Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη ουσίας : Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 2-0





 

    ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ-13



     Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στο γήπεδο του ιππικού ομίλου Νέας Ιωνίας, που χρησιμοποιεί σαν έδρα του, ο Πιερικός αντιμετώπισε τον Αγροτικό Αστέρα για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ήλιο και αρκετούς γονείς θεατές για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες.
Ο...

Αγροτικός Αστέρας αιφνιδίασε τον Πιερικό καθώς αγωνίστηκε από την αρχή του παιχνιδιού με 2 ψηλά και δυνατά σέντερ φορ, το οποίο προκάλεσε μία πρόσκαιρη σύγχυση για το πώς θα αντιμετωπιστούν από την αμυντική γραμμή της ομάδος.
Στα πρώτα 15΄είχαμε παιχνίδι κέντρου με τον Πιερικό να προσπαθεί να βγει σωστά μπροστά, αλλά να μην μπορεί καθώς υπήρχαν μεγάλες αποστάσεις στις γραμμές. Από την άλλη ο αντίπαλος προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές να εκμεταλλευτεί τα δύο σέντερ φορ.
Η πρώτη φάση ανήκει στον Πιερικό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ελενίδης μόνος μέσα στην μικρή περιοχή δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά, ενώ το σουτ που έκανε στην συνέχεια πέρασε πάνω από τα δοκάρια χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία.
Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλισε με τον Πιερικό να προσπαθεί αλλά να αφήνει μισοτελειωμένες τις προσπάθειες και την ομάδα του Αστέρα να χάνει δύο-τρεις μικροευκαιρίες που προήλθαν από λάθος διωξίματα των αμυντικών και από στημένες φάσεις, αλλά το τερματοφύλακα Κοκίτσι να αντιδρά σωστά και να κρατά ανέπαφη την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός επέβαλε τον ρυθμό του επικρατώντας ολοκληρωτικά μες στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί στο 9΄. Ο Παπαθανασίου εκτέλεσε το φάουλ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε με την βοήθεια του δοκαριού και στην επαναφορά ο Καμπερίδης με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
Στην συνέχεια ο Πιερικός έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Τσέτσιλα που αρχικά σούταρε άουτ σε τετ α τετ και την δεύτερη φορά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Η Τρίτη προσπάθεια όμως ήταν και η φαρμακερή όταν ο Παπαθανασίου του έστρωσε ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή και με δυνατό ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα γράφοντας το 2-0.
Ο Αστέρας δεν μπορούσε να απειλήσει και Πιερικός έχασε τρείς καλές ευκαιρίες με Καμπερίδη, Κουλόλι και Λαιο ενώ είχε και ένα ακόμη δοκάρι με τον Παπαθανασίου.
Πολύ καλή εμφάνιση και από την αμυντική γραμμή της ομάδος (Μελισσουργός,Αποστολίδης,Ελενίδης,Γκουτζιούλης) που σταμάτησαν τους δίδυμους πύργους του Αστέρα.
Μια αγωνιστική πριν το τέλος 4 ομάδες (ΑΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ) βρίσκονται από την δεύτερη έως την πέμπτη θέση με διαφορά μόλις τριών βαθμών και διεκδικούν την είσοδο στην τετράδα και την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τις παραπάνω ομάδες να έχουν και αναβληθέντα παιχνίδια περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα.
Η συνέχεια προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα……………………
Και το τέλος του πρωταθλήματος συναρπαστικό!!!!!!!!!!!!!
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΜΑΔΟΣ
Κραγιόπουλος Κων/νος(Προπονητής)
Κοκίτσι,Σειταρίδης,Κουλόλι,
Γκουτζιούλης,Αποστολίδης,Μελισσουργός,Παπαθανασίου,Τσέτσιλας,
Καρασαββίδης,Καμπερίδης,Λάιος,Χωλίδης,Μεταξάς,,Ελενίδης,Δημάσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου