Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ στο Β΄ΔΑΚ την Μ. Παρασκευή. "Όσο υπάρχουν Άνθρωποι"


Μια όμορφη πρωτοβουλία των ανθρώπων του μπάσκετ της περιοχής μας θα προβάλει με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση και θα στηρίξει το Pieriasport. Το ανθρώπινο ραντεβού μας στην όμορφη Πιερία συνεχίζεται, με το μπάσκετ να πρωταγωνιστεί και να χαρίζει όμορφες αθλητικές στιγμές, απλώνοντας συνάμα το χέρι σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και έχουν την ανάγκη και τη υποστήριξη μας.

Εμπνευστής της όμορφης εκδήλωσης ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχέλαου Τέο Κολαξίδης, με άξιους συμπαραστάτες του Κατερινιώτες και μή παίκτες που παίζουν τόσο στην περιοχή μας, όσο και εκτός αυτής.

Θα παίξουμε μπάσκετ λοιπόν και μέσα απο το παιχνίδι μας θα στηρίξουμε τα παιδιά και τις οικογένειες του "ΒΕΝΙΑΜΙΝ" που χρειάζονται την υποστήριξη της τοπικής μας κοινωνίας για να συνεχίσουν με αισιοδοξία και αξιοπρέπεια τη ζωή τους.



Ο αγώνας των άξιων συγχαρητηρίων αυτών παιδιών, θα γίνει την Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 4.30΄στο Β΄ΔΑΚ (κλειστό Καταφυγιώτικα), με ώρα προσέλευσης 4.00 μ.μ.

Όλοι θα έχουμε στα χέρια μας τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρουχαλάκια και παιχνίδια για παιδιά. Στην ευχέρεια του καθενός μας να διαλέξει αυτό το οποίο σηκώνει το υστέρημα του για να βοηθήσει.

Κάποιοι απο τους παίκτες και οι παίκτριες που θα πάρουν μέρος στην όμορφη εκδήλωση είναι οι: 

Αλέξης Ράπτης Παγκράτι Α.Ο.

Μάριος Σακελλαρίου Ηράκλειο Α.Ο.

Μάριος Μάταλον Τρίκαλα B.C.

Κώστας Παπαδόπουλος Πιερικός Αρχέλαος

Κώστας Andrew Βατανιακός Β.C.

Γιάννης Δαμαλής Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Teo Κολαξίδης Πιερικός Αρχέλαος

Δαμαλής Γρηγόρης ΑΓΕΠ 2011

Δαμιανός Χρυσίδης Πιερικός Αρχέλαος

Νικόλαος Χρυσίδης

Δημήτρης Κουλαουζίδης

Ευθύμης Σαββινίδης

Μπεκιάρη Γιώτα Ολυμπιάδα Λάρισας

Γιώτα Νικολαΐδου ΑΓΕΠ

Γιώργος Τανατζής Διεθνής Διαιτητής

Γιώργος Χρυσανθόπουλος της ΑΓΕΠ

Διονύσης Καραγιάννης Πιερικού Αρχέλαου

Βασίλης Τσερνίσωφ Βαφύρα Δίου

Μωυσίδης Θεόδωρος ΑΟΚ Αιγινιακού

Αλέξανδρος Γραικός του Λιμενικού Σώματος

Παναγιώτης Καλαμαράς  Ελπίς Ανδρομάχης (ποδοσφαιριστής)


Μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, θα ανακοινωθούν τα ονόματα όλων των παικτών που θα τιμήσουν αγωνιστικά την όμορφη φιλανθρωπική μπασκετική εκδήλωση, η οποία με τη σειρά της θα τιμήσει τον χώρο του αθλήματος και τους ανθρώπους του στην περιοχή μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου