Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Οι 11 πιο καυτές ελληνίδες που μάθαμε από realities

Τα ελληνικά ριάλιτι μπορεί πολλοί να λένε ότι δεν προσφέρανε κάτι, αλλά εμείς διαφωνούμε. Ειδικά όταν έφεραν στην ζωή μας τέτοια κορμιά.
Με αφορμή το πρόσφατο άρθρο με τις "10 μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία των ελληνικών reality" σας παρουσιάζουμε και τις 11 πιο καυτές ελληνίδες γυναίκες που έχουν περάσει από ριάλιτι και στοιχειώνουν τα όνειρα μας... Έτσι, για να ολοκληρωθεί το θέμα reality σωστά...


11. Σύλβια Δεληκούρα
Silvia Delikoura
Κατάφερε να ξεχωρίσει όχι για τις φωνητικές της ικανότητες στο Fame Story αλλά για το σέξυ παρουσιαστικό της. Στην μουσική πάντως δεν έκανε καριέρα, αλλά το είχε στην υποκριτική όπου κατάφερε να κάνει αρκετές δουλειές. Ένα κορίτσι έτοιμο για τρέλες.


10. Ορθούλα Παπαδάκου
orthoula papadakou
Ένας καλός λόγος να δούμε το Survivor ήταν η πανύψηλη πρώην αθλήτρια του μπάσκετ Ορθούλα Παπαδάκου. Προχώρησε αρκετά ψηλά στο reality, όμως έμεινε γνωστή με τα σπουδαία της προσόντα και το ιδιαίτερο στίλ.

9. Λίνα Μαρίλη
lina marili
Από παρουσιάστρια... κορμάρα θα έπρεπε να λέγανε καλύτερα για την Λίνα Μαρίλη. Η νικήτρια του TV Stars Παρουσιάστε, μπορεί να μην έχει κάνει την καριέρα που όλοι θα θέλανε, αλλά κάθε φορά που την βλέπουμε ανεβαίνει απότομα το θερμόμετρο. Δεν ξέρουμε αν άξιζε την πρωτιά..ωστόσο στο θέμα του σεξαπίλ έπιανε κορυφή.

8. Μάρω Λύτρα
marw litra
Το Μαράκι από το Fame Story κατείχε όλο το πακέτο. Και καλή φωνή, αλλά και κορμί ποθητό. Αν και άργησε πολύ να κάνει αυτό που ήθελε, κατάφερε να αγαπηθεί από πολλούς. Δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε, ωστόσο περιμένουμε καινούργια δουλειά της.

7. Καλομοίρα
Kalomira Nitro_Aug2011_02
Ήρθες και μας άλλαξες την μοίρα Καλομοίρα... Καλομοίρα. Αυτό είναι το αγαπημένο κορίτσι των Ελλήνων. Γεμάτο νάζι και τρέλα έκανε όλους να παραληρούν μπροστά της. Ερχόμενη από την Αμερική, χωρίς να ξέρει γρι την μητρική της γλώσσα κατάφερε να κερδίσει τους πάντες και να μπει για τα καλά στις συνειδήσεις μας.

6.Στέλλα Μπεζαντάκου
stella-mpezantakou-759006
Το Bar θα το θυμόμαστε πιθανότατα για την Στέλλα Μπεζαντάκου. Μια γυναίκα που θέλει να προκαλεί. Θεωρούμε αρνητικό για εκείνη, όλα αυτά που έκανε μετά που έφυγε από το reality. Όμως δεν μπορούμε να μην τονίσουμε την καυτή της παρουσία που τρέλαινε τα πλήθη.

5. Μαίρη Σκόρδου
mairi skordoy
Είναι το πρώτο reality girl(όντας στο πρώτο Big Brother) και μπόρεσε να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό και μέσα και έξω από το σπίτι. Ένα κορίτσι όμορφο το οποίο όμως παραδόξως ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την σέξι εμφάνιση του και έφυγε από το προσκήνιο, απότομα.

4. Ελίνα Μπεκάκου
elina mpekakou
Το τελευταίο Big Brother μας επεφύλασσε μια τρελά σέξυ έκπληξη. Αυτή ήταν η προκλητική Ελίνα Μπεκάκου. Μπορεί να μην έμεινε πάρα πολύ στο reality, αλλά κατάφερε να στιγματίσει τα πάντα. Βέβαια οι μεγάλες αποκαλύψεις για αυτό το κορίτσι, έγιναν αφότου βγήκε από το σπίτι καθώς όλοι έμαθαν ότι ήταν εξωτική χορεύτρια. Και όπως βλέπετε και από την φωτό....το κατέχει το άθλημα. Πρόσφατα μάλιστα έπαιξε μουσική σε γνωστό μαγαζί topless, ενώ έκανε μέχρι και scratch με το στήθος της!

3. Έλενα Παπαβασιλείου
elena papabasiliou
Εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η νικήτρια του TV Stars Παρουσιάστε έπρεπε εκείνη την χρονιά να ήταν η αγαπημένη Έλενα Παπαβασιλείου. Συνδύασε άψογα ταλέντο και ομορφιά καταφέρνοντας να γίνει σύνθημα στα χείλη πολλών ανδρών. Για εμάς πιστεύουμε ότι είναι η προσωποίηση της νέας γενιάς παρουσιάστριων και δικαιούται να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις μας. Και όλοι φυσικά περιμένουμε με αγωνία την νέα της δουλειά για να την ξαναδούμε στην Ελληνική ΤV.

2. Τσίλα
tsila
Και στην κορυφή το καυτό κορίτσι της "Φάρμας" Τσίλα. Μπήκε ενδιάμεσα μέσα στο σπίτι, αλλά γρήγορα γρήγορα τρέλανε κόσμο πολύ. Με το σοκολατί της αψεγάδιαστο σώμα και όντας πάντα πολύ σέξυ, μπόρεσε να κάνει καριέρα σαν μοντέλο. Να σημειώσουμε ότι όταν είχε πάει στο reality οι άντρες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, λόγω της απίστευτης εμφάνισης της. Και δίκαια όπως βλέπουμε και εμείς.

1. Νάρα
nara
Ποιος δεν γέλασε με την ατάκα της Κορομηλά στο τελευταίο Big Brother "Γεια σου γλυκιά μου...Νάρα". Η αλήθεια είναι ότι η Νάρα εκτός από γλυκιά, ήταν και απίστευτα σέξι με το αγαλματένιο της κορμί και τις υπέροχες καμπύλες της. Έχει γίνει γνωστό και η φωτογραφία το αποδεικνύει ότι η Νάρα δουλεύει ως σέξι χορεύτρια και έχει συνεργαστεί πολλές φορές και με την Ελίνα Μπεκάκου που βρήκαμε στην τέταρτη θέση. Δυστυχώς προς απογοήτευση όλων δεν έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφηση σε κάποιο από τα αντρικά περιοδικά. 
πηγη sportygossip.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου