Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΠΑΤΡΑ : Τις κυνήγησε με τη μαγκούρα… γιατί δεν ήθελε σεξ!


Πρωταγωνιστές ηλικιωμένος και δύο νεαρές που του πουλούσαν… έρωτα !

Ο ηλικιωμένος την... πλάκωσε με την μαγκούρα και στην πλατεία επικράτησε πανδαιμόνιο!
Όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, στην πλατεία Γεωργίου, όταν δύο γυναίκεςρομά, αρκετά νεαρές στην ηλικία, πλησίασαν στο παγκάκι όπου καθόταν ένας ηλικιωμένος, (στο πάνω μέρος της πλατείας).
Κάθισαν στην άλλη άκρη στο παγκάκι κι «έπιασαν» συζήτηση, ενώ πολύ γρήγορα απευθύνθηκαν στον ηλικιωμένο ρωτώντας τον διάφορα ασυνάρτητα. Βέβαια ο ηλικιωμένος απαντούσε ευγενικά χωρίς να υποψιάζεται τι θα επακολουθούσε.
Η μία από τις δύο γυναίκες μετακινήθηκε πιο κοντά του και άρχισε να τον ακουμπά αρχικά στο χέρι και έπειτα στο πόδι, με φανερή την πρόθεσή της να... προχωρήσει και σε πιο απόκρυφα σημεία!
Ο ηλικιωμένος την απέφευγε και της έλεγε να τον αφήσει ήσυχο και να απομακρυνθεί. Αντ' αυτού, η ρομά πλησίαζε ακόμα περισσότερο και τότε του έκανε ξεκάθαρα την πρόταση.
Λέγοντάς του ότι με... ένα πεντάευρο και μόνον, η ίδια θα μπορούσε να τον... ικανοποιήσει σε ό,τι εκείνος της ζητούσε!
Όμως ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος ούτε που ήθελε να ακούει για τέτοια. Και παρά τις κινητικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να επιτίθεται με την μαγκούρα στη νεαρή ρομά, βάζοντας και τις φωνές σε τέτοιο βαθμό που... όλη η πλατεία γύρισε προς το μέρος του.
Η δεύτερη ρομά εξαφανίστηκε αμέσως βάζοντάς το στα πόδια, ενώ και εκείνη που καθόταν δίπλα του προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του καθώς ο ηλικιωμένος την χτυπούσε με την μαγκούρα και προσπαθούσε να την συγκρατήσει για να καλέσει την αστυνομία.
Τελικά όμως η ρομά κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς την Κορίνθου.
Σύνηθες το φαινόμενο στην πλ. Γεωργίου
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι συνεχίζονται τα κρούσματα των... ερωτικών υπηρεσιών αλλοδαπών γυναικών ρομά προς ηλικιωμένους - κυρίως - στην πλ. Γεωργίου με μόλις... 5 ευρώ!
 Η κεντρική πλατεία της Πάτρας αποτελεί, ως γνωστόν, επίκεντρο τέτοιων δραστηριοτήτων και ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχουν καταγραφεί περιστατικά ενώπιον περαστικών ή έχουν γίνει συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών.
Ωστόσο, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να διαιωνίζεται ενώ η όλη δράση εκτυλίσσεται στα κρυφά, εντός δηλαδή του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης ή ακόμα και μπροστά στα μάτια των περαστικών από την πλατεία, με τους «πρωταγωνιστές» να στέκονται απλώς στις... στοές πέριξ της πλατείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου