Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Απίστευτες εικόνες: Βγήκαν για... ψάρεμα στα πλημμυρισμένα χωράφια οι αγρότες των Σερρών (εικόνες)









     Αφησαν στην άκρη τα τρακτέρ, πήραν τις βάρκες κι έριξαν... δίχτυα στα πλημμυρισμένα χωράφια για να πιάσουν ψάρια! 

Πολλοί κάτοικοι του δήμου Εμμανουήλ Παππά και των Σερρών, έσπευσαν στα πλημμυρισμένα χωράφια για να πιάσουν τα ψάρια που «κουβαλούν» μαζί τους τα ορμητικά νερά του Στρυμόνα.
«Έγιναν ψαράδες οι αγρότες», λέει... 

χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Παππά Γιώργος Στόικος, εξηγώντας πως περισσότερες από 40 βάρκες πλέουν τις τελευταίες ημέρες στα πλημμυρισμένα χωράφια του δήμου, με ορισμένους να έχουν, μάλιστα, ρίξει δίχτυα.

«Το νερό, αυτή την ώρα, έχει φτάσει σε κάποια σημεία στο ενάμιση μέτρο, ενώ σε άλλα πλησιάζει τα τρία μέτρα. Αντλιοστάσια έχουν “πνιγεί” και φαίνεται μόνο η κορυφή τους. Πολλοί άδραξαν την ευκαιρία και το έριξαν στο ψάρεμα, κερδίζοντας έτσι μια πλούσια λεία, καθώς ο Στρυμόνας έφερε μαζί του αμέτρητα ψάρια από την Κερκίνη. Τα ψάρια είναι τόσο πολλά, που τα βλέπεις στις άκρες των χωραφιών», λέει ο κ. Στόικος, περιγράφοντας την κατάσταση.

Παρά τις συστάσεις της Αστυνομίας να απομακρύνουν οι επίδοξοι ψαράδες τις βάρκες τους από τα πλημμυρισμένα χωράφια, όχι μόνο δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου