Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μήτρογλου: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή

Μήτρογλου: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή

Πρόταση της Φούλαμ που θα φτάνει ή/και θα ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ αναμένει η «ερυθρόλευκη» διοίκηση...

Αγωνία επικρατεί στους Έλληνες φιλάθλους -και δη, αυτούς του Ολυμπιακού- για την έκβαση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τη λονδρέζικη Φούλαμ, με τελικό στόχο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου.

Πληροφορίες θέλουν την ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη να έχει κάνει πρόταση ύψους 14,5 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα διεθνή στράικερ, όμως η διοίκηση των Πειραιωτών διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον παίκτη με ποσό μικρότερο των 15 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο «Γερμανός» τα έχει βρει σε όλα με τη Φούλαμ για 3,5 χρόνια, με συνολικές αποδοχές που θα φθάσουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή θα στοιχίσει στη Φούλαμ, μαζί με την εφορία, περίπου 30 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και θα είναι, φυσικά, η μεγαλύτερη στην ιστορία για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Χθες, ο Μήτρογλου προπονήθηκε κανονικά και στο τέλος είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα για το Κύπελλο τον «Μητρογκόλ», ωστόσο πήρε και τον Σέποβιτς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκλειστεί από τη 18άδα ο Μήτρογλου.

Αν συμβεί αυτό, θα σημαίνει ότι θα έχουν τελειώσει σήμερα οι διαπραγματεύσεις και θα πάει στη Φούλαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου