο με αιχμές
Η οικογένεια του Μάκη Γκαλιμάνη με ευχαριστήριο που έστειλε στο LamiaReport, ευχαριστεί όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος για το άδικο χαμό του 47χρονο Αρχιφύλακα, ωστόσο εκφράζουν και τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στην κεντρική εξουσία για την εμφανή απουσία της όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Σε όλους όσους καθ΄ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στο βαθύτατο πένθος μας για τον άδικο χαμό και την άνανδρη δολοφονία του πολυαγαπημένου μας παιδιού, αδελφού και πατέρα, Σεραφείμ Γκαλιμάνη, Αρχιφύλακα Φυλακών Δομοκού, θερμά ευχαριστούμε.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος και ποιμενάρχη μας κ.κ. Νικόλαο, καθώς και τους Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μπακογιάννη, Δήμαρχο Λαμίας κ. Νικόλαο Σταυρογιάννη, Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο και την Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, οι οποίοι σεμνά, ουσιαστικά και ανθρώπινα μας έδωσαν τον παρηγορητικό τους λόγο, σε αντίθεση με την εμφανή απουσία της κεντρικής εξουσίας.»
Οικογένεια Σεραφείμ Γκαλιμάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου