Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο... Μπέος για υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου!


Είδε που αφήσανε τον Χρ. Ξηρό να φύγει και πήρε θάρρος. Με τέτοια ασυδωσία και παντελή αναξιοκρατία που κυριαρχεί στη χώρα μας, θα έπρεπε να το περιμέναμε κι αυτό. Την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Βόλου, κάτι που είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Οκτώβριο. 
Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Αχίλλειον» στις 20:30, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Βόλου, στις εκλογές που θα .......
διεξαχθούν στα τέλη του ερχόμενου Μαϊου.
«Δίνεται μία ευκαιρία να έχει ο Βόλος έναν δήμαρχο που θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα. Όταν το αποφασίσω, ας μην κατέβουν πολλοί, γιατί θα τρέχω μόνος μου.
Και οι συνεργάτες μου δε θα είναι πολιτικοί, αλλά φρέσκοι και νέοι άνθρωποι, που θα τους γράψει η ιστορία» είχε δηλώσει στις 11 Οκτώβριο στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 986» ο Αχιλλέας Μπέος που περιμένει την απόφαση του για παραπομπή σε δίκη ή όχι για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.
«Μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση του Αρείου Πάγου, έχω δικαίωμα να βάλω υποψηφιότητα για δήμαρχος, για βουλευτής, για οτιδήποτε» είχε τονίσει απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι υπάρχει νομικό κώλυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου